"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 42

• 62 711
  • 748
  •   2
Отговори
# 600
Аз ли нещо не довиждам. Както си бяха в колата и хоп на скалите... За сериата си замълчавам и предположенията, че каквото ще се случва ще е в последните минути на 51 епизод май ще се окажат верни - за жалост.

# 601
Финалната сцена е много добра... Санем не издържа и си каза всичко, което и бе на сърцето...Disappointed Relieved

# 602

Аз ли нещо не довиждам. Както си бяха в колата и хоп на скалите... За сериата си замълчавам и предположенията, че каквото ще се случва ще е в последните минути на 51 епизод май ще се окажат верни - за жалост.

За мен това бе откъсът от 50 серия...Thinking

# 603
Финалната сцена на 49 еп.
Цитат
-Я слышала твой разговор с г-ном Азизом. Я слышала... что меня нет в твоем сердце. Что ты не чувствуешь, что я чувствую, что ты охладел ко мне. Я уже устала!

и откъса на 50 еп.

https://vk.com/canyaman_1989?z=video-118664574_456239474%2F5d3a6 … l_wall_-118664574

# 604
  • I Love You 3000
Нина, не беше само този момени. И други такива сглобени - ни в клин ни в ръкав ми се сториха. Явно, наистина в последния момент се е разбрало за финал. И ми се струва , че са рязали бая. Ама си личи от километри.

Това с дивана например - сън ли беше? Какво? Бяха толкова сладки , продължиха да си говорят, той й благодари , че не се е отказала от него и изведнъж изсече и на другия ден newsm78

Тази серия - монтажа е под всякаква критика!

# 605
Превод на откъса на руски ез.

Отрывок к 50-ой серии «Ранняя Пташка» с русскими субтитрами

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456243904%2F36394c304 … l_wall_-132999259

Благодаря на всички за коментарите и компанията тази вечер! Hug bouquet

Лека нощ! Hug

# 606

За мен това бе откъсът от 50 серия...Thinking

Откъса започна в момента в който бяха на брега на морето. Но няма значение, снимано, монтирано и излъчено е вече с две думи - каквото такова.

# 607
Епизода беше no comment Whistling, защото нищо не разбрах, кой какво на кого защо Crazy, епизод като пачуърк muhi...

Лека

# 608
  • I Love You 3000
Точно пачуърк си беше, Славена Hug

Кой знае какви сцени или замисъл по-интересен е имало? newsm78 Сцените между Джан и Санем си бяха рязани здравата. Нормално - не са имали време да презаснемат цял епизод. Само Джей Джея май е презаснел допълнителни моменти , че да докарат време. То целия епизод само техните драми , бяха горе долу смислено навързани.

Азис бей и него шътнаха - ни в клин ни в ръкав. Син му с амнезия , той на турне в Амстердам ooooh!  Толкова два епизода не можа да издеяни.  ooooh!

Рейтинга утре не го виждам голям Naughty

# 609
Добро утроо! Hug Hug Hug

Епизодът е преведен,но не е пуснат за гледане!За сега е само за спонсорите!
Когато се съберат парите тогава ще го пуснат! Peace

Времето покрай морето за сега е прохладно след падналия слаб дъжд вчера! Wink

Желая ви чудесен ден! Hug Hug Hug

# 610
Момичета Hug

Не успях да гледам епизода, единствено успях да прочета коментарите ви.

Винаги, ама винаги ме е било яд, когато прецакат финалните серии. Малко през просото... Първо сценаристите, после и 1 епизод по-малко.
И извинете, но що за сценаристи са тези, щом не могат да напишат нещо различно, ами преповтарят моменти от първите серии. Пълни аматьори.
Ще съсипят края тия.
Много ме е яд, честно.

# 611
  • София
Май това се случва напоследък прецакват финала. Чета ви напоследък, затова се включих😍

# 612
Добър ден, птичета!:baby_chick:

Злати,Hug благодаря за кафето и инфото!:rose:

Не съм сигурна, че изобщо ми се гледа пак, дори и с превод снощния епизод.Worried

Мисля, че Славена го определи най-точно - пачуърк, съшити с бели конци сцени и безмислици, без връзка и последействия.Unamused
Но в сватбените одеала изработени чрез пачуърк, младите момичета за влагали своите любовни истории и трепети, а  завивките са ги топлили дълги години , когато любовта между двойката се е превърнала в обич, а двойката вече е семейство с деца. Уникалните образци са се предавали като реликви, за да запазят в  родовата памет  легендите за страстна и неумираща любов.

В нашето дизи, обаче паметта бе изтрита, вече просто я няма! Двамата сценаристи лишиха ГГ от прекрасните взаимоотношения и най-вече от  вълнуващата им любов, която  ни залепяше за екраните повече от година..Rage

Не знам какви цели са им били поставени от продуцентите, когато са ги наели - да се борят за рейтинг и още един сезон, да финализират сериала... но според мен те просто го ликвидираха...Rage
Спокойно могат да напишат ръководство; "Как да съсипем сценарий, в който е заложен бестселър.."Сигурна съм, че и Мерич Аджеми е бясна да види  чудесната си любовна история докарана до такъв нескопосан край.

Да направиш от една епична любовна сага тривиална махленска история...за това не се изисква талант!

Изключително лениво действие, безмислени сцени,  повтаряне на познати ситуации... направо да те откажат да гледаш, колкото и голям фен да си на Птичката...

Джан и Санем имаха мечти... да пътуват до Галапагос... да се оженят...да създадат семейство и деца и най-вече да са щастливи... Всичко това се изпари, беше им отнето, никакви спомени не им оставиха!:imp:

Джан Дивит в амнезия, Санем пърха около него , съветва се с вътрешния си глас , как по най - безумния начин да върне спомените му... семейството , което уж страшно желае да и помогне , пречи по всякакъв начин..
Азис бей изостави синовете си , най-вече Джан , който в този момент най-много се нуждае от него и разочарован от голямата си любов ...литна за Амстердам/ при това се знае , че финалът е след два епизода, но пак става дума за пари../   Поне даде препоръки, да уважават и обичат Санем и Лейля.., а Джан го нарами за сбогом..Angry.
Докараха новата Бамби, Джан Дивит в пола, само за да събудят луда ревност у Санем - пълна глупост, позната до болка...
Отношенията между Музо и Джай Джей съвсем излязоха от контрол:rage:

Нихат баба с диабета и диета, Мевкибе около него...Smirk

Изобщо както и да го погледна пълен срив на сериала...Rage

И според мен сценария показа неуважение и пренебрежение към феновете, а също и към актьорите и екипа на дизито... Не е лесно да снимаш нелепици...Frowning

Това постна снощи Джан Янам с IS-то си..

Явно е отшъл в Lucca да пие едно питие , ама с много лед, че да се охлади от вълнуващия епизод... а ние можем да пием и по една студена вода ... с много лед в чест на Птичката...Smiling Imp

Моля да ме извините , че ви досадих..., но само тук мога да го споделя!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Приятен прохладен ден, момичета!:hugs:

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 11:21 от alex_94

# 613
Добро утро момичета.Прекрасен ден ви пожелавам.😊 От много време не съм писала поради лични проблеми и не ми бе много до филма, а и вървях със серия две назад.просто чаках да  я има вече с превод.Но когато разбрах ,че остават 3 серии реших снощи да гледам....и съжалих стократно..то беше една пародия ..монтажа да не говорим..изхвърлиха татко Давит просто за секунда..а защо? Имам много въпроси на които едва ли някой може да ми отговори.вече се радвам че свършва филма и те да си починат и ние.само последните две серии да не ни разочароват.а да и Джан отиде да пие снощи, явно и на него много му хареса серията😁😁😁 аз от яд снощи не спах..не можах да си представя дори какво гледах.
Искам също да изкажа и мнение за така наречения чичо Ибрахим.незнам защо сега реши да се изявява и да казва , че Джан и Демет са приятели.даа ние можехме да си останем с това мнение ако не беше той и татко Гювен които ни паказваха понякога неща които ние нямаше от къде да видим и знаем.те приятелите се събират на Байряма ,ходят заедно на Малдивите..и т.н и когато се изля целия негативизъм спрямо Демет/относно танците/ той реши вместо да защити дъщеря ми както я наречаше..реши да каже на всички че няма нищо между тях..и друго се питам защо с края на филма става това? Но аз се възхищавам на Джан и Демет - те през цялато време остояваха позиция , че не са гаджета ,въпреки че кой ли вярва.всичко ще се разбере след време, но аз мисля че нищо между тях не е свършило.Демет на всяка снимка е щастлива , Джан също  - така ли изглеждат хора които са се разделили😆😉
Съжалявам за дългия пост.приятув ден на всички.дано ни очакват па-хубави времена с ДД😍😍😍😍

# 614
Поредното потвърждение , че нищо не разбирам от турски сериали...😳

Остава Фарук Торгут да се появи с пляскащите  ръчички...😡

Все още го няма...но ето един пост в акаунта му от фенка.👍

Тя го пита, защо снощи сме гледали толкова лоша серия и защо те погубват такава двойка , като Джан и Санем...а накрая и не изпитва ли срам!😖

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 11:50 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт