На море в България 2019г! - 3

• 42 107
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да ти гасят климатика, не че е редно, и такъв мутренски психологически тормоз за мен лично са несъизмерими. И може да се случи само в България. А на много места хора са подложени на такова нещо и в собствените си жилища, не само когато почиват.

А да идват да ти оглеждат матрака,твърдейки,че детето ти явно се е напишкало, защото ти си позволил да си проветриш чаршафите,тъй като нямат ангажимент да ти ги сменят за 7 нощувки?
Не съм казала,че тормоза е сравним, а че не само в България можеш са "извадиш такъв късмет "...
Това семеен хотел ли е, квартира ли е?

# 556
Да ти гасят климатика, не че е редно, и такъв мутренски психологически тормоз за мен лично са несъизмерими. И може да се случи само в България. А на много места хора са подложени на такова нещо и в собствените си жилища, не само когато почиват.

А да идват да ти оглеждат матрака,твърдейки,че детето ти явно се е напишкало, защото ти си позволил да си проветриш чаршафите,тъй като нямат ангажимент да ти ги сменят за 7 нощувки?
Не съм казала,че тормоза е сравним, а че не само в България можеш са "извадиш такъв късмет "...
Това семеен хотел ли е, квартира ли е?

Семеен хотел за 70 евро на вечер - без изхранване, без почистване...

# 557
  • Варна
Аз дори не съм се " заяждала" с тях. Оплаках се кротко на рецепция и ми казаха, че ще вземат мерки. Следващата стъпка беше да пиша до управата, но видях, че всъщност формата за връзка е до рецепция. Изобщо тези управители така са се покрили, че по никакъв начин е може да стигнеш директно до тях. Исках с този коментар да мога по някакъв начин да стигна, защото те си следят стриктно рейтинга и коментарите. За съжаление някой име казал на тези. На мен по-интересно ми е кой им е предоставил личните ми данни. Те знаеха твърде много за мен - възраст, от къде съм, че и номер на стая. А за приятелят ми -да, той е страхлив. Тази черта е ужасна за мъж. Но това е друга тема.
Със сигурност са нарушили няколко наредби. Полицията реагира и щяха да има акт за шумовите норми от 23 ч. до 8ч.
Простащината при отделни индивиди няма аналог. Мутрите са на изчезване и си заплащат за своеволията в скъпи заведения. От подобна нагла , селяндурщина са сразени и в гръцките курорти. Бай Ганьо си има множество последователи .   

# 558
  • русе
Никъде няма застраховка от такива "селяндури" има ги навсякъде, аз лично съм виждала такова поведение от чужденци - румънци, руснаци..Въпросът е в неадекватното поведение на хотела. А колкото до правосъдието в България и аз си мислех че ще пия една студена вода заради някой неуредици по резервацията ми още повече че беше хотел в Турция, но след панаир който направих на място и жалба до ТА още по време на почивката, явно има справедливост защото бях компенсирана веднъж от хотела под формата на услуга и ТА- българска ми върна парите , разликата в платеното и полученото като услуга. Та все пак има надежда в нашето правосъдие.
А за климатиците в почти всички хотели в който съм била, се изключва когато няма никой в стаята/апартамента, така са направени че като извадиш картата ключ и всичко спира- телевизор, климатик, а и балконската врата ако е отворена също климатика не се включва.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 23:56 от mypi1975

# 559
Вие явно или сте твърде наивни или не живеете в България!

Нито едното ,нито другото! И какво като  живея в България, да не се и възмущавам ли?
Пък и честно казано не ми се случва обичайно и ежедневно.

# 560
Аз миналата година избягах от Томас само след като първа и последна вечер ми пуснаха "Македонско девойче". Доколкото съм чула, Новата се държи от управата на Перлите в Приморско - това ми стига.

Спастик, да беше ми писала на лични щях да те насоча към колега адвокат от Царево да ги оплескате по Указа за борба с дребното хулиганство, съдът там много ги обича и цяло лято ги гледа.

След първа нощ в Рена - противно на очакванията ми тихо и спокойно. Удобни легла.
Единствено леко не ми допада кухнята, но явно е въпрос на вкус. Гладни не останахме.

# 561
  • София
Аз миналата година избягах от Томас само след като първа и последна вечер ми пуснаха "Македонско девойче". Доколкото съм чула, Новата се държи от управата на Перлите в Приморско - това ми стига.

Спастик, да беше ми писала на лични щях да те насоча към колега адвокат от Царево да ги оплескате по Указа за борба с дребното хулиганство, съдът там много ги обича и цяло лято ги гледа.

