"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 42

• 62 699
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Аз винаги съм била на мнение, че личния им живот си е техен, макар да са медийни личности. Показват ни толкова, колкото е необходимо, ако въобще има нужда. А относно връзка между тях, съм на мнение, че е добър ПР. И двамата са имена на продукт, който се продава. И все пак, защо пък не и да се случи нещо след края на сериала, макар да са ми доста различни.

# 721
Slawe, Hug нали знаеш , че най-успешните рекламни кампании са тези , в  които се чувстваш най- съпричастен, едва ли не участник... мисля, че това се случи и с нас .Stuck Out Tongue Winking Eye

Станахме свидетели едновременно на интригата между Джан и Санем в сериала, а от друга страна на вълненията около двойката Джан Демет в реала ... и те бяха толкова вълнуващи и завладяващи , че впечатлиха милиони зрители.Frowning

Нов , чудесен клип -  Без теб... Никога няма да бъде същото, без теб,  без теб...Kissing Heart

Всички са толкова официално облечени... какво ли ще е събитието...Thinking

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 19:33 от alex_94

# 722
Сватба? И околосветско сватбено пътешествие с яхта... и VEDA...SON...там каквото беше за край

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 19:44 от Slawena

# 723
Предстои да наблюдаваме Джан и Демет без Птичката. Това, че са във връзка си личи от начина по който Джан се подпря небрежно на коляното й докато ставаше на една от наградите. Както и кадрите от летището на Малдивите.
Дали ще я обявят и запазят - времето ще покаже. Това, че не публикуват общи снимки може да се дължи на няколко причини:
- да не отклоняват вниманието от финала
- защото няма смисъл от реклама
и най-вече защото в момента фенските очаквания към личните им отношения са достигнали най-горещата си точка.
Четох коментар на една рускиня. Имала връзка с публична личност в нейния град. Накрая се разделили, защото той се чувствал притиснат от общественото мнение да направи крачка, за която още не бил готов. А тя не искала да живее живота си по начин определен от странични хора.
Това е доста точно определение на ситуацията , в която са Джан и Демет.
Явно подхождат разумно към отношенията си. Възможно е и да не са сигурни един в друг. Възможно е да искат да запазят връзката си от сътресения причинени от вмешателството на хиляди хиляди напълно непознати хора.
Ако предположенията, че става въпрос само за ПР се окажат верни, мисля че това ще навреди много сериозно на имиджа най-вече на Джан Яман. Публиката му /преобладаващо женска/ ще се почувства излъгана.
А приказките на мениджърите, чичо и пр. може да са за отклоняване на вниманието и смъкване на напрежението.

# 724
Каквито и да им са отношенията ще се разбере с времето.
ДариВале, Peace

А Джан Яман дали ще смени прическата след края на сериала и най после да махне космарлака от лицето си или поне да го намали...

# 725
Славена, Алекс, а каква е ролята на Демет в тази пиар-акция? Изглежда ми доста зловещо всичко това. Означава ли, че предполагате паралелен живот за Яман и с кого? Те с Демет бяха навсякъде заедно. Такъв пиар феновете няма да простят на никого. Ако Демет е използвана по този начин няма лесно да прости, а на последните снимки изглеждаше щастлива. Иска ми се да не сте прави и те поне да са приятели, които се уважават.
Славена, благодаря и за отговора.

# 726
Може да ни отпуснат да видим сватба ... Stuck Out Tongue Winking Eye

А в последните 30 секунди и такава сцена..., но не продукция на фен, а вече  снимана нормално от Байрак бей...Smirk

Цитат
Ако предположенията, че става въпрос само за ПР се окажат верни, мисля че това ще навреди много сериозно на имиджа най-вече на Джан Яман. Публиката му /преобладаващо женска/ ще се почувства излъгана.

Дари, Hug това нито някой , някога ще го признае ... нито някой може да го докаже.. така, че всичко си остава в сферата на догадките...No Mouth

По-важно е да участват, като двойка някога ,  в нов проект, че да ги гледаме...Sunglasses

# 727
Резалина, за мен пр си е само предположение . Какво, кога, как и защо само времето знае и спирам по този въпрос, Ще продължа да ги следя и двамат, а нов проект заедно е само бонус  за мен.

# 728
Здравейте!🤗
Хоп и аз да се изкажа .😉Има няколко възможности за СЦ на техните реални взаимоотношения. За PR такива четох и аз,добре успешен е,но ако един от двамата не е много наясно,ще е на много високо цена !Ако наистина са в такава ситуация,е нормално да има затишие и недоверие между тях.И аз се записвам от разочарованите от този СЦ)😕Много по-добре ми звучи наистина да се изчаква ,за да не се повишава истерията от нуждата на феновете за "хепи енд' освен в сериала ,а и в живота им.Но много сте прави,личното между тях бая..бая...бая  е вече обществено!Нито са първите,нито последните,които плащат тази цена за това ,че са публични личности! И аз намирам за нормално,че обсъждаме точно това!😍
Ще споделя и казаното от Демет в което лично твърде вярвам...(мое тълкование)-всичко което се случва и как го възприемаме се отразява както на външността, така и на начина по който ни виждат останалите,талант е ,че това момиче,го може и го прави по най-добрия начин...(стига и това да не са PR думи) 😉,то направо не ми се шегува с това!
Ех и този финал,дано им заговори вътрешния глас на тези СЦ,на Санем добре и се отразява!😂

# 729
Здравейте.
По темата за ПР аз смятам, че не е умишлен от страна на Джан, по скоро от началото на сериала когато започна да се заформя въпроса заедно ли са в реала, до колкото си спомням имаше отричане,но пък и докосвания,погледи и все заедно. Имаше и мълчание по темата,просто са видели, че това е топ тема за феновете и са решили просто да го оставят така да си върви. С две думи неумишлен ПР.
За мен не са заедно, за мен са хора които са си паснали и има някаква химия когато са един до друг. Харесва ми да ги виждам заедно, но ми се струва, че след края на сериала ще си ги следим, но ще са отделно. Единия на една страна,другия на друга.

