"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 42

• 62 699
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
жалко, че сериалът е на финала си.
Знаете ли екипът, който превежда Птичката дали ще започва да превежда някой друг сериал? Искам да го следя....Благодаря Ви......

# 646
# 647
Мераба Hug

Появявам се за кратко само да кажа, че не съм вярвала, че може да ми липсва Аслъ Зенгин. Дори тя не би могла да оплеска така бързо нещата. Тия се стовариха на земята с гръм и трясък. Браво, съсипаха тотално най-добрата история, най-добрия сериал, който някога съм гледала. Rage

# 648
Привет, птичета!:baby_chick:

Минавам да ви нагледам..Kissing Heart Благодаря за всичко в темата!:sunglasses:

Нова с Джан.

И от Джан, макар, че снимката е стара, е перфектана...Heart Eyes

Класацията на DigiLUP.

Щастливата Габи, която пътува до Турция и успя да се срещне с Джан и да се снима с него, но за голямо нейно съжаление не и с Демет.

O #tbt de um dos melhores momentos da minha vida 😍🧿 🇹🇷🇧🇷
@canyaman1989
 ator maravilhoso, simpático, gentil, e muito atencioso. Quem diz o contrário é inveja por não poder ser quem você é, o grande Can Yaman 👏🦁 PS: ainda completarei meu sonho e verei
@dmtzdmr
 também🙏🧿

Прекрасен актьор, приятелски настроен, любезен и много внимателен. Този, който казва иначе, ревнува, че не може да бъде това, което вие сте, великия Джан Яман 👏🦁

Мама Гюлдем , която в момента е в САЩ е лайкнала красивата снимка на Демет.

HeartHeart

Heart Eyes

Нов , чудесен клип на kesara Hands ClapHeartHeartHeartKiss

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 17:58 от alex_94

# 649
  • Варна

Нов , чудесен клип на kesara Hands ClapHeartHeartHeartKiss

[/quote]

Алексче благодаря! Надявам се да ви хареса!

# 650
kesiii, Kiss вече си майстор и феновете ти го оценяват!:clap:Hands Clap

Stuck Out Tongue Winking Eye 148K

# 651
Наминавам да пусна пост,че Алекс Hug да ни е се налага да редактира! Wink

Кесара Hug,чудесен нов клип с известната песен на Лара Фабиан! newsm10

още един нов клип от днес....

https://www.youtube.com/watch?v=KAv-Sfb8j-4

# 652
Здравейте!

Този гиф го взех от поста на Алекс, че нещо не ми се получават цитатите. В тази сцена и подобни, Джан винаги обгръща Демет/Санем, някак собственически и все едно да я защити от заобикалящата я действителност.  Все едно си казват " Ти си моя свят и съм длъжен да те защитя и усетя, аромата ти, дъха ти, топлината...". Миже би защото Джан е широкоплещест и спрямо финната Демет,имам усещането че " потъва " в тази прегръдка. Нещо ме е цапнала романтиката,а  съм сама Crazy

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 19:51 от Slawena

# 653
Славе, HugДемет направо хлътва и се изгубва в прегръдката на Джан...Joy а той така собственически си я прегръща от първия ден на дизито.  

Правил го е и на публично място, като на наградите на GQ ..Sunglasses. и изобщо му пука...Stuck Out Tongue Winking Eye  

Тук само я наглежда...Grinning

и вече си я гушка като коала...Animal Panda Face

Ето го и него, пак поздравява  приятел/ка.. чувам Севги...Thinking

От SOMERA.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 20:30 от alex_94

# 654
  • Stara Zagora
Слънцето 🧡

И Демет да се покаже от Малдивите 🧡

# 655

от Мортеза Атабаки

Интересно, какви ли са сутрешните Демет и Джан? Чорлави /особено Джан бей/, леко подпухнали от недоспиване или много сън, кисели преди кафето...ще ми се да го видя така... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 21:21 от Slawena

# 656
SOMERA , класацията при актрисите за изминалия месец.

Феминистката Санем - Бъдещето принадлежи на жените...😘

Мортеза доста рискува с контражура и ми се струва, че при снимката на Демет, доста се размива образът...😒

Двете  му предишни снимки на Джан бяха невероятни, но за мен тази не е на това ниво🧐
Може би защото я разглеждам от телефон.😒

# 657
Не знам Мортеза бей какво е целял със снимките,  Демет е като окъпана в слънчева светлина, но Джан ми е като оръфляк Whistling. неговата снимка ако е черно-бяла ще е по добре

# 658
  • Stara Zagora
От сторито на Демет 🧡

# 659
Може нашето момиче вече да е сключило контракта за реклама на шампоан с известна марка...🧐

А Джан спокойно може да рекламира продукт за бърз растеж на мъжка коса.😜Неговата за година и половина , порасна толкова колкото на нормалните мъже за три-четири...🤣

Феновете се шегуват , че този път Емре и Лейля ще скочат с парашут, само и само да няма някакво подобие на секс сцена на плажа...😂🤣😂🤣

Клипът на Демет от Малдивите...❤❤

Демет и Ханде Догандемир.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 23:02 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт