"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 588
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Такова замазване може да се получи от слагане на повече урина или самата партида на теста да е кофти. По принцип в повечето случаи 12-14 дни след О тестовете отчитат бременност, но най-добре изчакай още 1-2 дни и направи пак тест. Дано резултатът да е какъвто искаш.

# 76

Здравейте, извинявам се ако въпросът ми не е за тук. Правих си кръвен тест и резултатите са 12.2 какво означава?🤔🤔🤔🤔

# 77
Арина, имаш ли закъснение?

# 78
Да, закъснява ми. Имах и втора бледа черта на теста, коята се появи на 5та минута.

# 79
С колко ти закъснява?
Ако си имала бреда черта и след това кръвен с тези стойности е най-добре да повториш теста след 2 дни, за да видиш на къде върви.

# 80
Закъснява ми със 7 дена . Ще повторя теста след два дена.

# 81
Съмненията ми се затвърждават.
Мисля че е падащо ЧХГ или супер късна овулация.
Провери го в понеделник пак.

# 82
  • Варна
Прекалено е ниско за седмица закъснение... И според мен е по-скоро падащо, при положение, че е имало положителен пиклив тест, но все пак виж какво ще излезе в понеделник.

# 83
Здравейте момичета, моля ви за мнение !Попринцип съм с нередовен цикъл 28-42 дни. Трябваше да ми дойде на 7/8 този месец най-късно, но вместо  това на 7-ми получих тъмно кафяво зацапване (около една лъжица някъде..не знам как да се изкажа) , а на 8-ми бледо розово зацапване. Нямам ПМС, не ме болят гърдите въобще нищо, само от време на време леко ме пробождат яйчниците. На 21 съм, правим опити за бебче от 10 месеца..днес правих тест(не със първата урина) и беше отрицателен. Не знам какво да мисля, скоро бях на гинеколог няма кисти и тн.. какво ли става с мен??

# 84
Stamenov1, закъснението трябва да го броиш след 42-рия ден (най-дългият ти цикъл). На 7/8 42-рият ти ден ли ти беше?

# 85
Stamenov1, закъснението трябва да го броиш след 42-рия ден (най-дългият ти цикъл). На 7/8 42-рият ти ден ли ти беше?

На 8 беше 40-ият

# 86
Искам да попитам, възможно ли е да се забременее, ако не си в овулация?

# 87
  • София
Искам да попитам, възможно ли е да се забременее, ако не си в овулация?
Няма овулация - няма яйцеклетка - няма какво да се оплоди!

# 88
  • София
Ти шегуваш ли се GrinningGrinning

# 89
Една позната забременя по време на цикъл. Което разбира се не означава, че не е била в овулация. То няма как да се забременее без да има овулация.

Общи условия

Активация на акаунт