На море за първи път априлчето ще заведат

• 10 302
  • 308
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от нас  Laughing Честито на всички рожденници.
  bouquet

Данче,моите извенения. Пак съм спала явно  Simple Smile.

Добре дошъл на малкия - голям Емил и неговата мама  Hug

Втората ваксинация и следващите винаги се понасят по-трудно заради вече придобит частичен имунитет. Мен много ме е страх от нея, защото Марти още на първата вдигна 37,2 Т. За следващата ще се обадя на педито да го подготви предварително.

Ванче, какви ги вършиш бе душа, поне не ги качвай  Simple Smile

# 31
Добро утро момичета!
Аз пак за ваксините да кажа. На мен ми обясниха да давам панадол при температура 38 и нагоре градуса, а и че вторият прием се понася по-трудно от първия. Сега след подготовката ще видим как ще я понесе ваксината.

Имам  един въпрос. Защо не мога да разгледам снимките от албумчето? Преди нямах такъв проблем.
Лек ден!

# 32
  • София
О, мама Раче се решила да пише! Laughing привет и от тука!
Дея, това ме подсеща, че при първоаприлските бебчета я няма натали - Цачи ябеше включила в предната тема!
След като предната нощ от 12,15ч. яде в 6 ч., тази яде поне 3-4 пъти! Загубих им броя! Струва ми се че не яде по много, но...
Мимечта, бях ви питала : как се прави линк да се замени с надпис, какво се съдържа в линка? Например, ето линк към албумчето на Мати в webshots.com : http://community.webshots.com/album/549227202BuePBF , но искам да знам как вместо адреса да пише : Снимки Мати?

# 33
Петенце, ти ме изплаши съвсем бе #Crazy,Юли т-ра не е вдигал ама като цяло беше много нещастен и го болеше.Ще давам аз предварително Панадолче Peace,пък дано не си права newsm78.
Ами какви....хапвам си Rolling EyesУспокоявам се с думите "само да имам кърма за малчо",ама то кърма си има и без тъпчене Whistling
Вени,аз току що се научих , така че с удоволствие ще ти кажа , че ето тук ще разбереш как става тази работа!
Ама да почерпиш,ей!

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 09:20 от petrovavania

# 34
А така!Имаме си рожденничка!
Честит рожден ден на jenny_K! newsm51 smile3525Много здраве и радостни моменти с малката кака Рая и таткото!

# 35
jenny Kbdbaloni! Бъди здрава, щастлива и много обичана! Безброй щастливи мигове с малката красива принцеса! Весел празник и много подаръци! birthday newsm67  ura  party002 Gift

Честито и на всички месечковци днес!  Party Time Tada newsm32 Flowers Sunflower  party006 dancing

Раче,  welcome! Включвай се по-често! Flowers Bouquet

# 36
  • София
Да, бе, Ванче, и аз затова да пиша....
Честит рожден ден, jennyK!Да си ни жива и здрава!
И едно виртуално   Gift
Вени, аз не знам как става номера с препратките. Сигурно го има из правилата някъде newsm78
Абе, къде се изгуби Катя от Сливен?Дея, имаш ли някаква връзка с нея?

# 37
  • София
Аха, мерси! кой да се сети да потърси!
Значи проба:
Снимки на Мати
Стана! Ие!!!!

# 38
Честит рожден ден на jenny_K!  baloni
А температурата и 37,3 ни беше достатъчна, но и като цяло малчо беше много нервен и  неспокоен просто ужас затова няма да експериментирам следващия път-явно ще сме от тежко понасящите ваксинации #Cussing out

# 39
  • София
Здравейте и от нас.

Все пак Емо се събуди зверски гладен в към 01:00ч (нали последно яде в 18:30ч) и си получи вечерята. Надявах се, че щом толкова късно яде ще пропусне това в 04:00, но УВИ. Детето си има часовник и с малко забавяне в 04:30 си потърси обещаното.

От написаното от вас взех да се плаша. Емо има ваксина само против хепатит Б. Първата ДТК трябва да слагаме на 10-ти август (ако не е жега).
Колко време трае неразположението на бебчо след ваксината, че се каним на 12 да пътуваме за морето? Може ли някоко дни след ваксина да вдигне Т или да се чувства зле?
Дядото ни е лекар, но е голям фен на антибиотиците и не искам да се карам с него - макар, че без това едва ли ще мине Confused

Честит празник на всички малчовци, които празнуват днес.

# 40
bdbaloni jenny_K! Много щастие и радости със слънчицето Рая и само хубави мигове Simple Smile

ra4e welcome Hug Ама ти си родила направо отгледано бебе Simple Smile да ти е жив и здрав юнака Wink

Аз да споделя, че ние с ваксините нямахме проблеми или поне не чак такива, каквито ги описвате ... не е вдигал температура, леко неспокойствие имаше, ама то може и да не е било от ваксината, така че явно си е до дете.

# 41
ra4e  при първата ваксинация ние само вечерта вдигнахме Т нищо друго,това беше само деня когато му ги биха така че споко а и не се знае дали бебо изобщо ще направи някаква реакция smile3521
Знам че може от ваксинация неразположението да е в рамките на 3 дни максимум Naughty

# 42
# 43
Честит Рожден Ден на jenny_K,
да си жива и здрава, много щастлива.

Gift nbirthday  Party Time

Честит 3-ти месец на Мадлен (елима), Алекса (missZ) и Явор(мечо пух).

Добре дошла на ra4e   welcome

Dezy, да разгледаш снимките трябва влезеш в snimka.bg от вход и да напишеш потребител: aprilki и парола : 2006

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 11:41 от Rina

# 44
  • София
А в какво се изразява неразположението на бебчето след ваксините? Ще може ли да пътува до Варна на втория ден след ваксина? Какви усложнения могат да настъпят?

И едно Голямо благодарско за топлия прием!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт