ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 248 278
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Русе
29 седмица ми се струва доста късно за серклаж, а и опасно!Моя го направиха в 12 седмица, като ми казаха, че най - късно може да се направидо 16.Потърси друго мнение, но не и в Русе, въпреки, че не трябва да пътуваш, ако имаш разкритие Peace
Стискам палци да устискаш, колкото се може повече Praynig

Определено е доста късно, моя също го направиха в 12седм и доктора каза, че се прави до 16, но при мен е за всеки случай. А и не съм го правила в Русе. Би трябвало да ти препоръчат доста сериозно лежане в твоето положение, така че определено си мисля за още един консулт с друг лекар. Тъй като не е хубаво да пътуваш, можеш да пробваш в Тутркан, но да обясниш,ч е случая е спешен и ще ти дадат скорошен час, а не след няколко месеца.

Що се отнася до вагиналния преглед, аз категорично отказах, а и никой не ме е натискал да правя, вярно обаче, че имам скорошна микробиология. Така че не съм много сигурно толкова чести вагинални прегледи дали са добре на този етап.

Zl-76, мерси за координатите на д-р МИнчева, скоро явно ще й звънна да отида при нея. Ако някой все пак знае, че д-р МАтеева  има частен кабинет да каже, че много се двоумя за нея. А не знам как мога да отида в АГ-то на преглед само, на кого трябва да се обадя.

# 1 231

[/quote]]
29 седмица ми се струва доста късно за серклаж, а и опасно!Моя го направиха в 12 седмица, като ми казаха, че най - късно може да се направидо 16.Потърси друго мнение, но не и в Русе, въпреки, че не трябва да пътуваш, ако имаш разкритие Peace
Стискам палци да устискаш, колкото се може повече Praynig
[/url]                                                                                                                                                                                        В отговор на Kambichka серклажа ми го правиха в 22г.с.Да наистина е опасно,но разбрах след това,но въпреки това нямах избор,бях между чука и накувалнята.       ,praynig           

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 08:08 от djudje76

# 1 232
до Криси Писи  Течение и аз имам,но ми исписа свищички,които още не сам ползвала.А за плацентата нито Груева,нито Хубчев са ми казвали нещо но ще питам сега,като отида на преглед.Относно лежането отначало лежах.Серклажа ми го правиха на 23.06,аз лежах до към 10.07,защото имахме капарирана почивка за море.Аз дефакто нямах никакви болки,ако небеше да ми го направи тоя преглед Груева незнам какво щеше да стане.От 15.07 както сме се върнали от почивка почти не съм се спирала.След серклажа ходих при Хубчев на контролен преглед(защото той ми го прави)изписа ми антибиотик,спазмалгон,но-шпа,магнерич,верапамил,гинепрал и отделно от Груева имам 5вида хапове които трябваше да пия.Неговите бяха за 1седмица,каза ми никакъв секс и да не дигам тешко,за да изкарам до 7месец.А преди 6дена ходих на ЖК при Груева,но няма да ме попита как се чуствам след серклажа или дали имам някакви проблеми,нищо.Дори се скарахме,защото й отказах да ме прегледа с видеозон(неможа да гушне 20лв)но засега се чуствам добре.Края на седмицата ще ходя при Хубчев и се надявам всичко да е ок,най вече с малкото човече в мен(все пак това е най-важно)newsm30

# 1 233
Наистина ,добре е да отидеш и при Хубчев според мен.
Добре е човек да се застрахова ,аз също имам проблем с плацентата
и случайно ми го откриха на феталната(в кабинета на Хубчев ,при д-р Йорданова).
Аз съм доволна ,ходя там на прегледи (предполагам в Евромедисон ще ходиш).
Пиех почти същите хапчета като теб ,сега положението ми е по-добро
да чукна на дърво.

# 1 234
Да в Евромедисон ще ходя.Дори преди малко като си гледах папката с документи забелязах,че на предната ЖК височината на  матката ми е била 23,а сега е 28.И аз незнам от лекарствата ли е или от това,че лежах малко.А сега съм само на спазмалгон,но-шпа,магнезий и матерна.Но нито един от двамата доки не ми е казвал нищо за плацентата(но сега ще питам).

# 1 235
Ако някой все пак знае, че д-р МАтеева  има частен кабинет да каже, че много се двоумя за нея. А не знам как мога да отида в АГ-то на преглед само, на кого трябва да се обадя.

привет, тел на д-р Матеева- 0888 76 13 26. Аз родих при нея, преди година и три месеца. Само хубави неща мога да кажа. Но те и не липсват такива по неин адрес в темата.  Peace
Обади й се, защото момента е отпускарски, да не би да не е в АГ-то. Иначе отиваш там, долу на входа казваш, че си за преглед при д-р Матеева, те ще ти кажат къде е кабинета. Кажи, че отиваш за първи път.

Да в Евромедисон ще ходя.Дори преди малко като си гледах папката с документи забелязах,че на предната ЖК височината на  матката ми е била 23,а сега е 28.И аз незнам от лекарствата ли е или от това,че лежах малко.А сега съм само на спазмалгон,но-шпа,магнезий и матерна.Но нито един от двамата доки не ми е казвал нищо за плацентата(но сега ще питам).

Височината на матката показва, че бебето вътре расте.  Peace Няма нищо общо с височината на плацентата.  Hug

Късмет на всички на които им предстои скорошно раждане. Кураж !!! Grinning

# 1 236
И аз ще споделя с мен какво се случи.Значи аз родих първата си рожба преди 3г.и 4м.без да си наемам доктор просто отидох и родих.На смяна беше д-р Кунев.Страхотен като човек и доктор.Много бях доволна.С второто детенце обаче си наех д-р Христова и не сгреших,страхотен специалист.На ден идваше по два пъти ако има възможност да ме види и пита как съм.Всичко което ме интересуваше ми беше казано.Просто нямам думи.С когото и да говоря за нея всички са много доволни и казват че за секциото тя е върха.И аз така родих секцио,защото малката беше седалищно и няма накъде.На мен ми я препоръча и по точно ме уреди д-р Тодоров(в Транспортна).Раждането беше преди 8м. и ако искате вярвайте почти нямам белег от операцичта,а тя ми даде срок близо година и половина,че няма да си личи нищо(не че ми е проблем ама).И така аз искам да изкажа благодарностите си и да ви препоръчам тия двама големи специалисти за мен Д-р ХРИСТОВА и Д-р КУНЕВ.
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ.ДАНО ПОМАГАТЕ И НА ДРУГИ КАКТО НА МЕН

# 1 237
За мен един от най-добрите гинеколози в Русе е д-р Константинова. Правих си операция в "ЕСКУЛАП-97" и останах много доволна от нивото на хигиена и обслужване там. Имат си  родилен сектор и гинекологично отделение. Благодарение на д-р Константинова преди години успях да износя и родя благополучно сина си.

# 1 238
За мен един от най-добрите гинеколози в Русе е д-р Константинова. Правих си операция в "ЕСКУЛАП-97" и останах много доволна от нивото на хигиена и обслужване там. Имат си  родилен сектор и гинекологично отделение. Благодарение на д-р Константинова преди години успях да износя и родя благополучно сина си.
Можеш ли да ми кажеш д-р Константинова работи ли с здравната каса.И аз чувам добри отзиви за нея ,но незнам само частно ли работи?Предварително благодаря.

# 1 239
Можеш ли да ми кажеш д-р Константинова работи ли с здравната каса.И аз чувам добри отзиви за нея ,но незнам само частно ли работи?Предварително благодаря.
Аз знам, че работи само на частно, оперира и води раждания в Ескулап.  newsm78

# 1 240
запис да ви чета Laughing

# 1 241
Здравейте.

Нова съм във този форум. Много моля ако някой има актуални координати на доктор Христова, да ми ги даде. Благодаря предарително.
Бременна съм в 9-та седмица. Тя ми отстранява полип на шийката на матката. И бих искала да ми води консултациите, защото в болницата останах с много добри впечатления от нея.

# 1 242
  • Русе
Да питам и тук,може ли някой да ми каже актуален мобилен телефон на д-р. Нели Нейкова, че аз имам мтелския и, а тя го смени с вивателски.А ми трябва спешно.

# 1 243
телефона на д-р Светла Христова е:0888568793

# 1 244
Здравейте,може ли някой да ми каже-има ли регламентирано плащане за ангажиране на лекар в АГ -то?И ако има какво е ?АЗ раждах преди 4-ри години,но мисля, че по-късно го въведоха.Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт