"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 42

• 62 710
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, не се косете. Както занете единствения, който се радва когато не се сбъднат очакванията му е песимисита. Така, че не хранете илюзии или надежди за достоен финал. Отнеха ни го много много отдавна.
Като се замисля над цялата сага дори Хюма ханъм не можа да навреди толкова на Птичките, колкото добрите, обичащи и подкрепящи Айдън.  
Много харесваха Джан, но приеха мекотелото Емре и игнорираха желанието на Санем и Джан да станат семейство. В крайна сметка от техните селски шмекерии тръгна едногодишната раздяла на Птичките.
Много обичат Санем, но не можаха да разберат, че душата на Джан и Санем е една обща.
А Нихат си позволи да кълне душата на Джан пред Санем!!!
Катастрофата стана точно заради тях и клетвата ги настигна - Джан загуби Душата си, но и Санем също!
Може да не разбираш детето си, да се страхуваш от изборите му, но нямаш право да не го подкрепиш.
Не знам защо отдавна отдавна хората с парите в тази продукция не седнаха и не измислиха една цялостна концепция относно сценария и героите. Защо позволяват нелогично и изкривено развитие на действието.
Не разбирам как е възможно да си успешен бизнесмен, от години в бранша и да игнорираш доказания опит. Още от самото начало е ясно - ако не потръгне сериала - снимат се към 13-тина серии.
Ако върви добре - 30-тина.
Още до 20-та серия беше ясно че тандема Джан и Демет е нещо уникално и до сега неслучвало се. За да бъде извлечена максимална полза - ами измисли  гръбнака на историята до 50-ти епизод. Ама цялостно, логично, завършено. Пък финализирай бомбастично, че да се помни, търси и продава.
А те от 15-ти епизод нататък пишеха на парче, епизод за епизод. Реално погледнато не пишеха, а преписваха първия сценарий с малки промени и украси. Пролетта решиха - ще карат и лятото, лятото дойде - видя се че не върви - хайде ще го сдъвчем, че да си почиваме.
От това неглижиране на историята като такава дойдоха и тези негативи в образите.
Както и да е, аз съм от песимистите, които за съжаление обаче рядко се радват. Просто най-често прогнозите ми се сбъдват. За сметка на това и разочарованията ми не са особено големи. Simple Smile
Ще гледаме новите проекти, ще чакаме новите изяви на Джан и Демет Simple Smile

ПС Алекс, рейтинга снощи и на следващите две серии отразява любопитството на гледащите, а не одобрението им за видяното. Всички ще гледат, за да видят Джан ще си спомни ли, ще има ли халвет или детската градина ще продължи до края, какъв ще е финала.
Гали, не е толкова страшно изхвърлянето на татко Дивит, колкото оплюването на Михрибан, в минута и половина поставянето на равенство между нея и подлата Хюма и принизяването на образа и силата на старата единствена любов.
За мен пораженията от сериала са най-вече върху имиджа на основни и фундаментални ценности като сплотеността на семейството, силата на любовта, прошката, доверието, подкрепата. Мога да изброявам още. Всички тези неща в крайна сметка не успяха да надделеят над противоположностите си в умовете и сърцата на героите.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 11:55 от dariVale

# 616
Здравейте!🤗
Няма да повтарям написаното от вас,защото съм напълно съгласна!Що за нелепици ,та едно малко дете ще замаже по-добре нещата!Къде отиде онази нежност и задълбоченост с която играеше Демет,появи се едно хахо, което гравитира около героят Джан,който пък от своя страна не прави нищо по интересно от плашилото в което го бяха превърнали.
Не разбирам от този бранш,оказва се,че дори и елементарната логика тук не важи!Пари,рейтинг...ок,но все едно тези хора всеки път се изненадват от успеха на собствената си продукция и решават  нов сценарист-нов късмет и да става каквото ще!А то ставаше...благодарение най-вече на Д&Д и всичко случващо се около тях във и извън сериала.Толкова е абсурдно,че чак ме заинтригуваха до толкова,че и аз следя вс случващо се с тях.
Изморени,разделени,чичо Ибрахим,лайкове-липсата на такива....хм.И аз си задавам едни въпроси,на които отговорите не са никак оптимистични!🤔
Хубав летен ден ви желая!☀️🙂🦄

# 617
Дари,🤗знам разбира се ,че рейтингът на SOMERA oтразява зрителския интерес към Птичката и двойката Джан и Демет, но се дразня, че Фарук Торгут и Gold film, трупат точки и престиж на гърба на феновете.😡

Те се чувстват подведени и използвани и изобщо не им прощават...
Изрази като:” Не ви ли е срам..” са най-меките.😒
Получават даже съвети къде да си заврат парите...😜

В махалата вали...💦

Джей Джей пак е център на събитията.

От Демет.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 12:51 от alex_94

# 618
# 619
Здравейте, сладурки 🤗

Злати, благодаря за кафето - ще пия второ обедно с вашата компания ☺
Алекс и Дари - коментарите ви винаги ме изумяват колко са детайлни и как напипвате точно проблема - удоволствие е да ви чета, благодаря 🤗🤗

Ами колкото и да се напъвах и да се бунтувах срещу всеобщото неодобрение, превъртях епизода и не знам дали ще гогледам с превод. Освен финалната сцена не мисля, че друго си заслужав да се повтаря. Жалко за глупостите, които са заснели. Много ми е мъчно, като гледам как съсипаха толкова прекрасна история.

Мислех си, че този сериал ще е различен с финала си - напук на всичко друго, което съм гледала до сега, но уви 😢 Накрая се намират няколко глупаци, които не знаят какво да скалъпят и вместо достоен завършек, който те оставя просълзен, гледаш края и те е яд.

Каквото е такова, написано е вече, но феновете не заслужаваме такава подигравка, а и самите актьори в продукцията също, но какво разбираме простолюдието?!

Желая ви прекрасен ден, при мен е облачно, та днес се диша 🤗😗

# 620
   Здравейте птиченца!
  За съжаление финалът е съвсем близко. Все някога
 всяко хубаво нещо свършва.
  Бих искала да се ориентирам за новите летни сериали
 и имам един въпрос към Злати - като най-компетентна.
 Има ли теми за "AFILI ASK" и " KIMSE BILMEZ" ?

# 621
  Здравейте птиченца!
  За съжаление финалът е съвсем близко. Все някога
 всяко хубаво нещо свършва.
За  KIMSE BILMEZ няма тема.
За AFILI ASK май се подхвърля това-онова в https://www.bg-mamma.com/?topic=1038884.210 - "Госпожа Фазилет и нейните дъщери заради Чаалар Ертуурул, но е много малко.
HER YERDE SEN се обсъжда активно в тази тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1080046.msg39059662#new
Отново заради артистите в главна роля. Там играе и нашият Осман - от по-хубавата част на Птичката. Също много приятен и лек романтичен сериал.

В темата за Hercai бях предложила да се направи една нова обща тема за летните проекти - Kimse bilmez, Afili ask, Benim tatli yalanim и Her yerde sen. С по една снимка, три изречения описание и артистите в главна роля. Аз самата не знам как се прави тема.
Особено като се има предвид, че Птичката свърши, мисля има необходимост от място за обсъждане на новото. Всеки от сериалите е по своему приятен за момента, за всеки има какво да се сподели. В същото време няма материал за пет отделни теми.

# 622
"AFILI ASK " го работи само едно момиче , доколкото знам и бавно става. След като приключат тук и си дадат почивка екипа, ако няма нищо против да даде едно рамо на "AFILI ASK ".

# 623
# 624
Привет! Hug

Отсъствах от форума,но вие доста сте пописали! WinkБлагодаря на всички за споделеното! Hug bouquet Hug bouquet

Цитат
Сийка Hug,видях за питането!Започнах да пиша и лаптопа заби,включи се антивирусната и се забавих с отговора! Peace Сега видях,че Вали Hug,ти е отговорила за AFILI ASK ! Peace За KIMSE BILMEZ се пише от време на време в темата ''Моят живот'' с участието на Керемджем! Peace
https://www.bg-mamma.com/?topic=953942.210

Рейтинга се очакваше да падне след видяното снощи...

Тотал
1   KIMSE BILMEZ   ATV   23-07-2019   20:39:31   24:16:49   DIZILER   4.12   14.07
2   FOX ANA HABER   FOX   23-07-2019   18:59:55   20:00:05   HABER PROGRAMLARI   3.86   20.01
3   YAPARSIN ASKIM   FOX   23-07-2019   20:08:08   24:16:14   EGLENCE PROGRAMLARI   3.27   11.43
4   ERKENCI KUS   STAR TV   23-07-2019   21:08:43   24:16:20   DIZILER   3.08   10.41
5   CARKIFELEK   KANAL D   23-07-2019   20:01:35   23:17:44   EGLENCE PROGRAMLARI   2.74   9.67

АВ
1   FOX ANA HABER   FOX   23-07-2019   18:59:55   20:00:05   HABER PROGRAMLARI   3.62   20.96
2   ERKENCI KUS   STAR TV   23-07-2019   21:08:43   24:16:20   DIZILER   3.29   11.9
3   YAPARSIN ASKIM   FOX   23-07-2019   20:08:08   24:16:14   EGLENCE PROGRAMLARI   2.97   11.19
4   AILELER YARISIYOR   TRT 1   23-07-2019   20:55:15   23:50:22   KULTUR PROGRAMLARI   2.34   8.46
5   KIMSE BILMEZ   ATV   23-07-2019   20:39:31   24:16:49   DIZILER   2.31   8.49

АВС1
1   FOX ANA HABER   FOX   23-07-2019   18:59:55   20:00:05   HABER PROGRAMLARI   4.25   23.39
2   YAPARSIN ASKIM   FOX   23-07-2019   20:08:08   24:16:14   EGLENCE PROGRAMLARI   3.4   12.01
3   ERKENCI KUS   STAR TV   23-07-2019   21:08:43   24:16:20   DIZILER   3.38   11.54
4   KIMSE BILMEZ   ATV   23-07-2019   20:39:31   24:16:49   DIZILER   3.36   11.62
5   BIZANS OYUNLARI GEYM OF BIZANS (T.S)   SHOW TV   23-07-2019   19:59:53   21:56:47   FILMLER   2.45   9.5
6   YAPARSIN ASKIM OZET   FOX   23-07-2019   20:00:15   20:05:59   EGLENCE PROGRAMLARI   2.44   12.24

▪Total:
1. Никто не знает [ATV] - 4.12⬇(-0.55)
4. Ранняя пташка [STAR TV] - 3.08⬇(-0.80)

▪AB:
2. Ранняя пташка [STAR TV] - 3.29⬇(-0.20)
5. Никто не знает [ATV] - 2.31⬇(-0.75)

Преведен епизода е качен и тук...
http://great-tv.tv/turetskie-serials/rannyaya-ptashka-erkenci-kus

Прохладен следобед! Hug

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 15:44 от Zlatina3

# 625
Аз се ориентирах вече към “Her yerde sen”.
Доста ми допада. Има динамика между ГГ и са доста симпатични. Най-хубавото е, че за сега 6 епизода успяват да развиват и историите на всички останали герои.

С края на Птичката ми трябва нещо да ме разсейва след финала. Едва ли ще направят скоро такъв сериал, но поне ще им дам шанс 😊

Извинявам се за спама, през телефона май няма скрит текст 🤔

# 626
       Здравейте на всички от темата,
  Много благодаря за бързите отговори на dariVale, tigasa
  Злати. Добре би било да има обща тема за летните сериали
  както предлага dariVale, но ако има някой който да се
  наеме да я направи. Аз съм много "боса" в тази област.

Скрит текст:
Аз гледам Afili ask / не знам как се превежда набълг./
   и "Никой не знае" на руски. Първия е лека комедия, а
   втория - драма с елемент на фантастика.
   Ще гледам докато започне втория сезон на Hercai, който
   чакам с нетърпение.

# 627
От известно време следя публикациите в темата, защото гледам като вас сериала и ми бе много интересно да научавам новини от вас. Коментарите ви винаги са ми били информативни, забавни и ви благодаря за приятните моменти в темата. Да се включа сега ме провокира снимката на Демет, която публикува alex. Обърнахте ли внимание на надписите. Ако гугъл-преводача не ме е подвел, там има препратки към последния публикуван пост на Джан, пак от alex.

# 628
 Hug Hug Hug

Минавам само да се разпиша в темата.

https://www.gecce.com.tr/haber-demet-ozdemirin-mayolu-fotografi- … -buna-fena-dustum

Снимката на Демет с банския за три часа е имала 500 хил харесвания, има и статия за следването на Джан и Демет в социалните мрежи, но май само това разбрах със сигурност.

# 629
HugHug

Джан и Санем... тя е с куфар ... заминава или пътуват двамата..Thinking

Сет.

Heart EyesHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт