На море за първи път априлчето ще заведат

• 10 326
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и от нас! Peace

Честито на празнуващите бебчета днес! Heart Eyes

Мисля, че стана ясно, че това с сокчетата и плодовите пюрета толкова рано си каза думата!

Ние като давахме не сме имали никакви проблеми, само че в последно време умишлено не давам, в горещините да кара само на кърма Peace
Маи само в нашия град я бият в гърба ,което е много неприятно.

Извини ме, ако си писала, но откъде си? Защото знам, че и тук така я бият...ще видим след около час  Tired
аз така се надявам малкият да не е качил повече от 800 грама.... Praynig

и аз така, ама се съмнявам...ще докладвам по обяд колко сме Peace
Абе момичета, ако дам на врабчо сок с чшата Авент какво ще стане? Казвайте, защото утре ще пробвам  :

Данче, душа, малко е за чашка детето, да не се задави....ти си решаваш, но това е мое мнение....а защо да не е с биберона?

Стискайте ни силно палци, отиваме да ни боцкат и теглят Cry

# 121
  • София
То и аз това се надявах, ама беше дигнал 1160 гр. Сега продължавам с надеждите! Но ние сме чак на 28-ми или на 31 - според времето!

# 122
Честит 3-ти месец на шекерчето и Вики!  bouquet

Като заговорихте вчера за намаляване на храненията да ви се оплача, Пресил започна да се буди всяка нощ към 3 и да си хапва.До сега, откак се е родил, таквоз чудо не е било, спинкаше си спокойно TiredТ.е от 6 минахме на 7 хранения.Какво да си мисля-не знам, не ми прилича на криза на растежа, кърмата ми не е намаляла, няма смисъл да споменавам, че не е станала нехранителна, в шах съм.

# 123
ааа мерси мерси за 4еститките

а отнас ето по нещо за всеки   party023 newsm64 Popcorn morning cook Wine Glass  и разбирасе 4е за дан4енцето една голямааааа   beer

аз шекер4ето на басейна го оставям да седи по-бански тоест тези памперси за вода на хъггис,те са много много яки!!!!!добре 4е ца4ито ме светна за тях Hug

# 124
  • София
Честито на месечковците !   smile3525

Ние тръгнахме да излизаме и малчо като ревнааа  ooooh! не ми даде да се облека, гушнах го и повече от половин час не ми дава да го оставя нито в количката, нито в креватчето иска в мен  Mr. Green Много съм щастлива от този факт, обаче не мога нито работа да си свърша, нито да излезнеме  Crossing Arms гадост ! Е, все пак го изработих и сега спи в креватчето, а аз пак не подхващам работа  Mr. Green

ОК, няма да пробвам с чашата, ама ми е много мерак   Crossing Arms

Какво да си мисля-не знам, не ми прилича на криза на растежа, кърмата ми не е намаляла, няма смисъл да споменавам, че не е станала нехранителна, в шах съм.
Дано Танчето скоро даде извадки от книгата за кризата на разтеже, защото ми е много интересно.

П.П. Това с проверката на правописа нещо ми прилича на бошлав работа, нарочно пиша чашЪта и не ми го отчита като грешка  Thinking

# 125
И ние сме си в къщи след сутрешна неуспешна разходка. Сега спи доволно на терасата.
А аз се чудя от къде да си сваля следващата серия на 'Анатомията на Грей', че до понеделник няма да издържа. Някой да има акаунт за free.linkos.bg да ми услужи, обещавам да не злоупотребявам.

Честито на тримесечковците Hug

Сминсчо, чакаме да се отчетеш.

Пловдив, Асеновград и Хасково, къде се загубихте?

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 11:48 от Cherepahova

# 126
  • Русе
Привет мами!
Уфф, изкарах първата си безсънна нощ  Tired... Диди се събуди в 3.00, кърмихме се (а отдавна бяхме махнали нощното) и тя явно реши, че се е наспала (след като вчера цял ден спа по улиците)...и така откарахме до сутринта...Абе объркахме тотално режима вчера, като я изкъпахме преди предпоследното хранене и тя реши, че туй ще и е яденето за вечерта, та се наложи за последното да цоца полуспяща, в резултат на което не яде добре... Crossing Arms

А като гледам как вървят нещата, ние май упорито се опитваме да минем от 6 на 5 хранения...

Данче, Бюти ти е казала, че става само белия накрайник за момента. Обаче, аз лично съм давала само вода с него:

1-во, защото е по-сложен за почистване (трябва да отделяш клапата и пак да я наместваш)
2-ро, защото се задръства от по-гъстите сокове.
3-то, бързо се захабява от соковете и ми изглежда такъв един мръсен после...
Има го и момента със задавянето понякога, но също и това, че ако е свикнал с биберон, тази форма му се вижда странна и може да не се сети какво да прави.

