"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 229
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
  • София
ами, вече трети лекар ми казва, че при стойности под 1000 не може да се види нищо, както казах аз съм с 3 + теста, и два кръвни, и понеже кървя правя консултации с АГ, все още нищо не се вижда при мен на 7 дневно закъснение, затова изследвам чхг, което се покачва, за момента

# 661
Шантал, ти самата кървиш, затова и пускаш кръвни. И 7 дни са малко за визуализация. Точно като минат 10-15 дни закъснение, ще се види.

Но Светулчица няма притеснения от рода на болка, кървене и кръвният е излишен.

# 662
  • София
ами, вече трети лекар ми казва, че при стойности под 1000 не може да се види нищо, както казах аз съм с 3 + теста, и два кръвни, и понеже кървя правя консултации с АГ, все още нищо не се вижда при мен на 7 дневно закъснение, затова изследвам чхг, което се покачва, за момента
Ами няма как да се види толкова рано и това всеки нормален лекар го знае. Явно не си попаднала на такива. В много реди случаи се вижда на 8-9ден, ама наистина е рядко и е заради по ранна О.

# 663
  • София
За 1329272719914 път го казвам, амя няма кой да чете...
ехографската визуализация на плоден сак зависи не от ниваа на ЧХГ, а от гестационната възраст!

# 664
И на коя седмица трябва да отговаря плодния сак, за да се визуализира? Simple Smile

ехографската визуализация на плоден сак зависи не от ниваа на ЧХГ, а от гестационната възраст!

# 665
Обикновено го казват ориентировъчно. С предположение, че като стигнв тези стойности ще е достатъчно да се види, но иатината е, че не зависи от стойността на ЧХГ - то. Петък бях на преглед нищо не се видя, бях препратена за ЧХГ, да се види расте ли. По предните два с удвояване трябваше да е стигнало и по-малко от час  след прегледа ми взеха кръв. Стойността беше 1330. Дори при стойност по-висока от 1000 може да не се види. Ако не е решило да се покаже.

П. С. : гледаха тръби, яйчници, всичко. Никъде нищо не се видя. Нв кървя и нямам адски болки. Мнението на гинеколога ми е да оставим да си порасне и само ще се покаже. Щом чхг расте нормално, няма кървене и болка, просто оставяме майката природа да си свърши работата. Така че нивото на чхг не е права, че задължително ще се види след 1000

# 666
  • София
и аз чакам .... тихо и търпеливо, доколкото може, до 23ти.... дано да си струва

# 667

Бременна ли съм?

# 668
Да, но трябва още веднъж да пуснеш да провериш дали пада.

# 669
Този резуштат след 30 дни кървене е много притеснителен. Един съвет Пирогов не е мястото за лечение на такива проблеми. Майчин дом ще ти помогнат най - сигурно.

# 670
Може да е извънматочна бременност, а може и нещо да не се е изчистило от миналия месец. След месец кървене е малко вероятно да е нова бременност.

# 671
  • София
аз също давам съвет за Майчин дом..... Пирогов не е мястото за този тип проблеми

# 672
В Пирогов ходих..защото нямаше къде..човека ме прегледа..даде ми снимката на оголемения яйчник..каза ми че и той би ме пратил на кръвен тест и това е за днес.Вторник ще ходя до Майчин дом..ще пусна и пак кръвен и между другото кръвта намаля мн днес..но може да е от К1...а най..вероятно се дължи да е от яйчника...и гърдите ме наболяват днес.

# 673
  • София
И на коя седмица трябва да отговаря плодния сак, за да се визуализира? Simple Smile

Ако прочетеш предните коментари ще разбереш

# 674
То уголеменият яйчник може да е такъв от възпаление, киста/и, извънматочна бременност, която се е захванала в яйчника...Лекар би следвало да види причина за това.

Общи условия

Активация на акаунт