Професионални серии за коса 127

• 56 996
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
Днес съм след боядисване с боята на Paul Mitchell. Бях в салон (онлайн не я намирам), които работи само с техни продукти и ми хареса. Взеха ми 60 лв. за една боя, посдстригване на връхчетата и изсушаване. Цвета се получи, харесва ми, малко слаба от към покритие на белите коси, но поносимо. Ще видя колко време ще държи. Фризьорката ме изми с шампоана им за боядисана коса, незнам как става, но винаги в салоните продуктите ми харесват повече от колкото клиентските опаковки.
Видях, че кометирате тестерите към поръчките, днес си направих такава от Арлен и имаше доста видове тестери да се избират, малко трудно се збелязва обаче падащото им меню с тях.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 17:34 от Karamele

# 316
Аз съм много доволна от сайта на Арлен по отношение на мострите.. Аз получих като мостра 75мл силно фиксиращ лак за коса на Keune и маска за коса на Keune, която ми стигна поне за 3 пъти употреба и миришеше разкошно. Отделно от това получих и картичка с моето име, което е нещо малко, но все пак жест, които от Златна рибка никога не съм виждала.

# 317
  • София
Може ли някой да ми помогне да определя, какъв тип са тези шампоани - хидратиращи или протеинови:
L'Oreal professional - lipidium absolut repair
Lakme- body maker shampoo
Kerastase nutritive bain satin 2.
Чета ви внимателно, но още не мога да се ориентирам в съставките.

# 318
Lipidium е протеин

# 319
  • Пловдив
Само последния минава за хидратиращ, но с много уговорки.

# 320
galena1206 Cocopanda не доставят до БГ,но можеш да погледнеш този сайт https://pratki.de/ ,купуват вместо теб стоката или ти я поръчваш до техния адрес в Германия,и ти я карат до БГ,супер удобно е.

Luchia^^^ Моята е същата,но "изядох" целия блог на Принцесата и напоръчах това онова,та опитах ампулите и концентрата за възстановяване SEMI DI LINO Cellula Madre на Alfaparf,трябва да ти кажа,че съм изумена,вече е трети ден а косата стои мека и разплетена,което при мен е чудо,по принцип на втория ден съм като разплетена кошница в главата Laughing

prinzesata благодаря ти за блога,много ми помогна Sparkling Heart !

# 321
Момичета, профи козметиката не може да се ползва като дрогерийната. Няма как да си купите една маска и да карате с нея докато свърши. Продуктите са силни и са създадени за третиране на проблеми. На 3-то четвърто ползване косата казва СТИГА и иска смяна на продукта.
НО това не е панацея. Моята коса САМО с ш и м Абсолют рипер се чувства прекрасно! Ползвам над 5 години проф. козмерика и с времето разбрах, че си е баш глезотия много продукти. Ще ми се всичките други маски, които имам да свършат, ама като не ги ползвам 😁
Абсолют рипер и маска Макадамия или Маскинтенз за хидратация, са напълно достаръчни. На 2 седмици ползвам хидратация, през другото време само абсолюта.

# 322
  • Бургас
Някой с впечатления за тази маска-https://eu.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-Ab … n-Masque-250ml-FR,чудя се дали да не си я поръчам гледам,че и тук е заредена,да сменя малко любимата ми изглаждаща маска L`Oreal Professionnel Liss Unlimited.

# 323
Някой с впечатления за тази маска-https://eu.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-Ab … n-Masque-250ml-FR,чудя се дали да не си я поръчам гледам,че и тук е заредена,да сменя малко любимата ми изглаждаща маска L`Oreal Professionnel Liss Unlimited.
На мен вчера ми я подариха, заедно с шампоан и спрей, като я нанеса някорко пъти ще пиша.

# 324
# 325
  • София
Да изкажа мнение за Колорплекс терапията. Първият път като я направих косата ми стана мека и лъскава, вторият и третият път почти никакъв ефект, леко омекотяване на косата се получи, дори после сухота? При някой друг действа ли така? Вчера направих терапия с домашен еластайзер за 3ч. и косата ми стана лъскава, мека и тежка.

# 326
От скоро ползвам Керастаз, и сега разбирам защо е толкова харесван. Никога не съм имала по-красива коса. Толкова хидратирана, гладка а аромата е топ. Определено искам да пробвам още неща на марката.

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 16:55 от bubanka

# 327
  • Варна
Amisuy не напразно Керастаз нарича сериите си ритуали  Laughing. Ненадминати са в китосването и усещането след тях е точно като след разкрасяващ ритуал-душичката ти е изпълнена  Laughing Единственият проблем е човек да успее нацели своите  и да ги използва правилно.

stefina

през какъв интервал правиш терапия Колорплекс? и би ли ни припомнила за каква коса става въпрос.

РуСа-Мамма Hug не мисля,че моето твърдение и твоето си противоречат. Абсолют рипеър е добре балансиран протеин. Веднъж на две седмици го сменяш с хидратация,което си е ОК като протокол особено за руса коса. И моята чума предпочита повечко протеин.
  В никакъв случай не е нужно човек да има два гардероба козметика  Laughing като мен и някой други болни мозъци в темата,за да има хубава коса  Joy.  Един хубав балансиран шампоан,хубава балансирана маска с превес на протеина и или Еластисайзър или корава хидратираща маска като твоите за хидратация са достатъчни.

# 328
И като продължение на идеята на Руса Мамма и Принцесата идва моят въпрос: бихте ли ми препоръчали шампоан, който да ми е "универсален". Искам да се поизчистя откъм продукти - имам доста маски,  но запасите ми на шампоан са намалели: имам Меди Хидрокленц,  Олиосета,  Ланца за растеж и Керастас Хронолоджист. Никой от изброените не ми е съвсъм любим и не мога да порзвам постоянно.   Тъкмо ми свършиха Себастиян Пенетрет и Алтерна бамбук за обем - най-любими ми бяха напоследък и ги редувах. Обаче свършиха и искам да взема 1 продукт,   който да си ми пасне.

Тънка чуплива коса,  омазняващи се корени и съответно обемът пада на 2 ден,  прилично състояние.

Предварително благодара

# 329
Много любим ми е Loreal Infocer. Купувала съм го няколко пъти през последните 2 години, просто толкова ми харесва че понякога не искам да пробвам ново и залагам на него. В комбинация с маската.

Общи условия

Активация на акаунт