Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 633
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 3 105
tays,  а след колко време очакваш да стане това?
В най- скоро време. Узнавайки колко е "прецакан" от майка си. Всеки човек, при това дете, оставено в ситуация без избор, ще се адаптира към условията, защото няма алтенрнатива. Излъгано от баща си. Излъгано от всички. Кой , според теб, ще е авторитетът.

# 3 106
Всеки възрастен може да "победи" всяко дете. Това е Пирова победа. Честито да е на Даскалка, ако е толкова заблудена да иска това.

tays, аз имах съвсем различни проблеми с родния си син. Всички ми казаха, и явно е вярно, че трябва да изчакам да стане на 20-21 години, за да види много неща. Сега скоро навършва 19 и виждам как хората са прави.

# 3 107
За какви борби става дума ?  Даскалка и детето са в ситуация , в която други ги поставят.
Не зная кого толерирате.
Бианка, за теб зная и направо онемях тогава. Още тогава ти пожелах да се оправят нещата. Искрено вярвам, че синът ти ще се освести.

# 3 108
Чета, и чета, и чета темата, и все повече Не разбирам дилемата на Даскалка....
Имаме едно семейство с дете.Развеждат се, майката заминава в чужбина-не може да го вземе и да го гледа, родителите решават детето да остане в Бг.Тук има баща.
Т.е., имаме майка с дете ИЛИ баща с дете.В случая , баща С дете.
Ами, най-логичното и нормално нещо е, всяка следваща жена в живота му да се съобрази, че този мъж върви с дете.Това е, елементарно.
На всяка следваща, като не й харесва да живее с Чуждо дете, просто не се лепи на мъж С дете, търси ерген.
Дори не разбирам кое му е сложното, колко мозъчни гънки/клетки са нужни, за да осъзнаеш един толкова прост и елементарен ФАКТ.

# 3 109
Горкото чувствително, нещастно и тормозено детенце!

# 3 110
Стереотипите са страшно нещо.

Ако пастрокът тропне с крак на жена си, че не иска детето й при себе си, тя трябва да сведе глава и да се съобрази. Ако мъжът ми тропне с крак на мен, че детето остава, също. Я пак? И това горното от жени... После защо съм Антихристът... Преклонена глава сабя не я сече, нали, само че защо само жените трябва да я прекланят би ли ми обяснил някой?

Ема, кой се бута? 🤣🤣🤣. Мъжът ми ме последва по своя воля, с детето. След като собствените му баба и дядо не го искаха вече след като нарязал на дядо си гумите на колелото с нож заради забележка и на хората им писнало. Защо не си взе квартира, да си живеят двамата сами и както си искат? Защото много добре си дава сметка какво си има, но не му изнася, че трябва сам да жъне което са посяли с бившата.
Никой не те кара да прекланяш глава, ама защо си тръгнала зорлям да разделяш баща от сина му?
Това за стереотипите ще го подмина, защото ми е смешно. Не, майката е смотла, ако се съобразява с новия си мъж и това е причината да не се грижи за детето си. Смотльо би бил и мъжът, който си зареже детето/децата заради друга жена.
Дете не се създава, само за да го захвърлиш заради нечий чужд кеф,  момиче, ако ще и да е подплътен с парици. Дете се създава, за да го отгледаш, да го обгрижваш и обичаш.
И да запомниш от мене, крушата ще я търсиш около дървото, не може да падне далеч. В тая връзка да не се окажеш изненадана от мъжа си.

# 3 111
Като боркиня срещу стереотипите, авторката трябва да е първата, която да поощри бащата да отгрежда детето си.
Ако и вкъщи е така - на думи против стереотипите, на практика да тормози детето, за да го разкара при майка му - нищо чудно, че дори инертният баща вече говори за напускане на бизнеса и "семейството".

# 3 112
Като боркиня срещу стереотипите, авторката трябва да е първата, която да поощри бащата да отгрежда детето си.
Ако и вкъщи е така - на думи против стереотипите, на практика да тормози детето, за да го разкара при майка му - нищо чудно, че дори инертният баща вече говори за напускане на бизнеса и "семейството".
Аз наистина съм за това да си тръгне. Ако наистина държи на сина си.
Но нещо ми говори, че няма да си тръгне, а ще чупи даскалка да се прави на майка още пет години.

# 3 113
Tays, тука се занимаваме с чистене на стаи и кой в колко часа си лягал.

Нека грешката е в моя телевизор, но ти колко третокласника познаваш, които мечтаят за същото като малкия? Пари, парцалки, наргилета, алкохол... Третокласник.

Няма да видиш коментар на рисунките. Не пасват на стройната система, в която ни вкараха.

Бащата, та бащата. Него даже го няма на нито една от рисунките, не само тези, изобщо, личи си колко изобщо го има детето за някой значим в живота си ...

# 3 114
  • София
Даскалке, не гледай в чуждата паничка. Майката си е намерила "щастието", но дали искаш да си на нейно място?
Остави го 2-3 пъти да играе до сутринта и после да стане за у-ще, ако го заплашва изключване (което е доста трудно) - баща му да се разправя с учители.
Над колко години може да остава самО по британските закони? 12 или повече

# 3 115

Нека грешката е в моя телевизор, но ти колко третокласника познаваш, които мечтаят за същото като малкия? Пари, парцалки, наргилета, алкохол... Третокласник.

Няма да видиш коментар на рисунките. Не пасват на стройната система, в която ни вкараха.

Бащата, та бащата. Него даже го няма на нито една от рисунките, не само тези, изобщо, личи си колко изобщо го има детето за някой значим в живота си ...
Бащата го няма, а детето е в центъра. Голямата фигура.Аз-ът.
Хич не изглежда тормозено.

# 3 116
  • София
Голям тормоз на това дете, голямо нещо, ей!
А, някоя от вас да обясни с какво точно е било тормозено и как? newsm78

# 3 117
Горкото чувствително, нещастно и тормозено детенце!

Птица, това е след "След втори клас те взимам, твърдо". Тази година вече се беше похвалил в училище, че остава там, даже се сбогуваше с приятели и учители в последния учебен ден.

Какво ли ще рисува този август? И кой е виновен за това, защото няма да съм аз.

# 3 118
Голям тормоз на това дете, голямо нещо, ей!
А, някоя от вас да обясни с какво точно е било тормозено и как? newsm78
Не , ве , Абсурт, няма тормоз. Но има проекции. Номерът е да натрием носа на даскалка, че за нищо не става.
Макар, че тя единствена го е отглеждала, дори и това и предстои за в бъдеще. Ама не- грешната даскалка с големите принципи.
Не зная защо в тази тема има толкова злоба към човек, в чиято ситуация никой не е бил.

# 3 119

Значи форумът те е вкарал в това... Понеже имам усещането, че се опитваш да си извоюваш исканията пред форума, а не пред мъжа ти, ок. Разрешаваме детето да бъде заведено при майка му, която не го ще и мъжът ти да остане само за теб и бъдещото ви дете.

Общи условия

Активация на акаунт