На море за първи път априлчето ще заведат

• 10 286
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте и от нас!
Честито на празнуващите и честита количка на Дея!  bouquet

Филипа, аз също мисля, че не трябва да ограничаваш малкия. Аз, ако бях, щях да го огранича, ама Пресил, миличкия, толкова плачка, че не мисля, че заслужава да му се отнема насила яденето.
Ние бяхме на село 2 дни. Давид спа почти през цялото време, но най-дълъг сън удари като завяля силен дъжд. Аз паркирах количката под хамбара и откара два часа и половина.
Виждам, че докато ме е нямало, се е заформила поредната драма и дори проблемът е обсъден и разплетен. Пак има сърдити, както винаги...Не знам дали да вземам страна....май е по-добре да си премълча този път, въпреки че някои "проблясъци" в постингите жегнаха скорпионската ми душа.
Момичета, ние също утре сме на консултация и ще докладвам. Иначе-нищо ново. Още не се обръщаме от гръб на корем, но ръцете продължаваме да си ги ядем.
Не мога да разбера...моят син си приказва с тавана Shocked Около 10 минути гледа нагоре и приказва. Мислех, че е говори с лампата, но не - гледа в тавана....Всеки луд с номера си!

# 241
Още не се обръщаме от гръб на корем,
Споко, Пресил от 1 седмица само това прави, доста опасно занимание, заради което често го намирам с крака м/у решетките ShockedИначе още не иска да хваща нищо с ръчички, поне не и съзнателно Confused
Уфф, много ми стана тъжно, в Майската тема има починало бебенце Cry

# 242
Янче, разгледах албумчето на Симонка - от сърце съм се смяла на коментарите, особено за Гана - че са най-шарени hahaha Joy

Филипче, споко, мила, следвай инстинкта си на майчица и всичко ще е ОК bouquet Що не й каза като е гладна тя да пие вода Crazy

Не знам дали да вземам страна....май е по-добре да си премълча този път, въпреки че някои "проблясъци" в постингите жегнаха скорпионската ми душа.

Beauty, и аз така стискам зъби засега и не се намесвам Peace макар че има какво да се каже  Twisted Evil

Ох, дано не завали тук ид аси покажем малко носовете  bouquet
[/color]

# 243
  • София
Днес и на нас ни беше ден за среща с доки. Вече сме 8 800кг и 70см. От миналия месец сме качили 1140гр и доки каза, че било много. Аз се засмях и и казах, че влизаме в норма, защото поне не сме 2,100 като миналия месец и тя се успокои. Според нея вече не е добре бебето да качва повече от 600-800гр. - но нали кърмата ми е "прекалено" хранителна сега Емо трябва да е на диета: сукане 6 пъти на ден по ТОЧНО 5 минути. Много се изкушавам да отида и да стоя при нея един ден и да храня Емо по 5 минути и да и го оставям до следващото хранене да я видя как ще го гледа когато нашия реве като градска сирена.

# 244
Всъщност това си е подарък от нашият тати,за нас двете  Grinning
Ще ни отпуснеш ли вашия тати за малко Mr. Green
Честит ви трети месец Heart Eyes Да ви е жива и здрава малката мишонка  bouquet

А ти ко ша ми дадеш Mr. Green Crossing Arms
Мерси момичета за поздравите,по късно ще влезна сега изчезваме отново на разходка
  Whistling

# 245
сукане 6 пъти на ден по ТОЧНО 5 минути. Много се изкушавам да отида и да стоя при нея един ден и да храня Емо по 5 минути и да и го оставям до следващото хранене да я видя как ще го гледа когато нашия реве като градска сирена.

Joy Joy Joy

Аз нещо нямам какво да пиша тия дни... Смешко почна да прави небрежни опити за обръщане, ама като стигне до позиция на една страна и го домързява и си лежи така и зяпа. Много е мързелив моя син... На майка си прилича...

А, да, освен това  си смуче показалеца (когато не си е наврял и двата юмрука едновременно в устата, де)! Палеца го използва, за да си чеше носа с него, докато си смуче показалеца. Умно.

Последна редакция: вт, 18 юли 2006, 18:12 от юл4е

# 246
Burka, явно прехвърляйки снимките й си ги затрила, в бебета! няма на Аморчето снимки или аз съм кьорава....  newsm78
Да бе, и аз затова казах, че аз изтрих само един албум - с покупките й, там имаше бременни снимки и сватбена снимка, прехвърлих ги по съответните места и тва е. Оттам не е ясно какво е станало. Не съм пипала в бебета изобщо.
Изчезнал е и целият албум на Валентин. Не знам дали тя не ги е махнала впоследствие.
Ти как прехвтрли снимките?Не ги ли качи на твоя комп първо?

