Мира, стискам Ти палци за защитата. Дано късмета да е с Теб. Успех, кураж и много спокойствие ти желая, в тоз важен за Теб момент.
После да пишеш, ще чакаме, да знаеш! Целувки за Танчето и Валката! 
Вили, много Ти е симпатично "негърчето" кака Петя с тез плитки, но й нашата Октомврийска красавица не пада по долу. Явно добре се забавлявате там, то са плитки, слънце, море, хамаци, разходки...А това коте да не си го носите на София, като заместител на горкият Бъчо?

Мили, приятни последни приготовления за страхотната годишнина. Това е разкошна преломна възраст. Изживей мига си както подобава на едно пораснало вече красиво Момиче- Жена!

Иренката, липсваш днес, да не освобождаваш хард- диска на Дражко от филми? Какъв специалитет сготви пак, казвай! Как е Галката, какво разказват свекърите за Испания?

Дорий, успех в избора на нова дрешка, все пак ще бъдеш "специален гост на събитието"- кумица, така че приятно щурмуване на магазините в търсенето!

Лек и хубав, нов, слънчев и топъл ден Ви желая!
Малко тъжно ми стана, признавам. Но както и да е. Влизам да ви помоля някой да ме просветли как и откъде да си сваля хубава музика за партито утре - нещо за танцуване, но не тип хаус или диско, ами нещо по-приятно, знам ли... Нещо като на Каризма Минаваш през мен или на Братя Мангасариян Теро-реро... 

нямам навик да тегля такива неща, обикновено си пускам радио и каквото свири - такова...не може ли да помолиш и гостите си да донесът - кой каквато музика си има, сигурна съм, че ще съберете богата фонотека
ако пак имаш медийни изяви - признавай си от рано, да те гледаме, да се разтъжим и да се гордеем с теб!
Радвам се, че вече си редовна тук в редиците, стига си чела назад, каквото си изпуснала - заминало е, сега пиши такива интересни случки, да се забавляваме на твой гръб
Така че недей да скромничиш! Двете с Вили сте нашата гордост - имате афинитет към тези неща и ви се отдава 
(Знам, защото наскоро една братовчетка на мъжа ми се омъжи и не искаше булчинска рокля, защото вече бяха подписали - е, 10 дена обикаля докато открие нещо подходящо, направо се беше отчаяла...)
аз седнах с гръб да не го гледам, че ми се изправя косата
Ама имаше много каки и 1 батко, те се надпреварваша да го пазят и да го люлеят, че беше най-малък, та ние пийнахме по биричка свободно 
Всъщност се натъпках с хапчета и разни друго щуротии - дано мине до довечера, стискайте палци

Личи си как слънцето ви е направило щастливи.
Бандата е невероятна и особено в такива клубове правят много свежи, много музикантски сешъни. Та там беше хубаво. Иначе нали в събота се разболях... Чувствах се добре на партито, но загубих тотално гласа си и започнах да говоря като за 12 импулса в минута
А за домашен любимец, що не си вземете женско коте – те не миришат. Може да го кастрирате след първото раждане (а може и без да е родило), ако искате да сте спокойни. Честно казано, някой чешити кучета по ми миришат и от мъжко коте. Спомням си, едни приятели имаха ротвайлер – много готино и едро куче, ала как вонеше – не е истина! Самото куче миришеше, дори 1 ден след като са го къпали! Не знам с други ротвайлери дали е така. Свекърва ми има мъжко коте и с изключение на редки моменти, когато долови аромата на някоя женска (или когато е много ядосан на някой), не пишка в къщата и е много добричък. Но и мъжките, ако ги кастрирате навреме – преди да са се разгонили няколко пъти и да им е станало навик, също са много точни. Въобще котката, по мое мнение, са по-чисти и фини животни от кучетата, да ме прощават кучешките фенове – нищо лично. Обичам и милея за всякакви животни, но котките си остават мои любимци!