Някои ОКТОМВРИЙЧЕТА са вече на плаж, другите още стягат багаж!

• 23 842
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, мили момичета!

При нас положението е все още температурно  ooooh! Днес лекарката каза, че гърлото му е страшно зачервено и от това е температурата. И предписа Augmentin.
Преди малко имахме неприятна ексцесия. В 19 ч. си пи за първи път антибиотика, а два часа по-късно вдигна 39.2. И реших да му дам хексалгин няколко капки. Само като видя как го приближавам към устата, започна неистово да се дърпа и крещи. Всъщност от два часа много плаче, много страда от нещо. Предполагам, че е гърлото, но знам ли  Thinking Толкова много плаче и нищо не може да го успокои, че през 15 мин. заспива за малко. Та като му подадох хексалгина и завика страховито. Аз обаче го набутах насила. И мигом повърна всичко  Shocked В първия момент много се изплаших, че нещо този антибиотик не му действа добре, и тръгнахме към денонощната поликлиника. Но първо се обадих там и ми казаха, ме децата често повръщат от хексалнига, че едва ли е от антибиотика, да не го водя, щом днес е преглеждан. И детето минути след това беше с по-ниска температура и ревът престана. Сега е отпуснат и отново топъл, но определено е живнал. Не знам какво беше това - от повръщането ли му олекна... Но сега е по-добре. Вероятно ще дам само малко панадол преди да заспи и през нощта отново ще го вдигам за антибиотика. Ох, милото дете, ако знаете как отпуска главичка на мен. И днес вика дълго - не ме пускаше на работа. Утре няма да ходя, пък каквото ще да става. Така сме ние - определно този месец не е нашият  Sad Аз още не се чувствам добре и бухам ужасно. Вече глава не ми остана от напъване да кашлям. За море, разбира се, не може и дума да става, но това е най-малкият проблем  Simple Smile
Кали, мила, как изкара рождения ден? Разказвай, кой беше най-хубавият подарък? Даничка разбра ли, че мама има празник?  Hug
Марго, браво на вас за памперсите! Момата е герой. Peace И какво още ще ни разкажеш, любопитна съм  Laughing Hug
Миме, браво и на вас за гърнения напредък!  Laughing Peace А почивката ви в Априлци ми изглежда като рай  Hug
Иренка, напълно сте добре, нали? Папака ли вече с пълен капацитет на апетита красавицата;-) Hug
Ели, да пишеш  Wink Hug

Целувки и дано нощта ни е лека и температурата - нормална  Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 76
  • София
Здравейте, голяма съм овца - 2 дена нямаме нет, днес е трети и аз пак псувам доставчиците, даже се обаждах - и накрая се оказа, че проблема си бил у нас - щепсела на суича се поизмъкнал и няма ТОК, а не НЕТ ooooh! Добре, че мъжката мисъл по-рациолана от моята се оказа в случая, та потърси проблема у нас, а не само да вдига телефонни скандали...

Изуснах момента, прости ми Кали, но все пак да ти кажа:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПА КАЛИ!
Какво ли да ти пожелая... Нали е твоя младостта,
а нищо по-добро не зная от нея и от радостта...
Бъди добра, бъди щастлива, върви с една звезда в нощта
и нека нивга не заспива смеха на твоята уста!

Мишо избра картичката, каза - А! ТЕТЕЕЕЕЕ, АААА! ПУКАЮ - в превод - "А, цвете и А, пеперудка"  Joy
Сега си спомням, че брат ми като малък казваше "пепутка" и "Неморална вода", а на прахосмучаката казваше "простачка"  Joy Ние започнахме да записваме някои Мишови бисери вече, но такива попадения още нямаме  hahaha

Никол миличка, честито оздравяване  Hug Утре майка ти да напише, че пак е заредила хладилнука, защото ВСИЧКО си изяла   chef

Мили този аугментин подходящ ли е за деца  newsm78 Сигурно, щом са ви го изписали, ама се учудих, защото и аз го пих преди 2 седмици, иначе това, което описваш е точно вируса, който сега върлува - с повръщане, понякога разтройство и задължително висока Т - пожелавам ви бързо оздравяване!

Ние се каним да стягаме куфарите и в петък или събота да се отправяме към Варна. Още нищо не съм запазила, сега подхващам сайтовете на туристическите агенции, дано не е късно...
Утре ще пиша пак, че сага с едната ръка чеша Мишо по гърба, а се оказа, че много трудно се пише само с една, на всичкото отгоре лявата...
Хайде лека нощ от нас и до скоро!

# 77
Слънчеви и топли привети, Момичета!

Мимето, благодаря за красивите снимки от Априлци. Много са хубави и водни и зелени, но повечето са хубави нали знаеш защо? Защото Ти си на тях. Казвай сега къде е това спокойно и красиво кътче? Колко струва стаята в хотела? Кой гледа Криската, мама или маминка? Hug

Иренката, това е вече съвсем друг постинг- здрав и свеж. Дано да изкарате добре на Берковица и там със сигурност Николетката ще върне загубените бузки! Hug

Пиленце-74, благодаря за красивата специална картичка и пожеланията. И дано утре не си гладна като седнеш пред компютъра, защото ние си чакаме твоя истински дълъг постинг. Hug

Пимпа, поздравления за махането на памперса. А какво става с морето, ще го бъде ли? И аз като Мили съм любопитна и за другото което ще ни кажеш! Hug

Мили, желая Ви утре вече да сте овладяли ТоС на Андрейката, и Ти вече напълно да се възстановиш. А за РД, какво да разказвам, Татито ни беше резервирал маса в един ресторант за трима ни. И там си изкарахме страхотно, Дана беше глезена от сервитьора Ни, които на пропускаше да й каже нещо мило. Разкарваше се покрай нас с някой морков или броколче в ръка и си играеше със свещите. А за подарък, ние вече такива неща не си правиме/ след този дълъг семеен стаж/, а за мен най- голямият подарък са Дана и 1/2та до мен. Hug Как върви въвеждането на новата колежка в работата? newsm78

Ади, благодаря за страхотната картичка от Вас с Мишо. Тя наистина е специална, защото е избрана от тоз чаровен Кавалер- Мишо. Благодаря и за стиха- пожелание. Страхотни думи, понякога и думите са разкошен подарък. Благодаря! Стискам ви палци, наистина таз седмица да стигнете до морето. А за колко време го плануваш? Върна ли се колегата от почивката? newsm78

Слънчев и хубав, нов ден Ви желая!

# 78
  • София, Младост 3
Здравейте, момичета,

Колко хубаво, че Николчето вече е добре и мама Иренка е добре! Иренка, вие като заминете за Берковица, значи ли, че няма да постваш във форума?

Мили, къде го гепихте тоя вирус – много неприятен изглежда. Има ли подобрение при Андреята? Аугментин не е ли твърде силен антибиотик? И всъщност защо са изписали веднага антибиотик при остра вирусна инфекция?! Дано поне да има подобрение. А ти пробвай Стодал за кашлицата (хомеопатичен сироп за кашлица на Боарон), свекърва ми твърди, че много помагал.

Кали, колкото и да е странно, не съм чела нищо на Гришам Embarassed, макар че в БГ редовно издават негови книги. Имам някакъв спомен от филмиран негов роман – „Клиентът”, който филм нещо не ме грабна от самото начало (много ми беше мудно действието) и оттогава не знам защо съм си въобразила, че Гришам не ме кефи (без изобщо да съм подхващала негова книга! Laughing) Препоръчай някоя, която ти смяташ, че е добра.

Миме, гледах снимките ви в Априлци и страшно ми хареса там. А и вие много свежи изглеждахте. В родителски отпуск ли бяхте?

Ади, и ти си една терца!  JoyПриятно изкарване на морето. Ще чакаме после да разправяш. И снимки, също!

Маргото, така значи, трайкаш си и подмолно и зад гърба ни учиш Ками на гърнето, а после само се хвалиш без да споделиш нито един чалъм!!! Кажи как го направи този номер бе джанъм?! Аз даже още не съм опитала, само се подготвям психологически, като че ли е кой знае какво значително събитие Sick  Хайде, чакаме повече инфо довечера.