# 247
Дея, на такава трампа и аз съм съгласна, бутвай му паричките в джоба /нали количка Ша купува/, аз ти давам моят мъж, много е печен.
Нали е женска клюкарница тук, да се поФаля , такъв секс и докато сме били гаджета не беше се зорил да прави. Такава дивотия и старание положи милия, просто нямам думииии!Окапаха ми всичките крайници.  smile3521 luvbed smile3501

Това е инфо и за Дея, в случай че я вълнува офертата за трампата  Joy Mr. Green hahaha
Тук не казвам, че съм единствената в клуба с такъв мъж, хваля се само и го четкам! Hug

# 248
  • София
здравейте.
бяхме днес на лекцията на 9 месеца за захранването
реда набързо е следния
заленчуци
месо
кисели
плодове
попари и ориз ( ориза има глутен каза лекторката , изрично питахме с чаената)
ако нещо съм изпуснала , мацки дето бяхме заедно допълнете ме моля.
пробвах памперсите на марката на метро аро, и издържаха успешно, с ластик на фгърба са.и за сега са най-евтините
 55

# 249
Здравейте на всички и искам да се извиня за думите,който ще последват, на тези отвас,който те Не засягат!!!
Е,Аморитка,по-спокойно бе чадо...То и аз съм емоционална,ама ти направо разби летвата.Ами след като тези ,които те вълнуват ти пишат по кю-то ...ми не влизай тук.И аз си пиша с някои от момичетата тук и по кю-то ,но не ви разделям на важни и безполезни! Ти направо война обяви.Това да не е фронта.Вярно,че не  е приятно да ти изтрият снимка,ама не вярвам да  ги нямаш на пс-то си.И още нещо...дано не се окаже ,че ги е изтрил някой от хората ,с които си чатиш по кю-то,щото грешки стават!ако ти се мислиш за безгрешна ,то сега е момента да те разочаровам-Не си!!! Хайде със здраве  bouquet
  Нуни-Благодаря ти!Мина супер HugЩе ни пратят диск със снимките и може да покажа някоя Embarassed

# 250
  • Русе
Привет и от нас!

Честито на празнуващите бебешори и щастливите им майки!  bouquet

Дея, много джиджана количка - супер сте! Peace

Днес се наложи да поработя и за късмет и двете баби бяха заети..., та волю-неволю, наложи се с беба да направим дебют в офиса  bowuu... и естествено оакахме пейзажа, и се къпахме на мивката дибидюс голи, щото голямо мазало стана... Брееей, викам си, както акаме веднъж на 4-5 дена, ако туй е разковничето, всеки ден ще я водя на работа...хем, има къде да се кърмим, хем да "парфюмираме" атмосферата, хем на трудови навици да се учи детето... Laughing

# 251
Иленка искрено се смях на вашите работни приключения!!! smile3532
А остана ли ти време за работа изобщо?

# 252
...и естествено оакахме пейзажа, и се къпахме на мивката дибидюс голи, щото голямо мазало стана...

hahaha Joy ей с глас ме разсмя, бравос на беба, добре се е представила  bouquet

# 253
Дея, на такава трампа и аз съм съгласна, бутвай му паричките в джоба /нали количка Ша купува/, аз ти давам моят мъж, много е печен.
Нали е женска клюкарница тук, да се поФаля , такъв секс и докато сме били гаджета не беше се зорил да прави. Такава дивотия и старание положи милия, просто нямам думииии!Окапаха ми всичките крайници.  smile3521 luvbed smile3501

Това е инфо и за Дея, в случай че я вълнува офертата за трампата  Joy Mr. Green hahaha
Тук не казвам, че съм единствената в клуба с такъв мъж, хваля се само и го четкам! Hug

Тц не ме съблазняваш ,моя си я има тази екстра  Mr. Green,дай нещо друго иначе не го давам Crossing Arms

Beauty  гледам ти лентичката с килцата браво на теб  Hug Казвай тайната ,че имам още 10 да свалям и аз   ooooh!

Една малка свещичка ,за една малка ,невинна душичка от майските мами ангелчето Михаела!

Последна редакция: вт, 18 юли 2006, 22:28 от Дея

# 254
  • София

Тц не ме съблазняваш ,моя си я има тази екстра  Mr. Green,дай нещо друго иначе не го давам Crossing Arms

Аааа, в тази менканица и аз да се набутам  Mr. Green предлагането мнооооого ми харесва, какво да дам, за един от мъжете?

Общи условия

Активация на акаунт