Честито на празнуващите и честита количка на Дея!

Филипа, аз също мисля, че не трябва да ограничаваш малкия. Аз, ако бях, щях да го огранича, ама Пресил, миличкия, толкова плачка, че не мисля, че заслужава да му се отнема насила яденето.
Ние бяхме на село 2 дни. Давид спа почти през цялото време, но най-дълъг сън удари като завяля силен дъжд. Аз паркирах количката под хамбара и откара два часа и половина.
Виждам, че докато ме е нямало, се е заформила поредната драма и дори проблемът е обсъден и разплетен. Пак има сърдити, както винаги...Не знам дали да вземам страна....май е по-добре да си премълча този път, въпреки че някои "проблясъци" в постингите жегнаха скорпионската ми душа.
Момичета, ние също утре сме на консултация и ще докладвам. Иначе-нищо ново. Още не се обръщаме от гръб на корем, но ръцете продължаваме да си ги ядем.
Не мога да разбера...моят син си приказва с тавана

макар че има какво да се каже 
Да ви е жива и здрава малката мишонка

... и естествено оакахме пейзажа, и се къпахме на мивката дибидюс голи, щото голямо мазало стана... Брееей, викам си, както акаме веднъж на 4-5 дена, ако туй е разковничето, всеки ден ще я водя на работа...хем, има къде да се кърмим, хем да "парфюмираме" атмосферата, хем на трудови навици да се учи детето...