"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 224
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, имам няколко въпроса . Закъснява ми вече 12 дена а съм с редовен цикъл винаги на датата без изключения. Днес с първата урина си направих тест sure check който ми показа една чертичка . С мъжа ми си правим опити за бебе и не знам вече какво да си мисля . Моля за съвет сутрин ли се прави теста ? Presto по добър ли е ? ...

# 16
И трябва да пуснеш 3 теми?
В 3 различни подфорума... Grinning

Кръвен тест, ще ти отчете най точно. Струва 18-20лв и е категоричен.

# 17
Здравейте, момичета! Преди 2 дни след 2 годишно ходене по мъките разбрах че съм бременна! ❤
Имам въпрос към вас, случвало ли ви се е да кихате доста често, защото това май ми бяха първите симптоми колкото и смешно да звучи 😂

# 18
  • София
Здравейте, имам няколко въпроса . Закъснява ми вече 12 дена а съм с редовен цикъл винаги на датата без изключения. Днес с първата урина си направих тест sure check който ми показа една чертичка . С мъжа ми си правим опити за бебе и не знам вече какво да си мисля . Моля за съвет сутрин ли се прави теста ? Presto по добър ли е ? ...
При 12 дневно закъснение всеки тест би отчел ако има бременност. При теб няма. Но ако наистина е толкова голямо закъсненито е време да посетиш лекар.

# 19
Здравейте, от една година правим опити за бебе, имах много кисти и на двата яйчника, но д-р Михайлович от болница "Щерев" си справи бързо с тях. След като се изчистих напълно от кистите ми изписа Инофолик сашета. От няколко месеца насам цикъла ми варира 28-30 дни. Вчера 08.07 ми дойде съвсем слабо, но все пак го имаше придружено с болки ниско доло. Днес ходих на доктор /в провинцията, тъй като нямам възможност да отида до София в момента/, който ме прегледа само с ехограф и каза че не вижда нищо притеснително. Според вас дали е нормално слабия цикъл? Ужасно притеснена съм, но чак другата седмица ще имам възможност да отида при моя доктор Simple Smile

# 20
Здравейте МЦ ми закъснява вече с 8 дни? Направих си 2 теста като ги разпределих на 4 дни , но и двата са отрицателни. Sad
Възможно ли е да съм бременна?

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 15:12 от slavcheva03

# 21
  • София
ОК

Едит - така, като вече има и въпрос, е друго.
Ако ти е редовен цикъла и има такова закъснение и отрицателни тестове, по-вероятно е да не си бременна.

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 15:34 от miamim

# 22
Здравейте, от една година правим опити за бебе, имах много кисти и на двата яйчника, но д-р Михайлович от болница "Щерев" си справи бързо с тях. След като се изчистих напълно от кистите ми изписа Инофолик сашета. От няколко месеца насам цикъла ми варира 28-30 дни. Вчера 08.07 ми дойде съвсем слабо, но все пак го имаше придружено с болки ниско доло. Днес ходих на доктор /в провинцията, тъй като нямам възможност да отида до София в момента/, който ме прегледа само с ехограф и каза че не вижда нищо притеснително. Според вас дали е нормално слабия цикъл? Ужасно притеснена съм, но чак другата седмица ще имам възможност да отида при моя доктор Simple Smile

И от какво си "ужасно притеснена"? По-слаба менструация се случва понякога, не е нещо странно. Може да се дължи на ановулаторен цикъл, смяна на климата и т.н.

Аз лично, често през лятото имам по-слаба и по-кратка менструация. Не съм й обръщала особено внимание, освен че е супер при съвпадането с летните почивки. Grinning

# 23
Здравейте днес 7 ден закаснение на цикъл тест негативен имам симптоми на бременност и бяло лепкаво течение има ли вероятност да съм бременна ?

# 24
Здравейте, имам въпрос ако някой е имал подобен случай моля дайте ми съвет.
Цикълът ми закаснява вече 8ми ден. Направих си тест показа 2 черти, на следващия ден направих кръвен тест  и излезна отрицателен. Цикълът още го няма.... ?

# 25
Има вероятност. Пробвай с друга марка тестове. Тестовете са с различна чувствителност -10, 12, 20, 25 IU/L. Другия вариант да провериш е с кръвен тест в лаборатория.

# 26
Здравейте, имам въпрос ако някой е имал подобен случай моля дайте ми съвет.
Цикълът ми закаснява вече 8ми ден. Направих си тест показа 2 черти, на следващия ден направих кръвен тест  и излезна отрицателен. Цикълът още го няма.... ?
Не си бременна със сигурност. Отиди на гинеколог, имаш друг проблем някакъв.

# 27
Здравейте днес 7 ден закаснение на цикъл тест негативен имам симптоми на бременност и бяло лепкаво течение има ли вероятност да съм бременна ?

Ако правилно си изчислила закъснението, не си бременна.

# 28
Вижда ли се нещо или на мен така ми се струва?

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 09:43 от AnMary

# 29
  • София
Вижда се нещо, но тези белийв толкова често дават изпарителни черти, че не бих се доверила. Освен това чертата не розовее. Закъснение имаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт