Първокласници. Тема 1

• 21 127
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Снимах пак. Добре, че не съм го изхвърлила. Малко е кофти снимката, че телефонът ми е на издихания ама мисля, че се вижда.

# 181
В някои училища по математика искат тетрадки с малки квадратчета, а в други - с големи.

# 182
  • София
Какво е математическо ветрило?

# 183
  • Варна
Цъкни в Гугъл. Картончета, събрани като ветрило, от едната страна са четните числа, от другата - нечетните. На нас ни искат и картончета сини и червени, по 10 броя, 3 на 3 см.
Тетрадки с големи квадрати искат и при нас. Не знам как първокласници биха успявали да пишат в малки, честно казано.

# 184
Търся здрав несесер (по възможност празен), който да издържи поне един срок. Миналата година купих на Херлиц от Лидл, но за около месец вече беше за боклука.

# 185
С ластици ли или кръгъл?

# 186
  • София
Аз съм се насочила към такъв тип:
https://www.orangecenter.bg/neseser-pepe-jeans-jareth-s-edno-otd … ovidna-forma.html
Отварят се като кутия, вътре има и ластици.

# 187
С ластици ли или кръгъл?
Ластиците ги съсипа първи. Раздърпа ги и стана доста грозно и непрактично.
Може грешката да е в заднесесерното устройство.

# 188
Цъкни в Гугъл. Картончета, събрани като ветрило, от едната страна са четните числа, от другата - нечетните. На нас ни искат и картончета сини и червени, по 10 броя, 3 на 3 см.
Тетрадки с големи квадрати искат и при нас. Не знам как първокласници биха успявали да пишат в малки, честно казано.

И на нас ни искат такива картончета, но по книжарниците не намирам. Вчера една продавачка ми каза отегчено: ‘Е толкова ли не можете едни квадратчета да си направите?!’ Почувствах се най-мързеливата майка на света.

# 189
Момичета, сините и червените картончета ги има в учебната тетрадка като приложение в средата, така че ще ги изрежете от там.

# 190
  • Варна
Ауу, тъкмо ги купих, 1 лев струват Crazy Що ги дават в списъка като ги има в учебната тетрадка? Много са смотани...

# 191
  • shumen
При нас такива картончета не са искали.Тетрадки искат на големи квадратчета.

# 192
Ауу, тъкмо ги купих, 1 лев струват Crazy Що ги дават в списъка като ги има в учебната тетрадка? Много са смотани...

Би ли споделила от къде ги купи. Ако си в София.

Мерси предварително.

# 193
  • Варна
От Варна. В първата книжарница, в която влязох имаше.

# 194
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В нашата тетрадка е нямало в средата мостра на въпросните квадратчета.Купих ги от Офис Груп(Варна).Да, за първи клас трябват големи квадратчета.По сломен ние употребихме само 34 тетрадки по математика от по 20л. Умишленно не купих 40л. за да не тежи.

Общи условия

Активация на акаунт