🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 4)

• 82 490
  • 1 910
  •   1
Отговори
# 375
Може да спечели Simple Smile
Утре вечер - пак крем карамел ))

# 376
Всички са ми симпатични и не ме натоварват. Де да имаше кой да ми направи една питка/ тутманик. Как ми се дояде!

# 377
  • Испания

Мина ми харесва много повече така:

# 378
Биляна е много красива. Изчетох доста за нея - била манекен преди, висока 1.80, наистина жестоки крака. С червената рокличка бе като степфордска съпруга/ не помня кой го отбеляза/ наистина, но в добрия смисъл според мен - съвършената визия.
А като ги погледна всички на масата  имам чувството, че камерата акцентира предимно върху Ивана как яде. Защо толкова ми се набива в очите не мога да си обясня.

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 01:02 от Не се сърди, човече

# 379
Уош е нечистоплътен наркоман. Да, интелигентен и забавен на моменти, но това не отменя първото.

Иначе за въпросния Илия - възпитан човек, приятна вечер.

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 01:02 от Не се сърди, човече

# 380
На мен Илия пък хич не ми е секси, един такъв спокоен, семеен тип човек, годеницата и малкия бонбон са прекрасни, дано са щастливи. Ивана я дават как зяпа и гълта нарочно, или аз все гледам там, не зная, но още от Женените тая зейнала уста и издути бузи ми направиха впечатление. Много мразя някой, който се опитва да се изкара такъв, какъвто не е. Затова уважавам и Софи Маринова - жената откровено си признава каква е и грам не се притеснява от нищо, с което печели симпатии автоматично. Но къде ти у Ивана такава увереност.

# 381
Ама как можахте да обидите момчето. До средата на епизода съм,ами страхотен е. Е вярно може би малко скучен  но  се преживява. Харесва ми външния му вид, не бих го върнала, освен това много ми харесва какво сготви. Сладко семейство да са живи и здрави.

# 382
Много симпатично семейство, със симпатичен дом и сладко детенце. Изглеждат ми хармонична двойка.

# 383
Браво на Илия! Най-доброто до момента и като готвене, и като атмосфера, и като домакин.
Ще се радвам да спечели.

# 384
  • София
Приятна и спокойна вечер, обстановката ми хареса, а и не се възползва от това, че е с малко дете, и ги посрещна вкъщи. Оправя се добре в кухнята, само защо къса и хвърля, аз бих си запазила рецептите. Blush
Храната изглеждаше вкусна, от всичко бих яла.

# 385
Сега ми се стори че беше тъмно навън. Браво на илия.  Стори ми се много искрен много сърдечно ги посрещна и изпрати. Браво!

# 386
Това беше първата хубава вечеря след онази на Ева Пармакова преди ненамси колко време. Всичко ми хареса, журналистът-лекоатлет беше много приятен домакин,  менюто беше отлично(поне за моя вкус), изненадите чудесни - годеницата му изпя страхотна песен, а и съм впечатлена как една притча може да придаде стил и смисъл на домакински по рода си подарък.  Сега ще трябва да спретна агнески и ако успея - телешкото по ирландски. Хубавата атмосфера отприщи и апетита ми. Simple Smile
От цялата компания актрисата ми е най-симпатична, надявам се и нейната вечеря да е успешна.

# 387
Илия добре сготви, ама един такъв скучен, подреден, предвидим...! На външен вид не ми допада, не харесвам близки очи... Домът е уютен, малък, спретнат...годеницата тамън като за него!

# 388
  • София

Илия Илиев в ,,Черешкат на тортата''

За тези които използват МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
линк към видеото в много по-малък размер

И  още един  -
 той се отваря без добавки, но май не работи в чужбина.

За ЧУЖБИНА, са  ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ(без реклами),
които се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback
   LINK

Повече подробности за директните линкове и адреси за разширението за различните браузъри, поставям в спойлера.

Скрит текст:

След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

линкове се зареждат без добавки и разширения.

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

# 389
На няколко пъти забелязах че косата на ивана е директно в чинията и ,в женените нон стоп си гледаше телефона как пък не го изкара един път сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт