ЮЛСКО бебенце ръце протяга да прегърне силно мама. Тема 9

• 31 257
  • 688
  •   1
Отговори
# 135
Стискам палци! Не се
притеснявай, както неведнъж сме говорили, а и по-горе е писано пак, диоптъра няма значение за това дали има или няма опасност от отлепване на ретината при нормално раждане Simple Smile Други неща се гледат Wink И аз ходих на очен. Успех!

# 136
Стискам палци! Не се
притеснявай, както неведнъж сме говорили, а и по-горе е писано пак, диоптъра няма значение за това дали има или няма опасност от отлепване на ретината при нормално раждане Simple Smile Други неща се гледат Wink И аз ходих на очен. Успех!
на 05 07 се роди синът ми Мартин 3500 и 50 см

# 137
Честит да е и да расте здрав и щастлив ❤

# 138
Момичета да питам нещо
Като се забърсвам след пишкане забелязах че тече малко количество зелена слуз дали е тапата според вас
Чух се и с АГ обясних му за какво става въпрос и каза че е или тапата или да нося проба в МД за околоплодни води .

# 139
Вчера 08.07 се роди Виктор- нормално раждане, предизвикано с окситоцин + епидурална. Той е 3кг и 49 см. Двамата сме добре 😍

# 140
Вчера 08.07 се роди Виктор- нормално раждане, предизвикано с окситоцин + епидурална. Той е 3кг и 49 см. Двамата сме добре 😍
Честито юначе да е жив и здрав ,много щастлив и на теб бързо въстановяване 😊

# 141
Janet9310, bubetoo95 да са ви честити малките мъже! Да са здрави и щастливи и с много късмет! Gift HeartHug

Тези, които са родили със секцио може ли да кажат, ако всичкое наред колко нощувки се седи в болницата? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 18:01 от aditta

# 142
Честито на Janet931 и bubetoo95, нека малчовците да бъдат живи и здрави !

# 143

Браво честито Relaxed
И аз искам с такава упойка, трудно ли беше и помага ли доста упойката или по-скоро пречи.

# 144
Честито бебче, да расте много здрав и щастлив ❤

# 145
Честито! Живи и здрави да сте с малкия Виктор! 💐

Aditta ако всичко е наред престоя е 4 нощувки или 5 дена.

# 146
Честити бебенца и бързо възстановяване на техните мамчета! 🥰

# 147
  • София
Janet9310, bubetoo95 да са ви честити малките мъже! Да са здрави и щастливи и с много късмет! Gift HeartHug

Тези, които са родили със секцио може ли да кажат, ако всичкое наред колко нощувки се седи в болницата? Rolling Eyes
4 нощувки, аз стоях 5, защото ме вкараха един ден по-рано, за да ми правят изследвания.

Някой питаше за гащи. Аз бях супер неподготвена. Една приятелка ми беше дала еднократни, но само няколко броя и ми свършиха най-добра работа.
Моите ги прецаках от толкова кървене.
Хубаво е да имаш и големи превръзки. Слагаш и хвърляш всичко, най-удобно. Даже си вземи размер по-големи, за да ти е още по-удобно Simple Smile

Нашето пъпче още не е паднало. Днес ни е 11 ден, явно нещо не правим като хората. Sad В петък сме на консултация, ако лекарката види, сигурно ще се кара...

# 148
Кои от Вас щяха да бъдат другата седмица в Майчин дом? Моето секцио е за края на седмицата и мисля да бъда на 7ми етаж ...
Вчера ни изписаха от там.. Страшно беше.. Задържат бебетата за нищо.. Има 2 акушерки които се отнасят УЖАСНО с децата и с майките.. Не им се работи на подобна работа и всички им бяхме виновни.. Има 4 бани за 35 40 жени.. Страшнооо е!

# 149
Нашето пъпче още не е паднало. Днес ни е 11 ден, явно нещо не правим като хората. Sad В петък сме на консултация, ако лекарката види, сигурно ще се кара...
Вземи цителиум за пъпчето. Много бързо ще падне с него. Може да пръскаш по 3-4 пъти на ден, а после да го ползваш за памперс зоната. Може просто да е по дебела пъпната връв и за това така. Не се притеснявай!

Честито на новите бебенца. Да са живи и здрави! ♥️🎁

Общи условия

Активация на акаунт