Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 135
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 950
Ами да, може да отглеждат марихуана с медицински цели.

Ти представяш ли за това да е мечтал Мунчо от 14 годишен Joy Да се напуши.

Връзва му се с изградения образ на неадекватен човек.

# 4 951
Това би означавало категорично болен мозък, който предварително сбира записи, снимки и подобни. И развива образ от около година.
Повече от година. Години развиване образа на разведената Мамасита, сам родител на едно дете. После някоя и друга година в развиването на образа на майката на три деца, хванала ултра-мега успешния провайдър. Сега, как го каза Цецето, Панчаревската трагедия с детето на господин П@тев. Три различни истории, в които общите неща са речникът, подборът на думи, начинът на водене на спор, особено комуникирането с опонентите. Само в изборът на ник този път прЕдОбри нещата. Този ник беше грешка. Малък интелектуален и ироничен лукс, но грешка.

# 4 952
Ами да, може да отглеждат марихуана с медицински цели.

За износ за Амстердам, нали? Как не се сетих, че това е детската мечта на Муньо... А може да е искал да стане сладкар и тя сега да го оставя на воля да си пече кексчета и вафли и бърка кремчета с трева.

# 4 953
  • Куциндрел
Тогава да я питаме колко хилки изкарва на месец?
Да видим дали ще измести от форумното ми сърце Мамасита.

# 4 954
Ааа, това само на лични ще ти го шепне. Mr. Green

# 4 955
Нищо не изкарва. Връщат инвестицията.

# 4 956
Ааа, тов4а само на лични ще ти го шепне. Mr. Green
Ти ся да не завиждаш нещо 🤣🤣🤣?

# 4 957
  • Paris, France
Съгласна съм с Хепи, именно защото имам наблюдения от баща ми. Майка му (баба ми) цял живот го е пренебрегвала за сметка на брат му, чичо ми за нея беше върхът на сладоледа, каквото и да направеше баща ми, никога не беше достатъчно добър и достатъчно добро за нея. И въпреки че баща ми знаеше всичко това, караха се, обиждаха се, той не даваше лоша дума да се каже за нея, и когато тя почина, той се срина психически и изпадна в депресия. Една психиатърка ни обясни, че за мъжете специално, майката заема изключително важно място в живота им, и преживяват много тежко, ако отношенията им не вървят.
С това искам да кажа, че ако ще майката да е най-големият боклук на всеселата, за момчето тя му е майка, и нищо не може да промени отношението му към нея. Особено, когато новото гадже се е намърдало в леглото на баща му, много ясно, че ще ревнува (аз бих се очудила ако не беше така). Кръвта вода не става, тая приказка не е измислена от нас.

И като го знаеш това, защо жива ме оглозга, че съм искала да ходи при майка си 🤣🤣🤣.

Разбира се, че е егоистично, грам грижа за него няма в това ми искане Wink

Хубаво искаш да ходи при майка си, но баща му не иска той да иде там. Не те виним, че искаш детето да иде при майка си, а че го тормозиш и тероризираш в единствения дом, където то може да иде. В момента даже няма отдушник и трябва да се крие за да се види с родните си баби. Вечер сигурно плаче за да заспи. Често остава с непознати хора (нали е забранено бившите баби да стъпват в паметника на културата). Представям си какво е да си сам в огромна къща. Дам с непознати, докато бащата ходи в изисканата местна кръчма и даже в чужбина. Нали често ходите в чужбина? Мислиш ли, че тази изолация се отразява добре на детето? Мене ме гледаха детегледачки да ходи баба по чужбина, но дядо вечер ме извеждаше с него за по лимонада и биричка 😍 и даже ме пускаше да спя в стая с преходен хол, а той спеше на дивана, тъкмо да му е близо наргилето ако се наложи.

Ми, няма грижа в това ти искане, никаква. Ти искаш бившето дете да бъде пратено на майка си. Същата майка, която безропотно го е гледала първите 5 години, които са най-трудните, с акане в гащите, носене, тичане подир детето и не се е оплакала. Не е искала от вас да вземете детето, уредила е да го гледа майка и. Не го гледате денонощно всеки ден и имате време и без него - 2 месеца през лятото, когато си е в къщи всеки ден, от сутрин до вечер и когато пътувате в чужбина. Ако не се бяхте изпокарали с бабите щеше да ходи и при тях и да го няма през уикендите, примерно. Аз бих преглътнала амулети и призовки пред Аллаха за да ходи детето при бабите, защото и без друго не съм суеверна у даже бих се забавлявала с магиите.

2 години е бил отличник - добър признак за нормално детство. Не вярвам в дискалкулията. Едното ми дете и таблицата за умножение не можеше да научи, а тя се учи точно във втори клас. Няма дискалкулия детето ми (тествано е) и сега е първо във випуска по математика, без частни уроци и почти без моя помощ. Ако поне едно от децата ми беше като това дете в малките класове щях да черпя.

# 4 958
Ами трябваше да има метър, щото така не си личи.

Е, нали вратата била една и съща, по нея си личало. На вас само ви се струва, че са различни врати.

# 4 959

Ти па, естествено, че всички завиждаме - такъв мъж, оплодител като крепост.
Че и цяла нива с марихуана, ако има..
Абе, то затова ли детето все към селскостопанския го насочват, че комбайнер си трябва за бизнеса.

# 4 960
Мхъм. Я виж какъв зелен от завист емотикон съм сложила.  Mr. Green

# 4 961
Нищо чудно, че имат поръчки до 2022 г. )))

# 4 962
А мамасита всъщност що я няма? Или не може да тъче на два стана?

# 4 963
С вечен бан е.

# 4 964
Нищо чудно, че имат поръчки до 2022 г. )))

Ми да, поне до 2022 леката дрога няма да я леглизират и ще има дефицит Nerd

Общи условия

Активация на акаунт