При нас положението е все още температурно
Днес лекарката каза, че гърлото му е страшно зачервено и от това е температурата. И предписа Augmentin.Преди малко имахме неприятна ексцесия. В 19 ч. си пи за първи път антибиотика, а два часа по-късно вдигна 39.2. И реших да му дам хексалгин няколко капки. Само като видя как го приближавам към устата, започна неистово да се дърпа и крещи. Всъщност от два часа много плаче, много страда от нещо. Предполагам, че е гърлото, но знам ли
Толкова много плаче и нищо не може да го успокои, че през 15 мин. заспива за малко. Та като му подадох хексалгина и завика страховито. Аз обаче го набутах насила. И мигом повърна всичко
Аз още не се чувствам добре и бухам ужасно. Вече глава не ми остана от напъване да кашлям. За море, разбира се, не може и дума да става, но това е най-малкият проблем 
Кали, мила, как изкара рождения ден? Разказвай, кой беше най-хубавият подарък? Даничка разбра ли, че мама има празник?

Марго, браво на вас за памперсите! Момата е герой.
И какво още ще ни разкажеш, любопитна съм 
Миме, браво и на вас за гърнения напредък!
А почивката ви в Априлци ми изглежда като рай 
Иренка, напълно сте добре, нали? Папака ли вече с пълен капацитет на апетита красавицата;-)

Ели, да пишеш

Целувки и дано нощта ни е лека и температурата - нормална

Сигурно, щом са ви го изписали, ама се учудих, защото и аз го пих преди 2 седмици, иначе това, което описваш е точно вируса, който сега върлува - с повръщане, понякога разтройство и задължително висока Т - пожелавам ви бързо оздравяване!
Хайде, чакаме повече инфо довечера.
Само за възглавниците отстъпих малко, че ако няма място, няма да ги носим!
Един съсед ми каза в контрл панела, обаче не е там...
Моля ви, помогнете ми да си намеря кирилицата
Умрях хем от смях, хем от срам!!!
, както се тръшках и крещях заедно с нея....
за награда. Махането на дневния памперс стана спонтанно. На 25.05. осъмнахме без нито 1 бр. Просто в суматохата около бала на баткото никой не беше купил. Изкарахме деня с гащи, като първоначално я слагах на гърнето през 2 часа и тя се напишка 2 пъти. Направо се ужасяваше като се напишка, че и тече по краката 
Изпекал се е на цигане и е станал много неконтролируем.Не знам при ва скак е положението,но на моменти направо съм отчаяна.С гърнето имаме успех,само нощем спим с памперса