"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 631
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Една позната забременя по време на цикъл.
По време на менструация искаш да кажеш Simple Smile
Възможно е, ако е правила секс на 5-6 ден, сперматозоидите да оцелеят 2-3 дни и да дочакат овулацията, ако е ранна.

# 91
Да извинявям се за грешката, имах впредвид менструация.

Цитат на: BornToBeHappy
link=topic=1127155.msg39004076#msg39004076 date=1562935333
Една позната забременя по време на цикъл.
По време на менструация искаш да кажеш Simple Smile
Възможно е, ако е правила секс на 5-6 ден, сперматозоидите да оцелеят 2-3 дни и да дочакат овулацията, ако е ранна.

# 92
Здравейте момичета моля ви за мнение
По принцип съм с нередовна менструация 30.34.33 но този месец ми закъсня 7 дена каткто никога винаги ми закъсняваше 3.4.5 дена и никога не  съм имала кафеникаво  зацапване цикъл ми продължава 7 дни на мен този месец беше 4 и да се каже 5 дни но винаги цикъла ми беше обилен но не и този път симптоми те са ми гърдите сменяне на настроение раздразнителност най вече ям храни който ги мразих  и повдига ми се дори рядко се случва да повръщам както никога болки в гърба и долната част на корема и така.
Но вчера бях направила една група за кафеникавото зацапване казаха да си направя тест е сутринта го направих --😞

# 93
Belisima8, май си лепнала някакъв грип...вирус

# 94
# 95
Белисима, менструация и отрицателен тест означава, че не си бременна.

Относно промените в менструацията(кратка, оскъдна и т.н.), които половината потребителки тук имате, вече започвам да се чудя от вчера ли имате менструация, че всяка промяна ви се струва странна? Хормони, смяна на климат, смяна на сезони и всякакви такива неща могат да се отразят. Женският организъм не е машина, че всеки месец менструацията да е абсолютно еднаква.

# 96
Здравейте.
Вчера правихме любов с любимия за първи път без предпазни средства, тъй като вече искаме бебче.
 Около 30 минути след като свърши в мен започнах да се чувствам странно, няколко часа по-късно сякаш усетих, че коремът ми е сякаш по "тежък" и нали знаете онова чувство няколко дни преди да Ви дойде менструацията, ниско долу се усеща по чувствителна зоната, късно вечерта няколо пъти чух нещо като пукане в областта на корема. Днес отново чувствам зоната си ниско долу по-чувствителна, все едно предстои в следващите дни да ми дойде само, че на 2 юли вече ми дойде и ми мина и не очаквам скоро. Цял живот съм с по-болезнена менструация и съм по-чувствително тяло. Възможно ли е това да са симптоми за бъдеща бременност, има ли бременни бъдещи мами, които са усещали това толкова скоро след секс? Не сме правили груб секс, нито имам запек, ходих си до тоалетна. Знам, че е прекалено рано и много се вълнувам, но възможно ли е това? Кога ще ме посъветвате да си направя първия тест, за да отчете дали има бременност?

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 20:36 от queenoflove

# 97
  • Dope Reach
На този етап даже няма имплантация, така че няма как да са симптоми на бременност.
Изчакай да ти закъснее лелката и тогава си направи тест. Успех! Simple Smile

# 98
  • Пловдив
Ти изобщо прочете ли някога нещо за забременяването? То оплождане няма още, ти вече имаш куп "симптоми"...Абсурдно е и не е до "чувствителност", а до физиология. Симптоми най-рано около закъснението.

# 99
Шегуваш ли си?Защо не прочетеш някой учебник по биология ,за да се информираш как точно става оплождането на яйцеклетката и колко точно време е необходимо.Какви симптоми,какви глупости...Дошло ти е на 30 юни...та ти вероятно още не си в овулация...Срамота е да сте толкова неинформирани,но иначе дете сте тръгнали да правите...Потресена съм..

# 100
Не само имплантация няма на този етап 😁

# 101
Наясно съм как става оплождането и знам, че е необходимо много време, чела съм и съм гледала научни филми. Любопитно ми е дали е дали има бъдеща мама, която да се е чувствала по същия начин.
Аз не кавам, че съм бременна, не е възможно толкова рано, а че усещам, че се случва нещо там долу и не изключвам и това да е бъдеща бременност.
Самата аз не знам кога съм в овулация, цял живот съм с нередовна менстуация. Януари ми дойде на 16, февруари на 23, март на 26, април на 29, май на 30 и след това юли на 2, извинявам се не било на 30 юни... подвела съм се по празната графа на юни на календара.

# 102
  • Пловдив
Изключено е да усещаш каквото и да било, свързано с бъдеща бременност.

# 103
Що за глупости пишеш?Изобщо знаеш ли какво е овулация и кога настъпва?Или си мислиш,че един път секс и хоп бебето готово?

# 104
Що за глупости пишеш?Изобщо знаеш ли какво е овулация и кога настъпва?Или си мислиш,че един път секс и хоп бебето готово?
Разбира се, че знам, коя жена не знае, но винаги има вероятност от забременяване, дори и адски минимална, и в менструация можеш да забременееш...

П.С. Най-добрата ми приятелка забременя от първия опит със съпруга си, 100% е сигурна защото след акта е бил извън страната. Всичко е възможно.
Обещавам да Ви информирам какво се е случило, защото за мен е интересно, дали е възможно чак такова чудо на природата, да има жени, които да чувстват всичко това тооолкова рано.

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 20:48 от queenoflove

Общи условия

Активация на акаунт