На море за първи път априлчето ще заведат

• 10 280
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
по4аках по4аках явно никой няма да си признае,но най-интересно ми е защо който е раз4иствал е раз4истил само моя албум???е все тая аз се омитам от този то4но форум ,нее приятно да съм сред хора които дори ги е срам да признаят нещо,камоли съвети да полу4авам от тях!!!!!вси4ки които ме вълнуват 4атят с мен в icq

# 226
  • Boston, MA
Ай, ай, ай...

Както напоследък бях супер редовна, баш сега ми се наложи да не мога да се включа, в разгара на драмата. Ето ме, признавам - аз съм триещата. Изтрих, както бяхме си говорили, покупките. Аморитка, в твоя албум имаше покупки, преместих бременните ти снимки в бременния албум, и семейната снимка в сватбения албум. Същото направих и за Ина Почеканска. На Аги (Чаената) също изтрих покупките.

Не знам оттам къде са ти изчезнали снимките, намирам само тази:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=10961&photo=28

Извинявам се, не знаех, че искаш да си запазиш покупките за спомен. Със сигурност никакви бебешки снимки не съм пипала.
Все пак ми се струва, че без да знаеш какво точно е станало, прибързано си направила заключение, че има някакво лично отношение към теб. Модераторите са най-малко виновни. Аз бях водена от желание да имаме място, бебетата ни са на три месеца и вече изчерпваме квотата. Съжалявам, че погрешно си разбрала мотивацията ми. Още повече, че си направих труда да не трия всичко повсеместно, а да местя снимки.

Извинете, покрай горното за малко да забравя - Честит трети месец на Кристиян на Мисти, Дими на Галя, Милена на Татяна, Иван на Анна, Стаси на Данчето, Тони на Скарлет, Моника на Деси, Мартин на Денина, Злати на Коко!

Данче - смятам, че си черпила една бира!   Laughing

И за утре сутринта да си имате честитки - Дея-Мария на Дея, Йоана на Ивка, Валентин на Ренката! Да са ни живи и здрави!

Спокоен ден! Hug и пак няма да ме има до вечерта, да не си помисли някой, че ме е срам   Laughing

Последна редакция: вт, 18 юли 2006, 05:57 от burka

# 227
Burka, явно прехвърляйки снимките й си ги затрила, в бебета! няма на Аморчето снимки или аз съм кьорава....  newsm78

# 228
  • Стара Загора
Всъщност това си е подарък от нашият тати,за нас двете  Grinning
Ще ни отпуснеш ли вашия тати за малко Mr. Green
Честит ви трети месец Heart Eyes Да ви е жива и здрава малката мишонка  bouquet

# 229
  • Boston, MA
Burka, явно прехвърляйки снимките й си ги затрила, в бебета! няма на Аморчето снимки или аз съм кьорава....  newsm78

Да бе, и аз затова казах, че аз изтрих само един албум - с покупките й, там имаше бременни снимки и сватбена снимка, прехвърлих ги по съответните места и тва е. Оттам не е ясно какво е станало. Не съм пипала в бебета изобщо.

Изчезнал е и целият албум на Валентин. Не знам дали тя не ги е махнала впоследствие.

# 230
  • София
Деичка, Честит ви трети месец!   Целувки по гушката малката душка!    bouquet

Снимките на Аморчето са в Бебчета, няма място за сръдни, дано я убедя в това  Peace

Аз съм с кафето и помпата пред РСто, а мой дете си играе и гука само в креватчето - странно... Хайде момичета на кайвенцетоооо!  Mr. Green

# 231
Честито на всички празнуващии и празнували  Hug
айде и аз с кафенце се присъединявам пред компа kaffeetrmker_2

# 232
Честито на големите дечица!
Аз папам попарка - обикновени бисквити с мляко и какао- и затва кафе не ми се полага.
Морето е супер!
Водата кристална, бирата студена, рибата вкусна...
Никак няма да си седя на д-то а смятам до кр на месеца да се пльосна още доста пъти!!!
айде и да си слушате децата ей Wink

# 233
Честит 3 месец на Дея-Мария Hug, Йоана Hug и Валентин Hug и на техните хубави майчета  bouquet

Лелееее, Цачи, не те ли е срам, а? Моренце, прясна рибка, джиджи-биджи. Искам и ааааз Sunglasses

Цвети, страхотна новина за снимките   bouquet

Данче, и Яна така като Стаско сама започва да се заиграв аи да си се занимава - гука си, смее се на играчките и по час и половина- два откарва така в кревата.