А ти мина ли фазата с лъжичките?

А, и честито на месечничетата ни!!! newsm51

# 127
Здравейте мами! Включвам се за да ви кажа, че сме добре. Препоръчвам на всички плуването и масажите в рехабилитационните центрове. Днес облякоха на Дими цял бански - беше много сладка.
Виждам говорите за захранването -имали майки, които ще захранват след навършен 4 месец или всички след 6-тия ще захранват. А тази оризова каша пише, че е за след 6 месечна възраст - имали мами, които ще дават по- рано? 

# 128
Сминсчо, чакаме да се отчетеш.

Тъй тъй....заредих аз бебо с Панадол, за всеки случай...но във варненското ХЕИ няма ваксини, така, че август ще си слагаме 1вото ДТК...сано ни изтеглиха
ами...какво да ви кажа - 7700 гр. и 65 см....ако чуете по новините за изстреляна ракета от Кувейт към Варна, да знаете, че е майка hahaha Joy
иначе лекарката каза, че са ни набъбнали венците и да чакаме зъбчета скоро... Tired

# 129
  • Русе
sminscho, честити ви грамажи и скатавка от ваксината!  Mr. Green

galiabalq, и аз май мисля да започна да захранвам след навършени 4 месеца (т.е. в 5-ти)...не за друго, а заради пустия запек...знам, че го обсъждахме хиляда пъти, че е нормално за кърмените деца да акат веднъж на 4-5 дена, ама аз давам и малко АМ на полседните хранения, а освен това л...нцето и пърделчетата на Диди бая намирисват, което ми говори, че започват да стават "токсични"...та така, но в никакъв случай няма да започна с оризова каша (първо, защото ориза запича, и второ защото кашите бая напомпват, и нашето педи препоръчва да не давам повече от 2 пъти в седмицата)...Мисля да карам като при баткото - първо зеленчукови пюрета, после кисели/нишестени кремчета или безглутенови каши, накрая плодови пюрета...За соковете, не съм решила още откога...  newsm78 май като станат ябълките в дядовта градина.

# 130
  • София
Абе, той и моят син се буди в 3.00, но бутам биба и вода. Кърма не ми се дава! Naughty
Ама явно вие, за да давате, не можете да минете само с биба и вода! newsm78

# 131
Уф, сега се връщаме от разходка, навън е ад!  Nature SunnyАма реших да изляза да взема едни снимки, другата седмица таткото ни има РД и аз вчера накиприх Пресил и бам в едно фото да си направим портретна снимка двамцата  smile3509, за да я подарим на Дилиян към останалата част от подаръка Gift Нещо не ги харесах много, ама нейсе, толкоз от самозваният фотограф Confused

# 132
  • София
Явно има нещо, защоно Мати тази нощ/ а и предната/ се буди през 2 часа! направо ми скри топката! Само се въртеше, топло ли му беше, незнам!

ами...какво да ви кажа - 7700 гр. и 65 см....ако чуете по новините за изстреляна ракета от Кувейт към
Това колко е за месеца, че не помня колко бяхте преди?

Виждам говорите за захранването -имали майки, които ще захранват след навършен 4 месец или всички след 6-тия ще захранват. А тази оризова каша пише, че е за след 6 месечна възраст - имали мами, които ще дават по- рано? 

Аз мисля да захранвам с оризова каша на навършени 5 месеца, т.е. от 1 септември! Вярно, че пише след 6 месеца, но аз така или иначе ще я разреждам в началото! Е, в крайна сметка, ако реша може и да почна с пюре!

А аз се чудя от къде да си сваля следващата серия на 'Анатомията на Грей', че до понеделник няма да издържа. Някой да има акаунт за free.linkos.bg да ми услужи, обещавам да не злоупотребявам.

Ох и аз незнам как ще издържа - егати на гадното място спряха! той филма да не свършва, егати!

# 133
Ама явно вие, за да давате, не можете да минете само с биба и вода! newsm78

ако дам само вода през нощта се разсънва и откарва по час поне буден, а ако бутна цицата заспива за по-малко от 5 мин пак Peace

това е нещо интресно http://ziza.ru/2006/07/14/detishki-zhhut.html

Вени, 6500 бяхме и 62 см Peace

# 134

Ох и аз незнам как ще издържа - егати на гадното място спряха! той филма да не свършва, егати!
Вени не свършва, ей сега питах гугъл. Открих нещо любопитно, което в БГ превода се губи. Всички епизоди имат имена на песни - и този защото е разделен на две се казва It's the end of the world (снощната част)  As we know it (следващата част)

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 15:37 от Cherepahova

Общи условия

Активация на акаунт