Oriflame 2019 / 2021 - тема за клиенти и консултанти

• 43 946
  • 698
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Здравейте,а какво мислите за Воларе моментс,Сега е на цена 17 £.Имам мостри на новият Se,хубав е,Но не ми се струва много траен на моята кожа.Иначе двата аромата са страхотни.

Хубава вечер
Воларе моментс е Воларе с роза.
Така мога да го опиша.
Повече усещам розата,но не е неприятно,и виолетка та си я има.
При мен е траен.
4-5 часа...
Рядко парфюм се задържа повече,зависи от човека,кожата...
Има някои аромати,които повече ми издържат,но са ванилови,наситени,силни...

# 526
  • София
Имам два парфюма на Воларе и си ги ползвам с удоволствие. При мен са трайни.

# 527
  • Бургас
Имам два парфюма на Воларе и си ги ползвам с удоволствие. При мен са трайни.
Да,за мен 4-5 часа си е трайно.
Аз обичам Воларе,също си ги ползвам с удоволствие.

# 528
Аз имам рол-он volare и съм много доволна. От новото мини си поръчах giordani gold спиралата, използвала съм я прeди години и е страхотна,маслена,наситено черна...

# 529
  • Бургас
Да,на Джордани Голд имам две спирали,едната от доста време,супер е все още.Другата е нова,прави страхотни мигли.
Обаче от другите колекции(май The one),нещо не са ми ок спиралите.Имам две запечатани,нови,ще ги подаря на близка сигурно...

# 530
Аз и the one харесвам, но gd е някак по-луксозна😅

# 531
Здравейте,моля препоръчайте ми крем за тяло,нямам нито една тоалетна вода от тях,трябва ми нещо свежо за след душ.
Благодаря
Избрах Фемме Уикенд.И аз си избрах същата спирала on color,но в синьо.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 19:27 от marga1977

# 532
И четирите аромата са страхотни, като за мен лично Love potion е номер 1, но не попиват кой знае колко добре, поне Love potion и Джорданито.

# 533
  • Седмото небе
За мен най-свеж е Екла Фам Уикенд! Но от Орифлейм вечен Любимец ще ми останат лосиона и крема за тяло с мед и мляко:

# 534
Есенза-та е страхотна.

# 535
  • Пловдив
Аз харесвам Джордани голд есенца, при мен добре попива и мирише супер, но това с аромата е въпрос на вкус. От спиралите пък съм възхитена от тази, която при мен дава обем и плътност и миглите ми изглеждат супер, до сега доста по-скъпи не даваха резултат:

# 536
За мен най-свеж е Екла Фам Уикенд! Но от Орифлейм вечен Любимец ще ми останат лосиона и крема за тяло с мед и мляко:
Като аромат - може би това е най-"свежият" от четирите, да.

# 537
Много свежи са като аромати са GG Essenza и Eclat Femme Weekend. В момента ползвам на Giordani Gold и съм много доволна.

# 538
Някой знае ли имало ли е спирала OnColour Mutliple Lash черна (41715) и да е изчерпана?

# 539
И според мен по критерий “свежест” е така, а като аромат от 4-те крема лично предпочитам Есенца. Като усещане за мекота на крема - фаворит ми е “мед и мляко”, наскоро взех за подарък лимитираната му версия с аромат на Амбър еликсир (съответно не съм го отваряла и нямам лични впечатления за него).
Като аромат - може би това е най-"свежият" от четирите, да.

Общи условия

Активация на акаунт