Привет, Вили! Как е времето на морето? Тук не се живее от жега. Нещо няма кой знае какво да четеш напоследък. Май още не сте си оправили клавиатурата.... Снимките са прекрасни. Всъщност, къде сте вие? Плажът изглежда неохраняем. А как реагира Дидката на водата, когато я видя за първи път?  А вие ползвате ли от памперс банските – да ми кажеш отзиви, ако сте ги ползвали. Чудя се дали да взимам на Симона такива. Аз чак сега забелязах колко е изсветляла косата на Дидката – струва ми се, че преди беше по-тъмна...

Списъкът за морето вече е почти готов. Всички около мен останаха безмълвни като го прочетоха. Цитирам няколко пера, които бидоха впоследствие най-горещо дискутирани: картофобелачка, компютър, 2 висящи етажерки – едната за обувки, другата за разни джаджи  (ами видях, че май няма гардероб в нашата стая! Има само един скрин в съседната.) и възглавници. Аз, обаче, отстоях мнението си и имах железни аргументи за всяко.  bowuuСамо за възглавниците отстъпих малко, че ако няма място, няма да ги носим!  Laughing Кали, вторият шофьор съм аз. Е, няма как 5 човека и малко дете + багаж да се поберем в една кола, освен ако не е автобус! А автобус нямаме! Мили, шоуто стартира от 01.09.!

Много ни е бедна нещо темичката, то вярно жега, ама пък може и малко по-бодро!

Хайде, със здраве

# 79
Ей, ме на. Най - сетне смогнах да седна тук и да пиша.
Това малкото, като ме види, че сядам пред компа и започва с досадното си присъствие, с крещянето по мен, с блъскането по клавиатурата. От такова блъскане с 2 ръце ми изчезна newsm78 (не се смейте, незнам как се казва) знакчето, с което си сменях езика от латиница на кирилица. Ей, богу няма го никъде. Или поне незнам вече къде да го търся Rage Един съсед ми каза в контрл панела, обаче не е там...
 Weary Моля ви, помогнете ми да си намеря кирилицата Praynig Иначе ми е трудно да пиша в скайпа, когато всички спят и немога да говоря.

Мили, надявам се, че вече сте по- добре! Не се ядосвай, че са му изписали АБ. Понякога е по- добре. Последното боледуване на Ками нали беше същата работа- зачервено гърло, 3 дневна висока темп. и блъскане на главата във всичко около нея. Оказа се, че от гърлото се е възпалило и ухото, затва си блъскала и главицата. Не можа да се справи организма и сам, та затова и тя пи АБ.
Давай му по 1 амп. вит С от 5мл. на ден, но на един път примерно сутрин. И да го нацелуваш зетя от нас с Ками.

Миметоооооо, как ти завидях на почивката в Априлци, ако знаешшшш! И аз да питам, то трае ли се? При приятели ли бяхте или на хотелски начала? Колко струва на ден удоволствието? Какви са условията за малчовци, има ли супички, манджички за тях?
И снимките от Турция чак сега разгледах. Направо Mr. Green незнам къде да се дяна от яд, че немога да се похваля с такива турове като теб, ами вися в тая скапана София Banghead

Онзи ден щях да ви разправям за щуротиите на Ками. Братовчедкатат на мъжО се казва Евелина (на галено Еве). Учех моята мома да и вика Еве, а тя като се провиква  с пълно гърло пред магазина ЕБЕЕЕЕЕ!!!  smile3511 Умрях хем от смях, хем от срам!!!
Вечерно време ме прави навън дива и щастлива. Оная вечер от инат облиза задната гума един джип. Едвам и измих черната муцуна, и отиде да ближе ръждясалата врата на фирмата до блока ни tantrum Rage Бих я като тупан newsm66
С тръшкането се справих засега, обаче с близането как ще стане не ми е ясно newsm78 Немога да се надупя и аз на гумата на джипа да я ближа #Crazy, както се тръшках и крещях заедно с нея....
Давайте акъл, че незнам.....
И още има... Понеже като и се случи нещо от сорта на падане, удряне, заливане, а преди това е била неколкократно предупредена от мен, че точно това ще се случи, аз и викам: Патка такава, видя ли? И това незнам точно от кога, но явно и се е вбило в главата.
Вчера, обаче аз се препънах в някакъв неин боклук на пода и викам: Еййй, аман, бе! Тя ме погледна изпитателно Rolling Eyes и ми вика: ПА- ПА!!!!
Мина ми и болката, и яда. Скъсах се от смях!

Къде изчезнаха Креми, Сезана, Рени?

Кали, питаше ме за морето? 99,9% ще ходим. Само да не се разболее някой от нас Praynig до 25.08. Такава ни беше уговорката с Вожда. Ще изкарам 1 ден с родителското му тЕло, обаче ще ме води 1 седм. на море. Егати съм изнудвачката, а Joy

Ооооо, на кака Пиленцето, не съм крила нищо във връзка с гърнето, просто тогава ти не ни навестяваше. Иначе усилията ми запчнаха още около 6-я и месец. Слагах я на гърнето, сядах и аз зад нея да я придържам и така си играехме първо за по няколко минутки, после увеличавах времето докато се изпишка и естествено следваха бурни smile3501 за награда. Махането на дневния памперс стана спонтанно. На 25.05. осъмнахме без нито 1 бр. Просто в суматохата около бала на баткото никой не беше купил. Изкарахме деня с гащи, като първоначално я слагах на гърнето през 2 часа и тя се напишка 2 пъти. Направо се ужасяваше като се напишка, че и тече по краката Sick След това като и се допишкаше тичаше при мен и ме гледаше уплашено. Естествено докато взема гърнето, сваля гащите и я сложа, наполвина беше вече напикана, наполовина- в гърнето. Вечерта баща и донесе памперси, но аз бях решена, че сме приключили с дневните *книжни прашки* и тя след няколко дни вече си казваше. На обяд я слагах да спи с памперс, а и сега като е пила много течности до обяд пак и слагам, че не ми се перат напикани чаршафи, но вече се събужда суха и веднага я инсталирам върху гърнето.

Мили мои Патета, ще ви оставям, че имам работа, а като я оставя за утре, значи че ще е за утре вечерта.

# 80
Слънчеви привети, Момичета!

Пиленце-74, аз от Гришам съм прочела почти всичко, но пробвай с "Фирмата", "Брокера/ The Broker/", " The Last Juror", "A Time To Kill", за последните незнам как са преведени на БГ, затова Ти ги давам като англ. наименования!
...Цитирам няколко пера, които бидоха впоследствие най-горещо дискутирани: картофобелачка, компютър, 2 висящи етажерки – едната за обувки, другата за разни джаджи ...
Пиленце- 74, с това направо ме уби, горкият Ти мъж, може би никога наглава с Теб не може да излезе. Както винаги си добре подкована с железни аргументи. Страшна си!  bouquet

Пимпа, благодаря ти за страхотният следобен разказ за мен. Смях се с глас на случката с галеното Еве на Ками, и с нейното намясто употребено "Па- Па". Страхотна писателка би излязла от Теб.  Hug

За Мамарени питаш, Тя си е на Ботевград и чакаме включване от нея, защото трябваше да си пуска нета скоро. Козлю, може би е на моренце, а Бузанка на село при баба. А Сезанка, ни забрави съвсем. Скоро би трябвало Селинка да се върне след морето и след престоя в родната Стара Загора. Peace

Вили, страхотни са Ти новите снимки. Хубава Ви е младата руска снахичка. А бабата и дядото Ви изглеждат страхотно. Да са Ви живи и здрави още дълги години да Ви посрещат и изпращат там. А снимката със целувката на двете Ти красавици е разкошна. Hug

Ади, как върви разделното хранене? И тати Петър ли е на него или само Ти? Hug

Лек и хубав нов ден Ви желая! Hug

# 81
  • София, Младост 3
Влизам само да ви кажа Добриутро и може би лека нощ на Кали! Днес имам много работа и може би няма да се вясвам повече.  Чао и да пишете, щото аз ще следя изкъсо положението   bouquet

# 82
Здравейте и от нас,
понеже скоро няма да пиша, няма начин сега да не драсна нещо ..  Laughing
И докато Никол закусва в кухнята сама (сега хапва Данонче с парченца плодове, а преди малко си изяде кашата (лечебната хумана) и има по нея само 2 капки, та я възнаградих с аплодисменти и Бравоооооооооооооооооооооооооооо  Laughing Сега да я видим с млякото кво ще прави ..  Laughing

