Първокласници. Тема 1

• 20 892
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
При нас класната води и физическото и музиката.Само по английски влиза друга преподавателка.

# 631
За физическо имат с друг преподавател, Спортни игри - с класната.
За музиката - и преподавател, и стая специална.

# 632
При нас не са при други преподаватели.

# 633
  • Варна
Класната е за всичко освен за физическото, там е една младичка спортна мадама, която подозирам, че ще им спре тока.

# 634
  • shumen
При нас по всичко им е класната.Само по ЗИП лека атлетика щяла да им е друга госпожа.
Нашите започват в 8.20,но това е само в първи клас.От втори започват в 7.30 вече.

# 635
  • София
Учебните занятия на сина ми започват от 8.00, а занималнята приключва в 18ч. Предполагам, че ще има промени, свързани с напасване на учебната програма, ще видим как ще е. На 26.09 ще има още една родителска среща, дано тогава да стане ясно кое и как.

# 636
  • София
И на мен ми е много късно 8.15, като трябва да ги водим в 8.00 и да ги визмаме в 17.00. Да, ама и аз работя от 8.00 до 17.00, а трябва и някак да отида на работа. Хайде, взимането редувам майка ми и свекърва ми (които също работят), ама воденето. Тази седмица ще я водя в 8.00, но от другата почвам да да я водя в 7.40 най-късно. Питах не може ли да влиза и да си седи в стаята, не можело щяла да седи при охраната (с още около 200 деца), докато не дойде госпожата. Нямам думи.........
Иначе моята беше свежа, нямаше драми и истерии, но явно е била уморена, защото в 20.30 вече спеше (става в 07.00).

# 637
При нас воденето е между 07:45 и 08:00, но за взимането се отметнаха- бяха казали от 17:00 до 17:30, а на първия учебен ден казаха в 17:00ч! И нас много ни бърка тази разлика. Вчера и днес както и да е, но ще повдигна отново въпроса и ние сме на работа от 08:00 до 17:00.

# 638
Очаквах вчера да е изморена госпожицата, но не беше. Имаше сили да играе пред блока с приятелка и едва я накарах да легне в 21.30ч., но почти веднага заспа. Сутринта става в 6.45. В училище трябва да е до 7.45, започват в 8ч. Госпожата каза, че е в училище от 7 ч. и ако някой иска може и по-рано да си води детето. Ще стои с нея в стаята. Нашите първокласници са в отделно крило, имат тоалетна, вратата се заключва.
Всеки ден имат по 5 часа, в четвъртък пети час имат консултации, в петък час на класа. Веднъж седмично имат английски, с друга госпожа и предприемачество и технологии ще са с друга госпожа.
Днес за първи път се храни на стола, обади ми се, яли риба, харесала я е.
Вчера бяха писали в учебната тетрадка по български, по английски бяха нарисували ябълка и писали буквата и'.
В петък ще ни дадат тетрадките, за да видим как са се справили.

# 639
  • Варна
О, и при нас уж щяхме да ги водим в 8:05 - 8:10, а втори ден в 8:07 няма никой долу от нашия клас, до 4-я етаж го пускам сам. Вечер директорката беше казала до 17:30 - в 17 учителката я няма и децата са сами на двора. Комуникация нула. Много съм възмутена, честно. Майки ми бяха казали, че шкафчетата в коридора се заключват  - нищо подобно. Вчера едно дете му е изцяло банана и рогчетата за следобедна закуска. Изобщо...

# 640
Учителката е оставила децата сами на двора и си е тръгнала, правилно ли разбрах?

# 641
  • София
Много неприятно. Говорете с класната и с директора.

# 642
Учителката е оставила децата сами на двора и си е тръгнала, правилно ли разбрах?

Че то това си е направо подсъдно.

# 643
  • Варна
Да, точно така.

# 644
  • София
Получихме първа похвала в електронния дневник Simple Smile
Лошата новина е, че вчера лелката в лавката го е излъгала с цената на водата - вместо 60 стотинки му е взела лев. В близките седмици май брат му ще пазарува вместо него. Много ме дразнят такива ...

Общи условия

Активация на акаунт