Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 566
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Да печелиш от уменията му или да си купиш оплодител?
И аз това си помислих, ама ме беше срам да го напиша Blush Уиш, обаче, е изказзала мисълта, която ми мина през акъла.
Дами, донорската сперма е по-евтина, недейте така Simple Smile
Е, вярно, инвитрото също струва пари, но не толкова, колкото се наляха тук.
Да, ама не четка така егото, че без теб не може, а ти си задминала Уорън Бъфет като нюх, полезност и най- вече като семейно присъствие.

# 391
Аз ти отговорих пределно ясно. Ти или не схващаш отговора или се правиш, че не можеш да схванеш.

# 392
Наистина ли е важно с каква сперма е заченала Уиш?
Е, докато е важно-така ще е!
Хвърлях оче на темата от началото, още....гнусна история!

Грам не ме интересува.

Но тук не малко форумки не спряха да се ровят в моите репродуктивни решения Simple Smile Грозно ли е? Ами да. И всички можем да слезем на това ниво, ама няма смисъл.

# 393
И аз съм имала съученици с майчините им имена, и детето сега има приятелчета само с майка. В големия град на никого не му пука.
Но ако на теб ти пречи - раждането не е задължително, и ергенски данък няма.

Това е грозно, ама отвсякъде!
Само защото жената иска да има дете от мъж, когото обича, а не от донор, щото видиш ли, в 21- век сме много напредничави, не е причина да изръсиш последното изречение.
И не, не е вярно, че в големия град на никого не му пука дали детето знае че има баща или че е заченато абсолютно безразсъдно и егоистично от някакъв напълно неизвестен тип.
Много им се иска на тия "авангардните майки" да не ги забелязват, ако не могат да ги приемат за героини на новото време, ама не им се получава.

Нищо грозно няма. Да не би раждането да е станало задължително?
Тя хубаво го обича тоя мъж, ама той за баща не става. На всичкото отгоре отглежда потенциален престъпник в дома си, на който последното, което трябва да му се сервива в момента е бебе. Тъй че хубаво иска, ама не е лошо и малко да се мисли. Че последствията може да са меко казано неприятни...

# 394
Айде сега, ти изпляска целия си катун. Даже в ефир го пусна, да му се насладим. После, били се ровели.

# 395
Даскалке, в тази тема ти започна да обясняваш колко струва инвитрото и какво става с децата без бащи. Няма какво да се тръшкаш сега.
Изложила си креватните ви истории в колко теми вече и се сърдиш като те питат за най-нормалното нещо - как смяташ, че ще гледаш бебе в едно домакинство със свръх агресивен подрастващ, какъвто описваш че е доведеният ти син и бъдещ полубрат на твоите деца.

# 396
Наистина ли е важно с каква сперма е заченала Уиш?
Е, докато е важно-така ще е!
Хвърлях оче на темата от началото, още....гнусна история!

Грам не ме интересува.

Но тук не малко форумки не спряха да се ровят в моите репродуктивни решения Simple Smile Грозно ли е? Ами да. И всички можем да слезем на това ниво, ама няма смисъл.

Репродуктивните ти решения, в случая може да доведат до много опасни последици...иначе никой тук не би го вълнувало от комшията ли си забременяла, от Пешо ли, от донор ли...как не разбираш, че не това е въпроса в случая!? Или се правиш на неразбрала. Напротив, ти си тази, която твърди, че на децата с женски презимена им се подигравали. Повечето хора в днешно време подобни скрупули нямат, Слава Богу.
Не те питам от кого и защо ще забременяваш, а чувстваш ли се спокойна да отглеждаш бебе съвместно с това дете.
Като си пуснала тема за личния си живот и си споделила репродуктивните си планове, очаквай да бъдат нищени...ако не искаш не ги излагаш на показ. Просто е.

# 397
  • София
Всъщност, на мен ми направи впечатление следното.
Не е яко да се коментират репродуктивни неща, факт. Аз също се дразня, но когато някой каза още в първата тема, че гони последните влакове (природа, какво да правиш), тя веднага с насмешка каза, че всъщност не гони влакове и уточни, че е забременяла от раз. Демек изтъкна се, че и там е перфектна, въпреки че одъртява (изяжте ме, ако искате за формулировката, ама това са фактите)

# 398
Кечър, точно така е. Здрава съм и нямам проблем със зачеването. Пометнах, да, но това се случва често в ранна бременност, включително и на 20 годишни.

Вече какво ще се случва с мое дете, очевидно е помислено и предвидено. Чаках да видя какво става с доведеното дете, за да си преценя какво да правя. То е фокусът на темата, а не евентуално мое дете.

# 399
И какво прецени?

# 400
Вече какво ще се случва с мое дете, очевидно е помислено и предвидено.
Абсолютно, двете теми са доказателство, че всичко ти е уредено по мед и масло.

# 401
Даскалке, вторачила си се в това да променяш хората да са ти удобни, не отговорили в достатъчна степен на илюзиите ти. Не става така. Обсебена си от това да стане, както ти си решила. Няма да е за добро, дори да се случи.

# 402
Вече какво ще се случва с мое дете, очевидно е помислено и предвидено. Чаках да видя какво става с доведеното дете, за да си преценя какво да правя. То е фокусът на темата, а не евентуално мое дете.
Хм, когато говорим за предвиждане и мисловен процес, обикновено хората първо си отварят очите за кого се женят и преценяват дали ги устройва този мъж за баща на децата им. Ти правиш точно обратното- жениш се със затворени очи, после решаваш да наблюдаваш дали положението на съпруга ти те устройва, за да родиш дете от него и когато, след Х на брой изгубени години, прецениш, че положението, в което си се набутала не те устройва, започваш истерично да ревеш нещата да се оправят НЕ-ЗА-БАВ-НО.

# 403
Тя май не е женена за геният учен. Или се бъркам.
Аз я разбирам в известна степен, защото и аз съм лудава, ако си набележа мъж, но мен тези проблемни роднини отдавна щяха да ме предизвикат да ги "осмъртя" и пратя на майната им.
А тя рие ли рие.

# 404
Все тая дали имат брак.

Общи условия

Активация на акаунт