# 730
Но с началото на филма, връзките им приключиха. Неговата с дизайнерката, нейната със Сечкин. Как стоят нещата само те си знаят.

# 731
Цитат
Славена, Алекс, а каква е ролята на Демет в тази пиар-акция? Изглежда ми доста зловещо всичко това. Означава ли, че предполагате паралелен живот за Яман и с кого? Те с Демет бяха навсякъде заедно. Такъв пиар феновете няма да простят на никого. Ако Демет е използвана по този начин няма лесно да прости, а на последните снимки изглеждаше щастлива. Иска ми се да не сте прави и те поне да са приятели, които се уважават.

rezalina, Hug АnaStefHug аз не твърдя, че съм права... само споделих съмненията си, които ме  спохождат в последно време.
Много ги харесвам и искрено им се радвах да ги гледам като двойка на наградите на "Пеперудите",  GQ,  в Бейрут, на мероприятието на TEMA/ когато Джан демонстративно и целуна ръка, преди да излезе на сцената/ на последните награди, които получиха от журналистите и двамата се гледаха така съзяклятнически,  с онези невероятни погледи и усмивки все едно, че другите просто не ги интересуват... те са толкова очарователна двойка...Heart Eyes
Много ми се иска да са истинска двойка и в живота.Hands Pray
Демет не смятам, че е била използвана , защото Джан никога не крил, че е изключително амбициозен,  тежък и труден характер, а тя в началото на снимките бе във връзка със Сечкин Оздемир... така, че тя е тази, която е трябваше  да направи избор и да поеме риска . Но от друга страна не знам , коя жена би могла да устои на ухажването, специалното внимание и грижа, които показа чаровникът Джан към нея...Thinking 

За Демет тези, които я познават лично твърдят, че е изключително добър и доверчив  човек и не ми се иска да претърпи още едно разочарование.Wink

Това искахме и заслужавахме ,  Фарук Торгут и Star Tv JoyJoySweat Smile

# 732
Здравейте !
И аз да си кажа мнението за т.н пиар.ако има такова нещо от страна на Джан и се разбере в последствие не мисля ,че е в негова полза.някъде бях прочела че преди Птичката той е с 800 000 последователи сега са 4 800 000 за една седмица са набъбнали със 100 000 казаха днес.аз не ги следя по принцип тези цифри.но това какво говори ?поне половината ако не и по голяма част са почитатели на тандема ДжанДем в това съм сигурна.и как бихме се почувствали ако се окаже че Джан и цялото му обкръжение си правят пиар на гърба на Демет.значи той я кара тя да се влюби в    него и я използва до завършека на филма и вече не ми трябваш...главата ми не може да проумее такава информация.мениджъра му бил уж в интервю казал-"не говорим вече за темата джандем"..ами те кога са говорели по тази тема?.а и не само те.никой през цялото време не си е позволил да говори за тях и техните отношения .какво правят как го правят си знаят те а фенове и журналисти само фантазират. И как така през цялото  време от както си нямат гаджета те не си намериха?.млади хора  по сами вкъщи..вярва ли някой? Защо им е да ходят само двамата на Малдивите.нали не можеха да се понасят на сета.всяка седмица скарани.и накрая заедно на почивка.и кво според вас са правили там?.броили са пилетата дето снима Джан ли...? Егати и пиара..разбира се финала идва и ще се види всичко..но съм убедена дори сега да не са двойка че са били.наши момичета са били на сета и с очите са видели как Джан се държи с нея извън снимките.а защо и на последните снимки с фенове са толкова щастливи..? и интервюто дори и преди месец вижте как се гледат и се забавляват.ако наистина е пиар това те просто ще ме разочароват.съвсем с други очи бих гледала на тях колкото и много да харесвам Демет.😕 хубава вечер на всички😊

# 733
Моите наблюдения са, че много често актьори, играещи главни роли се впускат във връзка с партньорите си от сериала. Някои например Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен се женят даже, други пък като Толгахан Сайъшман не стигна до сватба с колежка, но пък се среща с някои от тях. Аз лично мисля, че дори да не са заедно в момента (ако не са, разбира се) е имало нещо между тях. За мен този сексуален заряд, който носят няма начин да не се прехвърли в реалността. А това, че почти всички ги смятат за двойка носи само позитиви на сериала, защото хората сякаш гледат Джан и Демет, а не Джан и Санем и в случай, че отрекат, това няма да се хареса.
Аз продължавам да се убеждавам, че ще приключим със сватба, целувка по челото и отплаване с яхтата, а ние ще останем с пръст в уста Joy

# 734
Гали,🤗 Джан Яман преди Птичката имаше 650 000 последователи в Инстаграм...

Няма начин да не са изпитвали чувства един към друг..., но просто ще трябва да изчакаме да видим развитието на нещата, защото и те са хора и те се променят и разочароват.

Общи условия

Активация на акаунт