Не успях да отида тая сутрин на лекцията - успахме се Wink

# 234
Hug  Heart EyesHug Heart Eyes Hug
специално за Дея-Мария
  bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник на всички празнуващи  bouquet

# 235
  • София
Хайде да почерпя, че днес ставаме на 3 месеца!

Решила съм след малко като го напапкам мошморочко и да отида до пицарийката отсреща да си се почерпя. Ей, как мина тва време...  хем ми се струва, че страшно бързо е отлетяло, като го гледам малкия как скоростно расте, хем имам чувството, че съм била бременна преди поне 5 години и че винаги съм си го имала малкия. Ей, ма много сме яки, бе! Как си бременеехме и си ги родихме малчовците и сега растат като гъбки. Страхотия!!!

# 236
Ето ни и нас Hug
Не съм писала скоро, нямаше ни през уикенда, вчера само четох, че бях толкова недоспала, нямах сили за писане.Нали моят сладур взе да ми се буди посред нощ, та за това.
Преди малко се връщаме от консултацията, док я нямаше, беше само акушерката, която ме обвини в правенето на "цигански работи" Rolling EyesА именно заради това, че Пресил е наддал 1200гр, много съм го хранела ShockedПитах я като ми се събуди в 3 през нощта какво да го правя-"Вода!".Бабината й трънкина, така ме ядоса #Cussing outКак да го оставя да стои гладен, той така или иначе си е ревльо, остава и диета да му наложа!Ей, не четат тез хора новостите в педиатрията, хем го знам и въпреки това се вбесих.Цяла тирада отнесох, мога да кандидатствам със поне 20 абсурдни реплики свързани с кърменето.Айде, спирам с ядовете, моля се само този път Преси да няма реакция след ваксинацията Praynig
Честит празник на празнуващите днес тримесечковци!  bouquet  bouquet  bouquet

# 237
  • София
И ние се връщаме от консултация, но при нас положението е обратното - само 440 грама Sad
Не знам дали да се притеснявам. Педиатърката нищо не каза. Щом сме на кърма мисля че е о.к. И главичката не ни е пораснала този месец.
И мен свекърва ми ме кара да и махна нощното хранене. Тя повечето вечери си спи до 6 сутринта, но понякога се буди и аз си и давам да яде, а не и пробутвам вода. Тъкмо се бях замислила дали свеки не е права, но сега с това наддаване ще си и давам да яде.
Биха ни първото ДТК и сега я следя под лупа за реакции.

До скоро и честито на празнуващите бебчета днес!!!! Hug

# 238
Честит 3-ти месец на Дея-Мария на Дея, Валентин на Ренката и Йоана на Ивка!
  bouquet  bouquet  bouquet

Явно днес е денят на консултациите Laughing , защото и ние тъкмо от там се върнахме.
Скарлет в момента е 5.120 кг, качила е около 300 гр. за 2 седмици.

# 239
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!  bouquet Heart Eyes  bouquet

Черепахова, хареса ми това с "момиченце-кокиченце"! Joy И аз често наричам така Вили, но не влагам вашия смисъл.  hahaha Това обръщение ми е мил спомен от моето детство... Flutter

Филипка, я ги зарежи тези акушерки, изживяващи се като лекарки, при това незапознати с новостите!  #2gunfire Следвай майчиния си инстинкт и той няма да те подведе!  Peace То и нас последно ни порицаха, че сме дебели, че през нощта само вода се давала, че да съм я ограничавала в храненето ... и пр. и пр.  #Crazy А и ние сме само на кърма!

Рени, мисля че съвсем нормално наддавате. Можеш да усилиш кърменето - напр. и от двете гърди на едно хранене и на 2-2,5 часа. Не се поддавай на съвети - да дохранваш с АМ, както аз сгреших с Пепи! Naughty

Аморитка, в случай, че все пак погледнеш тук, съжалявам за случилото се със снимките ти, както съжалявам и за това, че тези от нас, които не сме си чатили с теб - не сме те вълнували!!!

Общи условия

Активация на акаунт