Първокласници. Тема 1

• 21 125
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
  • София - Младост 1А
Аз бях вчера. Защо питаш?

Питаха ли ви на какви допълнителни дейности ще запишете децата?
Ако имаш предвид като в градината - танци, английски, карате, футбол - няма такива неща в училище Simple Smile Simple Smile Simple Smile

В училището на дъщеря ми има. Информацията е от минала година, защото родителската среща е утре, но няма да е по-различно. Обикновено изкарват допълнителните дейности в края на месеца и стартират през октомври. При нас активностите са спорт, танци, шах и приложни изкуства. Обикновено започват в 17:30 и са около час. Така децата са ангажирани до 18:30 и родителите, които свършват работа в 18 часа, могат спокойно да си ги взимат.

Моята дъщеря ще ходи на плуване. Ходи миналата година и има желание да продължи. За другите се колебае. Ще ходи на рисуване, но в школа извън училището.

# 571
  • Варна
Явно зависи от училището, защото при нас няма нищо подобно.

# 572
  • София
Аз бях вчера. Защо питаш?

Питаха ли ви на какви допълнителни дейности ще запишете децата?
Ако имаш предвид като в градината - танци, английски, карате, футбол - няма такива неща в училище Simple Smile Simple Smile Simple Smile

В нашето училище има поне 6-7 различни извънкласни дейности.
В началото на учебната година се попълва декларация с желанията.

# 573
Съжалявам, Lady, че така виждаш мнението ми. Няма никаква ирония. Явно не се изказах достатъчно ясно - сравних децата ни само защото са близки по възраст, но различни по знания и пак са си чудесни деца и двете. Това исках да кажа.
Чета от години форума, срещала съм много твои мнения в различни теми и винаги съм ги намирала за премерени и ясни. Съгласна съм напълно с последното изказване на Месечинка.
Не исках да засегна никого.
Джема, извинявай, не говорех за теб, разбрах те прекрасно! Не си ме засегнала изобщо, надявам се и аз теб!

Ще има допълнителни дейности в училище - айкидо, футбол, балет, баскетбол, спорния английски и доста други, забравих ги повечето. Аз имам интерес само към айкидото (тъй де, детето) и английския, но ако се провеждат по обяд във времето за почивка, няма да го запиша. Искам да са след занималнята (след 16 ч.), че хем да си е починал, хем да си е написал домашните, хем да върши нещо полезно докато го взема. Още нищо не съм избрала, до края на месеца ще обявят програмата и тогава ще реша.

# 574
  • София
При нас има доста неща, но аз няма да я записвам на нищо. Имат в програмата хореография, освен физическото, така че ще има доста движение (надявам се). На английски си ходи отделно в събота.

# 575
Ем в Софето сте по-модерни, майна Simple Smile

# 576
Месечинке, нашата учителка каза, че инициативата дарение вместо цвете е на Варненския инспекторат или както там се води. В нашето училище са решили даренията да са за момиче от нашия град, бивша възпитаничка на училището. И аз си мислех хем да даря пари, хем цвете за учителката да купя, но тя ни предупреди, че от никого няма да приеме цвете.Ще уважа желанието ѝ, ще дарим само пари.

Ние избирахме допълнителни дейности още през юни, когато записвахме децата.  Можехме да избираме между български, математика, английски, изобразително изкуство и компютърно моделиране (мисля че така беше названието). Отделно като спорт избрахме лека атлетика. Най-много желаещи е имало за български, математика и английски. Засега няма да има учебник по английски, явно ще е като в детската градина, ще учат думи, някои изрази, песни.

# 577
  • shumen
Нашата РС мина тази вечер.Ще учат по учебниците на Просвета Плюс-голямото приключение.
Допълнителни дейности не ни казаха нищо,но пък ще имат ЗИП Математика;Български и Лека атлетика.Английски ще имат,но в началото ще е само картинки каза госпожата.
Обяда ще е по 2,50 на ден и ще се записва седмица за седмица.

# 578
  • София
Добро утро на всички първолачета! Да попаднат на прекрасни учители, да създадат много нови приятелства и да покоряват с усмивка и лекота нови върхове!

# 579
Добро утро! Честит първи учебен ден!
Попътен вятър в бурното море на образованието!
Бъдете живи и здрави всички, деца и родители!

# 580
  • София
Добро утро, здраве и късмет на всички през учебната година, а и не само!

# 581
  • София
Честит първи учебен ден!

# 582
  • shumen
Честит първи учебен ден на всичките ни първолачета.Да са живи и здрави и много ученолюбиви.

# 583
Честит първи учебен ден! Нашите първолачета да бъдат живи и здрави, много щастливи, да ходят на училище с желание, да намерят вдъхновение, за да гонят мечтите си! Хубав празник!

# 584
Честит първи учебен ден на малките ученици! Да бъдат много здрави, да намерят нови приятели и да бъдат щастливи! А за родителите - много търпение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт