ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 538
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 005
Момичета, тази тема е за русенските гинеколози, а не за АГ Русе или Ескулап, за тях има отделни теми  Peace

# 1 006
  • Русе
 в АГ просто е остаряло всичко и в никакъв случай не е мръсно.
А колкото до кувьозите, ето ви малко инфо http://192.168.11.4/modules.php?name=News&file=article&s … der=0&thold=0
И са си получили половината пари за новото АГ, ако държавата изплати и остатъка, Вичев трърди че септември ще могат да го отворят.
Дано да стане и вие всички бъдещи мамчета раждате там.  Peace Simple Smile

# 1 007
Вичев трърди че септември ще могат да го отворят.
А дано! Както се казва от неговата уста в Божите уши  Praynig

P.S.: май тези неща трябва наистина да ги пишем в "АГ Русе" или "Ескулап Русе", защото ако някой тръгне да чете мненията за добър специалист... ще си загуби цяла седмица  newsm78 аз няколко дена четох  ooooh!

# 1 008
хм,дано са се променили нещата,че преди 3г. и половина в тоалетната и банята не можеше да са стъпи  ooooh!

# 1 009
хм,дано са се променили нещата,че преди 3г. и половина в тоалетната и банята не можеше да са стъпи  ooooh!
Аз родих ноември месец там,наистина всичко е много старо,но общо взето беше чисто.Всичко мина успешно,аз съм доволна,особено от докторите

# 1 010
Зависи как си решила да раждаш  Thinking
Ако ще раждаш нормално,3 дни в АГ-то се преживяват някакси!Ако ще си секцио,на 6-тия ден ще те изпишат  Peace
Аз раждах 2006-та г. и тогава си беше мизерия в АГ-то,но сега може и да се е променило  Praynig
Аз бях със секцио ,прави ми го д-р Узунова,доволна съм и от анестезиолозите също,бях третото подред при нея,справи се прекрасно,в операционната ме предразположиха много добре,преди това бях доста уплашена,затова не е толкова важна обстановката,не си на хотел,топла вода имаше,забравих да кажа,че още 2 приятелки раждаха при нея също са много доволни

# 1 011
Здравей, всичко е до късмет на кого ще попаднеш! Синът ми е на 3г и 10мес и скоро не съм чувала как е из АГ- то, но аз като влизах да раждам ме обзе голям страх, но и надежда, че най- после ще видя детето си и всичко ще свърши... smile3541 със щастлив за всички ни край!Никой не познавам от докторите, а бременноста ми я следеше д-р Юлиян Георгиев, в началото на 9-я месец имах леко изтичане на водите... Съответно той ме прати в АГ-то за раждане... Прие ме д-р Атанасов(висок, леко плешив и малко заеква)- много готин доктор!Обясни ми какво ще става оттук нататък, внимателно и спокойно!И понеже вече беше 13.00 часа, вече нямало закога, а не съм спешен случай.Показаха ми коя е стаята ми, където ще нощувам, казаха ми да се разхождам по коридорите и да чакам сутринта...В 8.00 часа беше д-р Минчева, прегледа ме и каза да отивам да раждам newsm12. Настаниха ме в предродилна зала и ми сложиха венокат и започнаха да ми вливат системата за предизвикване на раждането!Беше вече 14.00 часа на 24.06.2005г , лежах си, гледах си в тавана и около мен как настаняват още три мацки за раждане и чаках...Вечерта в 19.00 часа се сменят докторите(и изобщо екипите, застъпват нощната смяна).Дойде д-р Зарзаланов(не съм чувала хубави думи за него), прегледа ме и реши да ми пукне с едно гадно нещо мехура, за да родя( а аз имах вече 4-5 см разкритие), аз не му разреших, защото нали влизам с леко изтичащи води, което означава, че мехура е пукнат(според мен) и той ме откачи от системата, каза "върви се наспи и ако на родиш тази нощ, утре пак". Наистина имах болки, но се търпяха! Направо се раздвижих и си починах от целодневното стоене на система...! Легнах и се наспах като "бял" човек! Сутринта на 25.06.2005 г.( ден на парламентарни избори в България) беше д-р Йорданова (млада докторка, ентусиастка, много готина) прегледа ме и каза, че до час- два ще родя... Сложиха ми пак системата, съжалявам, но забравих какво ми вливаха- май някакви хормони беше, и си лежах сама в предродилна зала!Имах чувството, че току що съм легнала на леглото и толкова бързо стана...че почти неразбрах, че е 10.20 часа, когато родих моето съкровище... newsm45 newsm51 smile3501 толкова бях щастлива, че забравих себе си ... срязването, за да излезе и шева... Изплака, изкъпаха го, повиха го и го отнесоха някъде... а аз бях доволна...и отпаднала, санитарката ме загъна, защото ми беше много студено и даже се измайтапи "хаиде, слизай да гласуваш долу и има урна!" !!! И така, мина всичко, но е в съзнанието ми... Сега вече е на 3 год и 10 мес, и всичко е супер! Но всички бяха много добри и сестрите( си гледаха работата) и санитарките бяха мили и докторите идваха често, просто всичко е до късмет! Трябва да си мила и сдържана, това е ... В този момент, зависиш от тях! Целувки и леко раждане!!!  bouquet
Мен ме изписаха на четвъртия ден-секцио,зависи от много неща и наи вече от НАС САМИТЕ КОЛКО БЪРЗО ЩЕ СЕ ИЗПРАВИШ И Т.Н.

# 1 012
Значи наистина нещата са се променили  Peace

# 1 013
Zdraveite na vsi4ki kazvam se Galimira az sam dovolna ot d- Duvadjiev pri nego si sledjh bremenosta obesnjva mnogo dobre i ima v kabineta si videozon a ne te pra6ta pri drug.A za rajdaneto se doverih na d-r Zarzalanov i d-r Rudnicki v klinika Eskulap prosto bjh o4arovana ot otno6enieto s koeto se otnesoha kam men

# 1 014
Мерси за отговора  Peace
Аз като раждах в АГ-то,се ужасих от ``хигиената`` там  Shocked и сега се чудя къде да раждам  Thinking-само дето на мъжо ми не му се дават толкова много пари  Cry

Ей, много им е лесно на мъжете да говорят за пари, нали няма те да раждат!  Crossing Arms
Извинявай, че така подхождам, ама като ги знам какви са шубета, но за себе си!
Ако наистина нямате възможност за Ескулап пък, проучи нещата за Тутракан!
Напоследък все повече русенки раждат там и са предоволни от д-р Бойчев.   bouquet

# 1 015
Доколкото разбрах май нещата в АГ-то са се попроменили към добро  Peace
Дано наистина да е така  Peace
Предстои ми и разговор с Хубчев-да видим той какво ще ми каже  Thinking

# 1 016
Хубава тема е тази ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе.Аз попитах някой за личен опит с гинеколог.А то разговорите били само за акушер-гинеколог(защото доколкото знам те израждат).И аз като се включих в този форум и като не съм майка и не съм бременна засега и какво трябва да сторя за да ми обърне някой внимание на въпросчето.Защото ако не знаете поне кажете.Изглежда знаете ли как?! Понеже вие сте вече дечица или ги очаквате,а на останалите дето още нямат не обръщате внимание.
Лек ден от мен,успех на всички с бременността,с раждането и отглеждането на бебчетата!

# 1 017
Здравей, Elbeli!
Не се сърди, темата разбира се не е само за акушер-гинеколози, но аз лично нямам никакво мнение за Рудницки.
Бих ти препоръчала Шишкова(моята любима гинеколожка) и Бойчев от Тутракан(за него съм чувала само добри отзиви, страхотен специалист бил).
Ако ти трябват телефони, питай, мога да ти дам на лични.   bouquet

# 1 018
Защото ако не знаете поне кажете.Изглежда знаете ли как?! Понеже вие сте вече дечица или ги очаквате,а на останалите дето още нямат не обръщате внимание.

Според мен няма смисъл да пълним темата с отговори от типа "не знам или не мога да помогна" Всеки ти е казал за специалиста, когото познава. И аз нямам деца, но когато никой не може! (Не че не иска!) да ми отговори на въпроса не си го слагам чак толкова. А името Рудницки само съм го чувала, не го познавам. Ако такъв отговор очакваше -   bouquet мен лично не би ме устроил  Wink
И аз като INFINITY имам много добри впечатления от Л.Бойчев и А.Шишкова

# 1 019
Elbeli - при Рудницки съм ходила 2 пъти по време на бременноста. Бях е уговорила с него и за раждането в Ескулап, но се отказах после.
Впечатленията ми - мил, приятен човек -  незнам какво друго да ти кажа и то точно, защото съм ходила при него само бременна, а не по други причини.
За по-така преглед и аз подкрепям мненията за Шишкова.
Не се сърди, случва се понякога да се пропусне някое мнение, не е нищо лично  Peace

Общи условия

Активация на акаунт