"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 33 126
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Един въпрос. МЦ последно ми дойде на 32-ти ден. Този месец ми подрани 7 дни, като само първия ден имах кръвотечение и то нормално. На втория ден нямаше и помен от него. Някой с такава ситуация да има или да е имал?
Сигурно на много жени се е случвало. Ако питаш дали си бременна, най-вероятно не. Просто аномалия в цикъла, която се случва.

# 421
Това състояние се среща често, особено когато е лято и е по-горещо става тези неща. На мен ми се е случвало и през зимата. И лекар ми го е казвал.

# 422
Здравейте момичета.Имам един въпрос ? Последния ми цикъл беше на 14.07 а сега ми предстои на 11.08,но имам ужасни болки в гърдите и някакви леки пробождания в яйчниците..та въпроса ми е възможно ли е да е от това,че ще ми идва и до колко след това може да се направи тест за бременност ?

# 423
Здравейте момичета.Имам един въпрос ? Последния ми цикъл беше на 14.07 а сега ми предстои на 11.08,но имам ужасни болки в гърдите и някакви леки пробождания в яйчниците..та въпроса ми е възможно ли е да е от това,че ще ми идва и до колко след това може да се направи тест за бременност ?
Да възможно е , аз почти всеки път съм така . Можеш да си направиш тест на 12.08 , ако не ти е дошло до тогава . Успех

# 424
Здравейте! Къде сериозно, къде на майтап да си питам и аз. Та на 16 юни с моят съпруг правихме секс и на другия ден от любопитство си направих тест за овулация, но той беше много положителен. След това на 1 юли си ми дойде цикъла и както дойде така си и свърши. След това не сме правили никакъв секс цял месец, а цикъла ми закъснява с около 6 дена. По принцип ми е около 30 дена, но днес е 36 ден. Или на мен много ми се иска или е някакво нещо като цветна бременност. Ще посетя лекар, зная че форум не заменя кабинет, но все пак да си питам. Дали според вас има шанс за бебе?

# 425
Здравейте! Къде сериозно, къде на майтап да си питам и аз. Та на 16 юни с моят съпруг правихме секс и на другия ден от любопитство си направих тест за овулация, но той беше много положителен. След това на 1 юли си ми дойде цикъла и както дойде така си и свърши. След това не сме правили никакъв секс цял месец, а цикъла ми закъснява с около 6 дена. По принцип ми е около 30 дена, но днес е 36 ден. Или на мен много ми се иска или е някакво нещо като цветна бременност. Ще посетя лекар, зная че форум не заменя кабинет, но все пак да си питам. Дали според вас има шанс за бебе?

Не сте правили секс и питате за бременност?

# 426

Не сте правили секс и питате за бременност?

Питам дали е възможно въпреки, че съм имала кървене да съм бременна.

# 427
Здравейте, днес ми е 2-рият ден закьснение, направих си крьвен тест за бременност и това е резултатьт на снимката. Може ли някой да ми помогне и да ми каже какво означава. Според забележката си мисля че не сьм бременна и незнам какво да мисля.
Благодаря ви!

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 16:59 от Не се сърди, човече

# 428
Здравейте, днес ми е 2-рият ден закьснение, направих си крьвен тест за бременност и това е резултатьт на снимката. Може ли някой да ми помогне и да ми каже какво означава. Според забележката си мисля че не сьм бременна и незнам какво да мисля.
Благодаря ви!
При този резултат мисля ,че има бременност.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 16:59 от Не се сърди, човече

# 429
Бая си бременна

# 430

Здравейте, при положение, че Ви е дошла менструацията, шансът да сте бременна е нищожен. Тъй като обаче смятате, че има вероятност все пак да сте бременна, можете да си направите един тест. Щом цикълът Ви е 30 дни, а вече 36 ден няма кървене, един тест ще Ви покаже достоверен резултат. Ако още няколко дни нямате кървене и тестът е отрицателен, както и предполагам, Ви съветвам да посетите гинеколага си за да се установи причината. Успех 🍀

# 431
Благодаря ви!

Скрит текст:
Бременна си,честито!

# 432
Благодаря ви!

Скрит текст:
Бременна си,честито!
Само от любопитство - според коя забележка мислиш, че не си бременна? 🤔

# 433
Честно да ти кажа и аз незнам просто се притесних резултатите да не са много ниски и дали е нормално.

# 434
Честно да ти кажа и аз незнам просто се притесних резултатите да не са много ниски и дали е нормално.
Според референтните стойности, положителен е над 20. Твоя резултат е още 20 пъти над положителния. Да беше 21-ок,ама 470+...🤗

Общи условия

Активация на акаунт