Ние с Филипа сме го замислили това плуване от преди да се родят бебоците....

Енвия, Давид също не се сеща много-много да посяга към играчките, но за това пък със сядането и ходенето сме напред. Вече се надига да сяда и иска да стои прав.

, а за плувето - направо е страхотно 

На вас и на Бюти също успешно пляскане из водата и плуване!

Дано да му мине че да се успокои горкичкия, а за майка му да не говорим 

за темата!
Той бързо си заспива и на ръце, защо да го мъча 
Да си похваля и аз гарджето, снощи постигнах блестящ успех - заспа ядейки в 21ч, в 00ч му набутах шишето, измуа 80 гр и се събуди в 9 сутринта! Почти 12 часа съм! Какво ще кажете, а?! 
). Роди се 5,180кг и 60см и вече е близо 9кг и 70см. Храни се само с кърма (и без вода за ужас на роднините, най-вече на майка ми).
Цвети,Сминшо,Танинче взеха ви приза за най-голямо бебе май,ако не се лъжа?
Шегувам се разбира се-да са ви живи и здрави слънчицата и много да ги слушкате като пораснат
.
Никога не беше плакал така до сега
Дори в градинката питаха кое бебе се дере така?
.

.Аз качих 20, смъкнах 6 в родилното още 4 у дома първите дни и като се почна едно ядене после-е-е-е
няма спиране.Качила съм 2 килограма дори от смъкнатите
.Равносметка -8 от бременността ама останалите 12 какво ще ги правим?!?!?!За сладкото да не говорим-не минава ден без да похапна/не просто хапна/сладичко,дори се повтарям понякога
. 
Май Емиловците са големи бебоци - на моята приятелка баща и се казва Емил и го бях признала за гигантско бебе5,200 и роден по естествен път:oha:
другия път просто ще му дам предварително дозичка защото не ми се откача че и човечко да се тормози направо беше пламнал целия хем 37,3 Т имаше само.
и да пия кафенце 

Препоръчани теми