След първа нощ в Рена - противно на очакванията ми тихо и спокойно. Удобни легла.
Единствено леко не ми допада кухнята, но явно е въпрос на вкус. Гладни не останахме.
Че аз от къде да знам на кого да пиша на ЛС. Wink Да съм знаела, ама... И сега късно ли е вече? Оплаквания не могат ли да се пускат? Още съм на кантар директно до хотела ли да пиша, или направо до КЗП. Аз нямам никакви доказателства, освен бележката от хотела в Китен, че последната нощ сме били там.

# 562
Спастик, не съм сигурна, че след свършен факт може да получиш някаква комнесация, но ни бива да оставаш нещата така. Требвало е веднага да реагираш, като подадеш сигнал и до КЗП и до полицията. Поне сега сигнализирай КЗП
http://www.tourism.government.bg/bg/pages/informaciya-za-goresht … ontrolnite-organi

# 563

Spastik Children в КЗП можеш и онлайн да пуснеш жалба , но ще искат доказателства . До хотела задължително пиши . На твое масто щях да викна полиция и да снимам , но свършена факт вече . Според мен момичетата на рецепцията също са се страхували от въпросните . То пък големите "мутри" в Томас резиденс отишли  Grinning

# 564
  • София
Гледам, че хотела е с добри отзиви. Излиза, че това което се е случило е понеже сте попаднали в кофти период, с голяма и шумна компания и липса на възможност от хотела да реагират, Един пазач и две лелки на рецепция и какво да сторят? Шефове и тях ги няма и нехаят. Имайте предвид , че и почиващите се оплакват от какво ли не, пък онези голямата компания са много и пияни.... какво да ги правиш? Абе много неприятно. Лошото е че не сте резервирали нито през букинг, нито през визит... и сега отзива ви няма да "лъсне" и по сайтовете, така както трябва. Абе неприятно, Angry

# 565
Здравейте, мами! Върнахме се от „Бора“  Лозенец . Първо да започна с хубавото- комплексът е на много хубаво местенце, много близо до плаж „Корал“.Плажът е див, но на мен много ми хареса. Има спасители . Най-близкото заведение е на километър (на къмпинга) . Не е пренаселен, водата е кристална, плитка и топла, а на 20-30 метра навътре има подводни скали. Задължително си вземете шнорхели и очила, защото има голямо изобилие от рибки и живи рапани. Има и много хубави мидички. С голямата дъщеря откарвахме часове в разглеждане и търсене на „съкровища“.
Къщичките в комплекса изглеждат много добре, дворчето е доста поддържано и чисто. Има си обособени кътчета и за родителите, и за децата. Персоналът е много пъргав. Чистачките не се набиват на очи. Почиства се всеки ден, хавлиите също се подменят ежедневно. Чаршафите на 3 дни. Ресторантът към комплекса е добър. Готвят бързо и вкусно. Има достатъчно парко места.
Нещата, които не ми харесаха са следните- стаите бяха позахабени. Останах с усещането, че всички усилия се хвърлят за двора и някак си оборудването и поддръжката на стаите е на заден план. Чисто е не ме разбирайте погрешно, но самите мебели седят вехти и амортизирани. В нашия апартамент (2+2 ) липсваше лайсната на паркета между всекидневната и спалнята- мъничко, но дразни . Входната врата скърцаше ужасно (веднъж от дръжката и втори път от търкането в пода) и децата се будеха, когато сутрин отивах за закуска и кафе. Разтегателният  диван, на който спяха децата,  беше счупен и при всяко сядане падаше по някоя летвичка от рамката и на всичко отгоре долния му край беше провиснал като пързалка. А спалнята, на която спяхме с ММ беше много твърда. Имам съмнение, че дори не беше с матрак, а с дъски и дунапрен. Още след първата вечер ме заболя гърба, а ММ на третата  Помолих човек от управата за някакъв топ матрак, но ми казаха, че не предлагат. И така си се изръбихме до края. Но най-лошото е, че дограмата не е шумоизолираща. Комплексът беше пълен с деца, от бебета до тийнейджъри, и колкото и да се стараят вдигат шум. Нормално е, деца са, играе им се. Кофтито е, че игрите на по-големите продължаваха до полунощ и беше мисия невъзможна да се заспи преди този час. Няколко вечери имаше родители, които се бяха събрали на масичките пред къщата, тихи и културни, но дори и при затворени прозорци пак се чуваха. Определено управата е сбъркала с дограмата. Другото е шумът от съседния апартамент. Точно до нашата спалня беше тоалетната на съседния апартамент и се чуваше всичко. Никак не е приятно да чуваш струйката на пишкащия. Другото, което не ми хареса е басейна. Беше мръсен. Имаше жълти петна от водата по стените. А от време на време се носеше смрад на мърша. Близо до басейна имаше барака с кокошки, а на няколко метра от двора на комплекса има стадо коне за езда, така че смрадта е неизбежна. Накратко не бих повторила престой в този комплекс. Ще търся друго близко местенце до плаж „Корал“.
Тотално зачерквам плажа пред хотел Арго. Мръсно, пренаселено, водата е мътна, а по дъното има кокали, чашки, бъркалки, парцали и още и още. Имах неблагоразумието да се гмурна с очилата. Влязох веднъж във водата и след това ме беше гнус да вляза.
Зачерквам и ресторанта на хотел Сънрайз, хубава тераса с морски изглед, но нито могат да готвят, нито имат добър персонал. Управителят се държи като мафиот, а сервитьорът , който ни обслужваше беше с вид на пиян клоун. Едното дете искаше пица, а сервитьорът с цялата си наглост ни съобщи, че пицаря все още не е изтрезнял ( 20:30 ч вечерта) и няма пици и пърленки. Печените свински ребра се оказаха варено-пушени залети с марината и запечени. Тоалетните на ресторанта бяха под всякаква критика. 
Тирамисуто в ресторант „Русалка“ не се яде, но пък мидите им са голямо количество и са вкусни.
Ресторантът, който си заслужава да се посети е „Тарама“. Като изключим телешкото им другите им неще са много хубави. Задължително опитайте и десертите. Правят домашен сладолед, а Италианската  съвършена торта наистина е съвършена. Гледайте да се паднете при сервитьорката с дългите мигли. Много е възпитана и учтива и  определено си харесва работата.
Забравих за чадърите- На „Корал“ няма. На централния плаж има чадъри по 7лв и шезлонги по 7лв, в северната част на плажа стигат и до 35лв за чадър с шезлонги, а шатра с шезлонги е 70лв. 

# 566
Гледам, че хотела е с добри отзиви. Излиза, че това което се е случило е понеже сте попаднали в кофти период, с голяма и шумна компания и липса на възможност от хотела да реагират, Един пазач и две лелки на рецепция и какво да сторят? Шефове и тях ги няма и нехаят. Имайте предвид , че и почиващите се оплакват от какво ли не, пък онези голямата компания са много и пияни.... какво да ги правиш? Абе много неприятно. Лошото е че не сте резервирали нито през букинг, нито през визит... и сега отзива ви няма да "лъсне" и по сайтовете, така както трябва. Абе неприятно, Angry
Гледам, че хотела е с добри отзиви.

Не е баш така. Просто отдавна Визит не публикуват негативни коментари, или те са подбрани някак селективно. Лично аз за този хотел дадох лош отзив миналата година до степен, че се преместихме след еднодневен престой в Приморско Дел сол срещу доплащане.

А на мен все повече ми харесва в Слънчев бряг. На плажа има спокойствие. Има плажна охрана, която преди малко бързо укроти един руснак. Момчето с чадърите е много любезно и на първи ред можеш да ползваш само чадър, което ме устройва. Нищо общо със селенията на Приморско. Плажът е почти празен. Ето снимка, на която съм снимала от втори ред чадъри.

# 567
Мен ако питате, сменяйте държавата, в България правосъдие няма. Както се казва всяка държава има мафия, в България мафията си има държава. И концентрацията на такива ще става все по-висока, именно поради чувството им за безнаказаност, а възпитаните и съобразителните ще отстъпват, защото няма справедливост. Тук действат правилата на джунглата и правото на по-силният!   

Глупости! Ще си сменям държавата, заради някакви отрепки! Щото за чужденеца има правосъдие! Ха!
Човек може да смени държавата и пак в БГ да идва заради морето, но тогава ще знае в кои курорти/хотели  да отсяда👌

# 568
  • София
Аз сложих негативни коментари във визит, като външни коментари. Единият е изтрит, а другият не го публикуваха.
Смятам следващата година да се надочим към хотел Калипсо в Слънчев бряг. Четох добри отзиви. Хем чета и хубави коментари за плажа и морето. Някой да има мнение?
Относно Томас, намерих профила във фейсбук на Инна Томова, която се води Мениджър. Писмата се подписват от нея и Тома Томов, който вероятно е баща й. Чудя се дали първо да не пиша на нея и да видя какво ще ми предложи.

# 569
Аз сложих негативни коментари във визит, като външни коментари. Единият е изтрит, а другият не го публикуваха.
Смятам следващата година да се надочим към хотел Калипсо в Слънчев бряг. Четох добри отзиви. Хем чета и хубави коментари за плажа и морето. Някой да има мнение?
Относно Томас, намерих профила във фейсбук на Инна Томова, която се води Мениджър. Писмата се подписват от нея и Тома Томов, който вероятно е баща й. Чудя се дали първо да не пиша на нея и да видя какво ще ми предложи.
Аз, снимките са точно от плажа в зоната на Калипсо. Той е един ред по-напред от Рена.

Общи условия

Активация на акаунт