🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 4)

• 82 452
  • 1 910
  •   1
Отговори
# 300
Утре ще зяпаме Илийката. Детето му е голям сладур, както и годеницата му. Познавам го лично и е голям бройкаджия, явно си е намерил майстора. Мисли се за много вървежен и голяма работа. А майсторът явно не харесва големи атрибути 😂😂😂😂😂

Годеницата му не е ли Мина от Петте сезона?

# 301
Защо ли си знаех,че тоя катил е бройкаджия?!Надушвам ги такива...
Глупости. Казва се серийно моногамен.

# 302
Ох значи..  Ивана очеизвадно е приела да участва щото бали как ще откаже нали реклама а у. Ама не е редно според мен. То е ясно че все някак ще го избуташ предаването ама не е това смисъла май. Като не можеш да готвиш не участвай.. Драпа, драпа да е  в шоубизнеса. Инапе много скромна го играе. Изглежда ми че  прави всичко колкото да  каже че го е направила  не защото и е приятно

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 21:46 от cherrypie20

# 303
Иванка:
Тя е скромно момиче,пък ходи полугола.
Тя се омъжи в ефира,но не иска да говорят за личният й живот.
Много обича храната,но не може да готви.
Тя е певица,но доведе друг да пее,даже не можеше и да му акомпанира качествено.
Много иска да е известна,но още май не е решила с какво ще стане.
Пълна пародия е таз девойка.

# 304
Иванка:
Тя е скромно момиче,пък ходи полугола.
Тя се омъжи в ефира,но не иска да говорят за личният й живот.
Много обича храната,но не може да готви.
Тя е певица,но доведе друг да пее,даже не можеше и да му акомпанира качествено.
Много иска да е известна,но още май не е решила с какво ще стане.
Пълна пародия е таз девойка.

Иванка зорлем я тикат да стане българската Кардашиян. Все пак има почти 20 годишна кариера  от конкурсите по селски полянки до телевизията.
Да не умееш нищо от гореизброеното от теб като хората, но да додрапаш до национален ефир в най-гледаемо време .....това е повече от талант.

# 305
Този Уош май я хареса... А пък актрисата - уж добричка, уж всичко супер - и 8 точки...

Уош много влюбчив.Всичко що му се лендзи в пола е способен да го хареса.
Но аз не бих и дала също повече от 7-8. На какво отгоре се чудя. С чужда пита- помен.
Тя нищо не заслужаваше, защото питаше брат си за всяко нещо, обаче те не трябва да са лицемерни. Да се обосноват, да кажат, че дават по-ниски оценки, защото е използвала помощници.

# 306
Този Уош май я хареса... А пък актрисата - уж добричка, уж всичко супер - и 8 точки...

Уош много влюбчив.Всичко що му се лендзи в пола е способен да го хареса.
Но аз не бих и дала също повече от 7-8. На какво отгоре се чудя. С чужда пита- помен.
Тя нищо не заслужаваше, защото питаше брат си за всяко нещо, обаче те не трябва да са лицемерни. Да се обосноват, да кажат, че дават по-ниски оценки, защото е използвала помощници.

Братчето и здраво се спече. Най-напред се радваха, фръцкаха пред камерата ,че мама пак ги гледа,  а като се обърка ситуацията си глътнаха граматиките.

# 307
Определено беше много притеснена. Според мен, обаче, менюто не беше нещо особено, а пък да има общо с италианската кухня .... Къде точно се вписва туршията? Готвенето не й се отдава, но пък е млада. Има време да се научи. Уош ми харесва най-много от всичките. Другият господин и жената в червеното сако изобщо не ги знам кои са. На фона на урината предпочитам да гледам нея.

# 308
.   https://www.facebook.com/yuleto.andonova

Златните дечица на мама обират аплаузите във фейса и.

# 309
Ивана се представи горе-долу както очаквах Grinning И на мен ми се стори, че имат някаква заигравка с Уош. А и ми направи малко лошо впечатление как сервира първо на себе си и на него, след това на всички останали. Изненадата ме забавлява, момчето, което беше поканила да пее според мен е доста талантливо, аз съм му фенка Grinning

# 310
Очаквах да разкаже нещо за съпруга си и живота си,а тя го даде пълен игнор сякаш е някакъв паралелен живот ..още на пазара ми стана ясно че не може да готви,иска да е с големите но няма на какво отгоре...

# 311
Очаквах да разкаже нещо за съпруга си и живота си,а тя го даде пълен игнор сякаш е някакъв паралелен живот ..още на пазара ми стана ясно че не може да готви,иска да е с големите но няма на какво отгоре...
Да, всички са очаквали според мен поне да го спомене... но то е някак очевидно, че е параван, да се появи по телевизията. Много мразя хора, които са уж супер мили, много притеснени и искат да угодят на всички и крият зад това други цели, дори ми създава напрежение това постоянно старание да се харесаш на всички и се суетиш, извиняваш постоянно дори когато няма за какво.

# 312
  • София

Ивана - от ,,Женени от пръв поглед''    

Явно, вечерите вече са нещо като следобедна закуска - десерта и изненадата, са все по светло.

За тези които използват МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
линк към видеото в много по-малък размер

И  още един  -
 той се отваря без добавки, но май не работи в чужбина.

За ЧУЖБИНА, са  ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ(без реклами),
които се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback
   LINK

Повече подробности за директните линкове и адреси за разширението за различните браузъри, поставям в спойлера.

Скрит текст:

След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

линкове се зареждат без добавки и разширения.

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

# 313
Защо ли си знаех,че тоя катил е бройкаджия?!Надушвам ги такива...
Глупости. Казва се серийно моногамен.
Оооох, не, не мога вече....🤣
За вечерята какво да кажа, не може момичето, иначе имаше амбиция и сълзи в очите...за малко да се откаже!
И аз си мисля за ромско в рода, но това няма значение...!
Изненадите и двете ми харесаха!

# 314
Тегав епизод. Имах чувството, че няма край.

Общи условия

Активация на акаунт