Ние днес заминаваме (живот и здраве), тати е бил нощна смяна и по някое време като се наспи ще тръгне, та някъде следобяд ще пътуваме .. багажа е стегнат като за 2 месечен престой, ама просто невиждам какво да извадя, всичко ми трябва ..  Embarassed Остава само да сложа люлката, но нея ще трябва преди да тръгнем, че ще я извади 100 пъти докато дойде тати ... същото беше снощи с топката дето пее - не я е поглеждала от седмици наред, но щом я сложих в чантата, веднага я извади, точно тогава реши че й се играе с нея ...  Laughing

Миме, отговорих ти на личното съобщение, но забравих да ти кажа, че снимките от Априлци са просто невероятни, егати красотата, даже и басейн ..   Heart Eyes

Пожелавам на всички които тръгват към морето, ВЕСЕЛО И ПРЕКРАСНО ИЗКАРВАНЕ там, направете много снимки, щото като гледам тия на Вили и така положително се зареждам за деня, все едно съм там ...  Laughing
Вили, невероятни моменти си уловила, снимките са ти супер  Heart Eyes

Рени, никаква не ми се е обаждала, даже незнам къде е в момента .. Дано всичко е наред с тях и нашия приятел Ванката ...  Heart Eyes

Мила, стискам палци Андрейката да се оправи мнооого бързо, да отшуми това за ден, щото знам как се чувстваш в момента ...  Peace

Марго, посмях се добре с Камините лудории ..  hahaha ;
Никол също се тръшка, като не стане нейното и започва да хвърля всичко покрай нея .. ето така снощи, казах НЕ за нещо и тя като почна да хвърля всичко от масата, добре че чашата със сока хванах, но тя почна да дърпа покривката и си изяде боя ...  Laughing

Ели, аз си мислех че правя багажи, ама ти с тая картофобелачка направо ме разби, за етажерките да не говорим  ...  Joy Joy Joy  Супер да си изкарате на морето   Peace

Ади, малко баба и дядо да мислят за хладилника от днес, да видя като все разправят, че ако е при тях Никол, нямаше да е такава фиданка, да ги видя сега ... още довечера им давам правото те да я хранят,  пък да видим ..  Laughing

Е, ставам момичета, това беше от мен, ще се видим след 1 седмица горе - долу, а до тогава, ви желая ПРЕКРАСНИ, СЛЪНЧЕВИ И УСМИХНАТИ ДНИ ... Здрави да сте и дано и при нас е така ..  Praynig Heart Eyes

# 83
Мили мой приятелки,здравейте HugНе съм Ви забравила и ми е много мъчно за вас,о се оказа,че нет няма да имам в къщи,защото майсторите като са правили ремонта в нас са отрязали кабела,а честно казано не ми се занимава пак с тези ,защото миналата година ни мотаха 3 седмици,и сега аако трябва да ги чакам,до тогава ще си дойдем на София.Нямам възможност и тук при Митко да сядам на компа,защото те със сестра му си имат работа.Но сега малко ги изврънках.Не съм чела какво сте писали,нямам толкова време.

Ние сме добре,племеника ми е още тук и пада голяма игра с Иван.На Велинград изкарахме страхотно,и на Ванката му с еотрази добре.Беше много трудно да го извадим от басейна,можеше там да яде и спи направо.Миналата седмица бяхме 4 дена в едно Тетевенско село,таме родната къща на баща ми.И там беше чудесно,за децата направо рай.По цял ден навън на въздух,къпане в басейна,а какво ядена пада да не ви говоря.

Иван е с нова прическа,постригахме го много късо,почти няма коса,аз изобщо не исках,направо сега е друго дете,но Митко настоя,че то в тези жеги,много се поти,аи не мога по 3 пъти на дена да го суша със сешоара Grinning Изпекал се е на цигане и е станал много неконтролируем.Не знам при ва скак е положението,но на моменти направо съм отчаяна.С гърнето имаме успех,само нощем спим с памперса Hug С говоренето все още не Grinning

Когато имам възможност ще кача и снимки Rolling Eyes На море ще ходим чак от 22.08,то до тогава и сняг може да има,но здраве да е. Мисля от 15.09.да го пращам на ясла само да е здрав,иначе Naughty

Иренка мила,не съм ти звъняла,защото не съм имала как да дойда с Митко до Правец,а и стези две деца в нас е лудница,и нямам много време.Не разбрах къде заминавате,но Ви желая приятно прекараване.Целувки на Николчето Grinning

Момичета целувам Ви много и ви прегръщам,когато мога пак ще пиша,не ме забравяйте,а си мисля за Вас Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Желая ви приятен и хубав ден  bouquet  bouquet  bouquet

# 84
Мили момичета,

Днес съм на работа, въпреки че имам болнични до края на седмицата. Тази работа обаче не може да чака  Tired
Андреята е доста по-добре. Няма такава висока температура и е весел и лудува, но имам пък друг сериозен проблем. Не иска да си пие антибиотика и ми е много трудно, когато дойде час за него. Направо писъци, викове, тръшкане - неописуемо. А той не е лош на вкус, но келемето с келеме не го ще. А мен ме е страх да го тикам много насила, защото може да се задави. Направо тази нощ, докато не звънна часовникът в 3, съм се въртяла в чудене и притеснение как ще се справим през нощта с поредната доза.
Освен всичко аз продължавам да се чувствам зле - от 15 юли до днес вече е толкова дълъг период, а на мен ми е болнаво и лошо. Продължавам да кашлям, обливат ме вълни. И утре, като отида на контролен за Андрейчо, ще прегледам и себе си. Да не съм направила някоя пневмония  Shocked
И за да ви се оплача напълно - от събота нощта не съм спала заради температурата на малкия. Снощи за първи път имах този шанс и взех че не спах заради комари, които ни бяха нападнали като никога. И пак не спах. Вече съм разбита и най-вече в нервно отношение. Вчера ми се плачеше няколко пъти - той много мрънка, на мен ми е зле и така... абе кофти период нещо  Crossing Arms
Отказахме се от морето поради куп причини, но преди малко получих една покана за събитие на Св. Влас - събота закарват журналисти с автобус, гощават ги на обед, следобед всеки е свободен и вечерта има събитие с участието на любимата ми група Те и Стефания Колева. На другия ден си свободен за плаж и каквото искаш до обяд, пак те водят на хапване и те отвеждат в София. Честно казано, се изкушавам да се поглезя с тази покана. Освен това Андрей има възможност да дойде с мен. Но ще ми е мъчно за Андреята, когото трябва да оставим на бабите и не знам  newsm78 Сигурна съм, че ще кажете да ходя, но както ми е зле и както детенцето ми беше зле все още се колебая  Blush

Рени, честита ви нова прическа? Слуша ли докато го подстригваха? И на нас ни предстои тази разкрасителна процедура  Laughing Hug
Иренка, весело ви изкарване и да си починете от всички болести и неприятности . Ние, ако не отидем на Влас, ще сме в Правец и пак ще се разминем, но живи и здрави другия месец ще се видим... на басейна, нали?  Wink Hug
Кали, мила, разбирам, че прекрасно и романтично сте изкарали рождения ти ден  Simple Smile А Даничка как е с плуването, вече пуска ли се самичка? Питаш за новата колежка - тя идва от 1 август. Може би ще постоя с нея 2 седмици и след това, ако е рекъл Господ, ще си осъществя с любимите мъже любимия Созопол  Hug
Марго, ако бях ученичка и ти четях в час писанията, със сигурност щях да бъда с намалено поведение. Защото ти си толкова талантлива в краткия комичен разказ, че се съсипвам да се хиля.  Joy Joy Joy Супер, че все пак ще идете на моренце. къде, решихте ли?  Hug
Ели, и аз паднах от твоя списък с "необходимости".  Laughing Добре че имаш дар слово да убедиш мъжа колко важно е всичко това да пътува с вас. Аз не бих могла да се боря с моя, ако се наложи - нали знаеш, че той ми е дървен философ  Rolling Eyes Лек работен ден  Hug
Ади, и на вас лек път и хубава почивка! Сигурна съм, че и на място бихте си намерили нещо  Hug

Връщам се към работния процес и ви прегръщам  Hug Heart Eyes Hug

# 85
Здравейте, какините!
Днес Камелия беше на ваксина ДТК и на мерки и теглилки.
Та за протокола: 10кг. и 84см. Била в нормата newsm78, знам ли?
При такива снажни родители, тя пък такава лилипутка hahaha
Обаче е качила 2см. в гръдната обиколка и сега е с 48см, чашка 0 Heart Eyes
Абе, важното е, че е здрава.
Докато бяхме там, си присламчи един стол до мивката и от дърпане на кранчетата, едната пластмасова чашка и остана в ръцете. Сложихме я, обаче отгоре до сапуна се събрала малко вода и като започна едно шляпане в мини- локавата ooooh! Не се трае това малко чудовище ви казвам...

Защо още никоя от вас не ми е казала къде да си търся смяната на езика при писане? И вие ли не знаете?
Кали, подозирам, че ти можеш да ми помогнеш Praynig

Момичета, някоя от вас правила ли си е сама кола маска в къщи? Обаче не с готовите ленти на Вийт, а с обикновена кола, дето се маже топла и т.н. Днес правих някакъв опит, обаче явно нямам рутина и преди следващия ще си купя нещо надрусващо, че иначе няма да издържа. Вожда ми обеща, че ще се пробва и той, пък да видим да не ме направи *космонафтка* (космата жена, намазана с нафта Laughing) или да ме изгори.
Сигурно ми се чудите на акъла, обаче в най- близкото козметично студио все няма часове по обяд, когато Ками спи. А в другото време пък на мен не ми е удобно. Омръзна ми да и обяснявам на козметичката, че искам само триъгълника и ще бъда мнооого добричка и търпелива, значи че ще свърши бързо и може да ме вмъкне между другото в графика си. Миналата седмица обеща за тази, обаче вчера вика: Немога! Имам си принципи, мин. по половин час на пациент... blahblah
Еееее, топло ми е вече с панталони и дънки, били то и летни. А пък виждали ли сте Йети с пола #Crazy #Puppy dog
Ей, такива Маргини вълнения ме тресат, ама не съм луда, бе, да не помислите, че съм луда??? #Silly

Мили, винаги след 25.08. по морето е свободно. Харесваме си нещо и си оставаме. Досега все така е било, въпреки, че все наблягаме на бунгалата в Поморие. А сега били и ремонтирани основно, та сигурно пак там. Ще ми се и да сменим малко, но там на място ще решаваме. Нали сме и с дете, та трябва да се съобразя най - вече за храната да е наблизо, да готвят всеки ден. И в същото време да е спокойно и отдалечено от навалицата. Ако ми е за шум и тарапана, ще си стоя в тъпата София и ще ходя на басейн.
А ти изобщо не се помайвай, ами отидете с мъж ти на Влас. И преди на лични съм ти казвала, че имаш крещяща нужда от почивка. Андреята нали е добре? А и баба му вече му е свикнала и ще се справи също толкова добре, колкото и ти. И 10 човека да са около него тези 2 дни, каквото е писано- ще стане.
Тъкмо ще ти кажа в кой комплекс е Здравко и можете да го навестите. Той, милия се сдухал от бач. Още не е имал нито един свободен ден да отиде до плажа. Трета седмица работи всеки ден по 12ч. и днес като се чухме беше с едно лайняно настроение....Като го знам какъв е емоционален като мамка си, ще си събере парцаляците и ще избяга от там.

Утре през деня ще гледам да се вясна за малко, че вечерта сме на рожд. ден на наш приятел, а и в блока ни има събрание (немога да изпусна интригите Mr. Green) от 20ч. С 2 думи - напрегната програма. Сега отивам да свърша някоя и друга рутинна домак. работа.
Айде, лека Ви нощ! Да сънувате грош! Stop

# 86
Привет и от нас, Момичета!

Иренка, приятно изкарване при баба, дядо и вуйчо на Берковица!

Мили, и аз като Пимпа, бих Ти казала да не се замисляш и да приемаш поканата за Влас, защото имаш нужда и да направиш нещо за себе си!

Пимпа, а Кредор- а не работи ли? newsm78 Приятен РД утре.  Hug Pimpa, най- вероятно Ти се е загубил Flex type и ще се наложи да го преинсталираш.  Peace

Мамарени, приятно доизкарване на Ботевградската ваканция.

Лек и хубав нов ден Ви желая!

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 05:35 от Kalida

# 87
Здравейте момичета.
Марго като ти чета постингите не мога да не се превивам от смях. Опасна си. Като гледам Ками с какви мерки е си мисля ,че Вики е гигант. Преди 5 месеца беше 13кг. и 90см.  И моя синковец е същия, види ли чешма гледай какво става, наводнения. Марго ти какво направи с яслата? В коя искаш да я даваш Ками? Там до пазара има една, на моя колежка детето е там и е много доволна.
Мили, не го мисли толкова, слагай джапанките в сака и айдеееееее към Влас. Малчо ще се оправи и с баба си. Човек има нужда от почивка и от време за себе си.
Какво да ви кажа, изкарахме супер на вилата на наште  приятели, бебката е толкова мъничка и сладка, а родителите и бабите адски шашнати.Калинка, нагушках я и от вас.
Сега съм се замислила за сватбата, която ни предстои. Искат някакви ритуали, които на мен не са ми по вкуса, но ще ви разкажа за тях по късно, че трябва да будя мъжо, закъснява за работа. Целувки.

# 88
Слънчеви и топли привети, Момичета!
...нагушках я и от вас...
Дорий, благодаря за гушчето на бебка. Страхотно е да гушнеш и усетиш малкото и топло телце, нали?! Чакаме да разкажеш за тез странни ритуали, моля! Hug

Пимпа, преинсталира ли си Flex Type, доволна ли си от "космонафтските" изпълнения? Hug

Ади, да Ти пожелая приятно изкарване на морето. Лек път и умната, после ще те чакаме, отпочинала, освежена и пълна с приятни спомени за споделяне. Hug

Пиленце-74, приятни до- приготовления за морето и на Теб. Hug

Мили, дано да си се решила за морската стъпка.. Hug

Вили, поздрави и на Тебс двете принцески- Дидката и кака Петя! Hug

Лек и хубав нов ден Ви желая!

# 89
Ох, като ви чета, абе бях сигурна, че ще ми кажете да вървим  Wink Ама и аз съм една чуденка  newsm78 hahaha
Андрей нещо се дърпа, защото мразел да зависи от други хора, да се мъкне по автобуси с други журналисти...
Обаче като си помисля, че два дена за мен ще се грижат и няма да има нужда да чистя, готвя и викам след пищялка, при това на морето, много ми се доисква... Blush Ще видим - или ще отидем, или няма да отидем  Rolling Eyes
Доре, ще излюбопитствам за тез ритуали  newsm78 И ние сме на сватба края на другия месец, та да знам какво ме чака. А ти снимки няма ли да пуснеш от вилата  Grinning Hug
Кали,блазе ти, мила, че ги разбираш тез пусти машини. И детето ти ще усвои от теб полезни познания. Ние ако знаеш какви сме две леви ръце с компютрите вкъщи. Като нещо например забръмчи машината, и изпадаме в паника  hahaha Да нацелуваш и твоята душичка  Hug
Марго,присъединявам се към всички похвали за твоя писачески талант. Обожавам да те чета  Peace А снахата много фина, бе  Grinning Ако ние пълнеем така зверски, както последните месеци, ще вземем да изпуснем снажната партия  Wink Да я цункаш  Hug
Ееее, много ни липсват всички други - и Иренката, и Вили, и Ади, и Ели, и Рени, и Веси, и всички други, които отдавна не са писали.

Момичета, имам голяма молба. Да ми обясните как да свалят субтитри. Едва-едва налучках как се свалят филми и разни други торенти - около 2 седмици ми трябваха  Embarassed Сега пускам филм, но той има за субтитри някакви несъществуващи на никой език букви  ooooh! HELPPPP и Мерсииииииии  Hug Hug Hug

Целувки на всички големи и мънички  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт