🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 4)

• 82 534
  • 1 910
  •   1
Отговори
# 390
Да бе, вярно, Ивана не е залепена за телефона си и попива всяка дума на компанията! Ти да видиш!

# 391
Да бе, вярно, Ивана не е залепена за телефона си и попива всяка дума на компанията! Ти да видиш!

Тя, когато трябвало да попива знания и обноски я влачили по конкурси, сега със задна дата ще се налага на всяко по-хай събиране да мълчи.
По ТЛС като ги гледам тия мъченичета- деца на родители с болни амбиции, как ги труфят и режисират за детски конкурси за красота, направо да ги ожалиш...Да тласкаш детето си в една неосъзната възраст към прояви, които мислиш за значими , и които го деформират като съзнание и очаквания за в бъдеще.
Става дума естествено за извратените конкурси за красота, за надпревари със съмнителна стойност.

# 392
Аз въобще съм настроена отрицателно към всякакви такива конкурси в ранна детска възраст, те още не могат да реагират адекватно на общественото внимание и си мислят, че са върхът сега и завинаги, не полагат усилия за развитие и очакват цял живот да лежат на лаврите от един конкурс. Загубилите пък го преживяват много тежко....въобще не е за деца тая работа според мен.

# 393
И аз съм на това мнение. Ако е нещо, организирано от училището и участват всички, няма нищо лошо, но ако детето се мъкне по конкурси като хоби(на родителите), е безсмислено и вредно.

# 394
  • София
Хареса ми вечерята. Аз и Илия харесвам, и като водещ, аз гледам БНТ (сигурно съм единствената, но ми харесва много повече от Нова и омразните бТВ).
Но тази "актриса", освен, че е супер бездарна, се оказа и супер скучна.

# 395
  • София
Все изпускам интересните епизоди.

# 396
Ако и тази вечер изненадата е песен, няма да е никаква изненада вече

# 397
На мен ми е симпатична актрисата. Видя ми се, че са в театър (в анонса)?

# 398
Защо трябва да има изненади?!
Интересна изненада ще е,ако си пратиш гостите да ядат десерта по път за вкъщи Grinning

# 399
# 400
Със сигурност всеки се чуди за тези изненади как да е по оригинален. Но все се получават и не сполучливи изненади.

# 401
  • София
Учасниците следващата седмица
https://www.vesti.bg/lyubopitno/eto-koi-sa-novite-uchastnici-v-c … a-tortata-6097487

Новият депутат. Mr. Green

# 402
Да бе той вече е участвал. Не спряха да се натискат за участия.

# 403
ох, това капрезе /с бурата/, аман.

# 404
  • Испания
Нали обявиха, че тази седмица е последна?

Общи условия

Активация на акаунт