"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 42

• 62 704
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
# 631
# 632
Въпреки, че остават още два епизода до финала на РП, Джан Яман продължава с голям ентусиазъм да я промотира в Инстаграма си. След излъчването на 49 епизод, той публикува челните позиции, които зае  hashtag (# tutkulubiraşk) в Испания, Италия и Бразилия в сторито си.
В статията още се казва, че Джан Яман първоначално направил впечатление с физиката си, но в последствие е доказал професионализма си.

https://televizyongazetesi.com/erkenci-kus-bitiyor-ama-can-yaman … tm_medium=twitter

# 633
Фрагът с рус. суб.

Хитрият Джан...JoyJoySweat Smile

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 22:30 от alex_94

# 634
# 635
Добро утрооо! Hug Hug Hug

Благодаря за споделеното! bouquet bouquet bouquet

От Бирсен-Демет се намира на стадий да подпише договор за реклама на известна марка шампоан..

Ведър и слънчев ден на всички! Hug Hug Hug

# 636
Добро утро!

Злати 🤗

Ще ми се смеете, но сънувах ужасен кошмар тази нощ: Влизам в темата и виждам, че сте коментирали новината, че Джан напуска Птичката, но Демет е удължила договора си и остава в сериала, който продължава с друг мъжки ГГ 😱
Като се събудих реших да проверя в дали само съм сънувала 😂
В крайна сметка се оказва, че има и по-лошо от калпавия сценарии на последните епизоди. / Не че някой ще продължи да гледа ако единия от двамата го няма/

Хубав ден от мен 🤗🤗🤗

# 637

Привет момичета 🤗🤗

Добрах се да напиша 2 реда и аз. 😁
Едва снощи успях да гледам серията. Гледам е силно казано обаче. Събра ми се всичко на всичко 30тина минути за всичките 2 часа.
Меко казано съм гневна за цялата простотия, която изляха този епизод. 
Всичко , което мисля сте го казали и вие.
По слаба серия от тази не съм гледала. Обезсмислиха и изхвърлиха на боклука цялата идея, която беше развита досега. Азиз никога не би изоставил сина си в това състояние, да се лута безпаметен и да си тръгне щото му било доскучало. Къде остана голямата любов към Михрибан?  Остават 2 епизода до края, трябваше ли да спестят и от неговата роля, че го изпратиха рано рано да си ходи?  Абсолютна липса на връзка с предните серии.
Половината епизод гледам драмите на Айдън и Джей Джей.
Ми да вземат да ги оженят с Музо най накрая и да мирясат.
И тая Айча - Джан Дивит в женски вариант. Толкова ли не можаха да измислят нещо по оригинално. До толкова ли им стигна капацитета та не се върнаха назад в историята малко, да опознаят същността на Джан, защо всъщност той се влюби в Санем, уникалността, която вижда у нея. Да бяха изчели фенските сценарии в ТТ, да ги бяха осъществили, Фарук и пари щеше да спести от тия двамата малоумници и щеше да направи фурор с финалните серии.

А сега направо си о...... ха положението
За мен Джан няма да си спомни нищо.
Той без това започва да се влюбва в Санем пак, ще го откарат така докрая.

# 638
Мими 🤗 и аз много се страхувам да не решат да завършат така - Джан без да си е спомнил, да се влюби отново в Санем. Те хубаво преписват СЦ, но са объркали жанра. На никой не му се иска да захвърлят всичките им спомени и хоп плеснали с ръце Джан и Санем и започнали отново. Тя цял живот ще има време да му разказва какво са преживели - е това няма как да ни хареса.
Във ФБ групата обаче, обсъждат снимката от сета, на която Санем е с куфар на нещо като гара 🤔 Та феновете имат теорията, че след вечерта на плажа, след като тя му казва, че и е достатъчно, че не е загинал, му оставя пръстена и решава да се предаде в битката и да замине. Джан обаче, виждайки бижуто си спомня всичко и отива да я спре. Както си писала - по-добре да работят по версиите на феновете ☺
И мен много ме подразни заминаването на Азиз и същите мисли ме спохождат. Първо зарязва децата едното с амнезия, после голямата любов - цял живот страдал, че изгубил Михрибан и накрая за няма нищо 🤬 Накрая 40 години градил фирма, после тя фалира и когато е на път да заработи отново на него му се приисква да замине.

# 639
Привет!
За Азис- има такива хора, които с нищо не искат да се ангажират.
Признавам , че филмчето става негледаемо. Много харесвах меланхоличната Санем. Сега пак я направиха неуравновесена невротичка.
Джан няма късмет с финалите на сериалите си. Вие бихте ли се събрали с някого , когото не помните и се държи налудничаво като Санем? Чудя се как Полен не е долетяла. Най- логично би било да се върне към нея и бохемския си скитнически живот. Не знам - объркана и разочарована съм. Филмчето стана като за 11 годишни.

# 640
Привет! Hug

Еве Hug WinkМиме HugВиктория Hug,за коментарите! bouquet bouquet bouquet

Хотел Santa Roza в Полонезкьой,където са снимали....

# 641
Ето един прекрасен анализ на образа на Лейля от рускините ВКонтакта /Любовь Ячевская/:
Реплика на Лейля от по-старите серии:
Л: - Ние с Осман се разделихме.
сем.Айдън: - Как, защо, къде, как?

Коментара на Любовь Ячевская:
"И слава богу, хоть не испортила парню жизнь. Пристроилась отлично, у сестры свадьбу украла , мама с папой кормят, муж в должности повышает за вранье. Так еще и мешает влюбленным остаться наедине😢 , видите ли они там работают , а вы тут прохлаждаетесь...парень вспомнить пытается, сестра сама не своя, а она все про себя любимую. Ну и сестра!!!! А зарплату ей между прочим Санем платит, ее деньги вложены в фирму с помощью Джана и Булута. Заслуги Лейлы в этом ноль. Если бы не отказ Эмре она бы и деньги у Джана взяла на дом. То пою, то считаю, то ребенка хочу, то карьеру."

Съгласна съм с всичко написано на руски. Наистина провалиха всички образи в сериала, най-болезнено се усеща при тези, които трябваше да са положителни.

# 642
Еве 🤗 силно се съмнявам на такъв завършек. Това пак са фенски сценарии. Хубави са, но всички станахме свидетели, че нищо от това, което феновете творят не се случва, а точно обратното - абсолютно ни опровергават.

# 643
Добро утро на всички☺
Евелина  добре , че е било само сън , че иначе нета щеше да гръмне, но за теб е било голям кошмар.може да си лееш куршум хи хи 😅😅 шегичка
И така момичета много коментари относно сценарий и герои.аз вече приемам всичко с хумор , особенно разсъжденията на  рускините са големи майтапи.появи се видео на което на една люлка в океана се люлее според повечето Демет и че е от Малдивите.от къде е не се знае, но наистина прилича на нея.на мен не ми трябва това видео за да разбера не на 100 а на 1000 % че са били с Джан там.в крайна сметка фенка се снима с него на летището а после ги снима като се качваха на самолета.от други снимки нямаме нужда да знаем истината.и след като се пребраха чичката ще казва ама те са дружки.да явно целта е да се следва правата линия в която Демет и Джан казват че са само приятели.те и затова понякога отделно си излизат.но дори и да имат връзка защо да не излизат по отделно.някой да ги е снимал за този период поотделно да са с други партньори или да се натискат с друг ??? Аз не съм чула за този период да свързват Джан или Демет с друг така да се каже интимен партньор.или те просто след като се разделиха с гаджетата си не правят секс 😂😂😂😂 ама и чичото е прав явно иска да ги оставят на мира  в лличен план.днес чичката намекна за следващ общ проект ..някоя девойка му е писала че ще и е много тъжно като свърши Птичката, а той и е отговорил да не тъжи и да има има търпение...ееи ще търпим ще сънуваме ще мечтаем😍😍 защото си ги обичаме.и не мисля , както се афишира че са скарани и проблема да спрат птичката е заради ДД. Поне това е моето мнение и усещане.както  Ясин каза -не се притеснявайте че не са активни, не си лайкват снимките и т.н ще се притеснявате когато видите че се отпишат един от друг в инстаграм 😀😀😀
Лек ден, птичета!😍

# 644
  • Stara Zagora
Добър ден! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт