Професионални серии за коса 127

• 56 828
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Тренирам почти всеки ден и след тренировка няма как да не измия. Да речем, дължините са добре, но скалп и корени са потни и мръсни.

# 736
Аз я мия, защото обичам да е пухкава, миришеща на шампоан и чиста. Освен това съм пушачка и ми е много гнусно косата да мирише дори малко на цигари. :/ впрочем как се избягва това, някой знае ли?

# 737
  • Бургас
Мия си косата всеки ден,през ден просто обичам косата си чиста и при мен няма как да стане да я мия по-рядко от това.

# 738
Sissy96, аз също имам ексфолиращата маска на Филип Кингсли и я ползвам редовно. Моята коса е тъничка, естествено руса перушинка Simple Smile Би ли споделила техниката си на нанасяне на маската. Консистенцията е гъста и вечно имам усещането, че не разпределям добре продукта по целия скалп,a би трябвало на теория да ми е по-лесно отколкото на момичетата с хубави гъсти коси...
Благоадря!
Скрит текст:
Аз съм възмутена от аромата на шампоана олиосета. Чудих му се доста време и накрая реших да го взема. Ами мирише ми на болница. Joy Засега само 2 пъти съм мила с него и не мога да кажа дали ми харесва или не. Но след като го отмия, косата ми стои доста твърда. Макар, че след маската нещата се оправят.
Наскоро си взех и хидратиращия на moroccanoil, харесва ми. Гъст е, прави обилна пяна и косата се усеща добре след него. Не знам аз ли съм капризна към аромати, мирише ми евтино. Очаквах повече. Но му давам 8/10.
Имам нов много любим вече продукт, а именно ексфолиращата маска за скалп на ФК. Уникално нещо. Веднъж месечно си отделям време да се поглезя. Нанасям еластисайзър с нар, стоя 2-3 часа. След това по скалпа нанасям маската, чакам още 30 мин и мия. Още с нанасянето се усеща едно ментово охлаждане, дори към леко парене. Измих с ш morrocanoil, маска deep repair (която също искам да похваля, най-накрая открих моята маска). За финиши нанасям пак на макадамия изглаждащия крем, на макареш за връхчета и лакме л2. Суша със сешоар.
Е няма такъв кеф след това. Не съм си чувствала скалпа толкова чист никога. И ефекта се задържа. Самата коса е невероятно мека, пригладена, няма хвърчащи, стърчащи и прочие. Не мога да спра да я пипам. Grinning
Цялото това нещо го правя веднъж месечно (еластисайзъра и ексф. маска), понеже мия косата си веднъж седмично. Отделно използвам стилизанти и преса (също веднъж седмично) и ми се отразява чудесно.
Да добавя, че маската препоръчват да се използва веднъж месечно.
От много време се каня на Ланза Ш и М, но пак съм се заринала с продукти. Sad
[/quote]

Разделям я с гребенче все едно ще топирам, на пътища и нанасям. Така ми е най-лесно и успявам да нанеса по целия скалп. Blush

# 739
  • София
Да дам отчет за боядисването си с новата боя на Вела Колестон.

Боядисах с 8/0 и 9/1. Сложих ColorpHlex една доза, макар да боядисвах с 1 и 1/2 боя. Продължих с втората стъпка и върху нея малко балсам с кокос на Филип Кингсли, защото не ми стигна втората стъпка. Да ,тя е много гъста и маслена сякаш и ако косата ми беша поне 20 с м. по-къса щеше да стигне навярно. Но по предположение, че първата стъпка е протеин за да предпазва, то втората стъпка сигурно е хидратация за да балансира, та затова сложих допълнително малко хидратиращ балсам. Измих с шампоана на Филип Кингсли за екстремна хидратация, сложих сайдера на Джон Мастрс Органикс за затваряне на косъма и фиксиране на цвета и минах с терапевтичната преса втората стъпка на ColorpHlex. Стоях така около 2 часа, защото имах ангажимент и ми беше невъзможен по-дълъг престой.
Цвета стана много приятен, златисто меден. Определено по-добър от Мажарел в това отношение. Но има разлика в белите коси - на светлина се вижда разлика. Всъщност за да бъда честна и с Мажарел донякъде се вижда разлика, но е по-плътно покритието. Аз разбира се я познавам по-добре боята и може би затова знам какво да сложа. Възможно е, обаче да е било нужно да сложа повече основен цвят и по-малко от дрегия, което ще пробвам на следващото боядисване. Косата след боя беше мека и плътна, без усещане за сухота.
Два дни по-късно е постригах. Отрязах 15 см. и направих степени на още 20 см нагоре - малко над рамката на сутиена. Да си призная честно - раздвоена съм. Още не съм я измила след подстригването в сряда,  та да съм категорична, но май се харесвам повече с коса на черта. Но не съжалявам - ще порасне Simple Smile

Ето малко снимки
Съжалявам за бошото качество, но много лошо ги компресира при качването и стават мътни.

Скрит текст:

И като луд с картечница снощи пазарувах от Лукфантастик. С един код се получаваше много хубава отстъпка от около 50% за Керастаз, 65% за Гроу Гърджъс и 45% за Шу Уемура. И трите марки харесвам и не пропуснах. На Шу си поднових светлозелената серия с арган и взех тъмнозелената. Светлозелената Ш+М за 35 лири, което по курса на моята банка е около 77 лева. На Керастаз взех Екстеншънист Ш+М+термо. Отдавна не бях купувала шампон на Керастаз за по малко от 25 лева. Престарах се, даже се чудя дали ми трабваше тази серия на Керастаз, защото аз нямам никакъв проблем с накъсване и съответно косата ми расте барзо, но е една от малкото серии на марката, която не съм имала.
Сега искам на Филип Кингсли да се взема някой неща, на Лалга също и май ще съм доволна.

Чудя се на Ланза, не знам, но за сега не ме толкова изкушава. Същото е и с Кевин Мърфи. Може би трябва да пробвам та да ми хареса. Кевин Пърфи съм го пробвала, не знам защо не ме впечатли.

# 740
Magnollia, чуваш го често, но няма как да не се отбележи -великолепна коса притежаваш!
Всеки път, когато напишеш пост го чета с интерес!

# 741
  • Street of Dreams
Аз я мия, защото обичам да е пухкава, миришеща на шампоан и чиста. Освен това съм пушачка и ми е много гнусно косата да мирише дори малко на цигари. :/ впрочем как се избягва това, някой знае ли?

Кърпа / забрадка?

Имам една приятелка, всеки път като готви, си слага забрадка. Изглежда ужасно, но пък с нейните запръжки и сложни манджи няма как. Картинката е пълна. Пробвай да пушиш на добре вентилирано или проветриво място.

Магнолия съм я запомнила отпреди с една червено - лилава коса и огледален блясък. Така, семпла, не ми харесва толкова.

# 742
  • sofia
Привет, момичета! Simple Smile
Търся препоръка за продукт/и за frizzy коса - моята е такава, чуплива, тънък косъм и ми отнема доста време да се оправя с нея след миене, въпреки че не е гъста. Искам продукт, може и стилизант, който да приглажда косъма. Пробвали ли сте Living proof? И друго - кератинова терапия би ли помогнала?
Сори за предполагам лаишките въпроси, но мненията в гугъл са противоречиви и реших да питам тук Simple Smile

# 743
Truetrue, моята коса е подобна и можеш да видиш ефекта на кератин, подаван чрез терапевтична преса след подстригване.
Предполагам, че сериозна кератинова терапия ще има дълготраен и по-добър ефект. Аз по принцип не обичам толкова пригладена визия, но имах нужда косъмът да се запечата заради цъфтежи.
Някоя от Вас да е ползвала подобна шапка-терапия (купих я от фризьор и ще дам отзиви когато отмине ефекта на кератин).
Не знам дали се вижда, но повечето съставки нищо не ми говорят.

# 744
  • Някъде там
Малеее,  принцеске.....  На мен ми се свиди да си купя продукт, който по принцип си харесвам,  ти със замах купуваш и купуваш продукти... Че дори и такива, които си пробвала и не си харесала изобщо 😂

Да ви се похваля,  скоро не съм качвала снимки. С най-искрени признания към принцесата за цялото посветено на моята коса време Simple Smile  след 2 години възстановяване:

Преуош: еластисайзър с нар
Шампоан: Меди Хидрокленц
Маска: Напура С10
Финиш: аминексил за скалп + олио Ланза - за първи път го ползвам, видя ми се лепкаво и се стреснах,  че ще ми утежни,  но нееее.....
Оформена с въртяща четка Simple Smile
боядисваш ли си косата?
Ако да какъв номер боя използваш?

Страхотна коса имаш.
Искам да попитам за Ел четките ikko които са за изправяне на коса хубави ли са наистина и по щадящи ли са от пресата?

# 745
Искрица, благодаря!  Боядисвам се на 3 месеца, понеже цветът е почти като естествения ми.  Последният път (на 01 юли) ме правиха в салон с Жан Пол Мине 5.0 и 6.0 смесено 1:3, но ми беше една идея тъмно, сега поизсветля. Аз сама се боядисвам с дрогерийна боя - Гарние Колор Нейчърълс 6.01 (зелената серия).

# 746
  • sofia
Малага, благодаря ти! Косата ти изглежда супер! 😍
Аз не държа да ми я изправят за постоянно, просто косъмът да се заглади.
Терапевтичната преса в салон ли ти я правят? Има ли вариант за домашна подобна терапия?

# 747
Truetrue, благодаря ти за мнението. Има различни кератинова терапии в салоните (шампоани, маски), за първи път пробвах с  преса, но не знам колко е добре за косата, защото все пак е температурата е 200° Confused
Аз вкъщи ползвам протеинови и хидратиращи маски по препоръки от този форум и ако постоят повече на главата ми затоплени, мога да докарам подобен ефект, не без помощта на сешоара.

# 748
  • На черешатааа
Скрит текст:
Да дам отчет за боядисването си с новата боя на Вела Колестон.

Боядисах с 8/0 и 9/1. Сложих ColorpHlex една доза, макар да боядисвах с 1 и 1/2 боя. Продължих с втората стъпка и върху нея малко балсам с кокос на Филип Кингсли, защото не ми стигна втората стъпка. Да ,тя е много гъста и маслена сякаш и ако косата ми беша поне 20 с м. по-къса щеше да стигне навярно. Но по предположение, че първата стъпка е протеин за да предпазва, то втората стъпка сигурно е хидратация за да балансира, та затова сложих допълнително малко хидратиращ балсам. Измих с шампоана на Филип Кингсли за екстремна хидратация, сложих сайдера на Джон Мастрс Органикс за затваряне на косъма и фиксиране на цвета и минах с терапевтичната преса втората стъпка на ColorpHlex. Стоях така около 2 часа, защото имах ангажимент и ми беше невъзможен по-дълъг престой.
Цвета стана много приятен, златисто меден. Определено по-добър от Мажарел в това отношение. Но има разлика в белите коси - на светлина се вижда разлика. Всъщност за да бъда честна и с Мажарел донякъде се вижда разлика, но е по-плътно покритието. Аз разбира се я познавам по-добре боята и може би затова знам какво да сложа. Възможно е, обаче да е било нужно да сложа повече основен цвят и по-малко от дрегия, което ще пробвам на следващото боядисване. Косата след боя беше мека и плътна, без усещане за сухота.
Два дни по-късно е постригах. Отрязах 15 см. и направих степени на още 20 см нагоре - малко над рамката на сутиена. Да си призная честно - раздвоена съм. Още не съм я измила след подстригването в сряда,  та да съм категорична, но май се харесвам повече с коса на черта. Но не съжалявам - ще порасне Simple Smile

Ето малко снимки
Съжалявам за бошото качество, но много лошо ги компресира при качването и стават мътни.

Скрит текст:

И като луд с картечница снощи пазарувах от Лукфантастик. С един код се получаваше много хубава отстъпка от около 50% за Керастаз, 65% за Гроу Гърджъс и 45% за Шу Уемура. И трите марки харесвам и не пропуснах. На Шу си поднових светлозелената серия с арган и взех тъмнозелената. Светлозелената Ш+М за 35 лири, което по курса на моята банка е около 77 лева. На Керастаз взех Екстеншънист Ш+М+термо. Отдавна не бях купувала шампон на Керастаз за по малко от 25 лева. Престарах се, даже се чудя дали ми трабваше тази серия на Керастаз, защото аз нямам никакъв проблем с накъсване и съответно косата ми расте барзо, но е една от малкото серии на марката, която не съм имала.
Сега искам на Филип Кингсли да се взема някой неща, на Лалга също и май ще съм доволна.

Чудя се на Ланза, не знам, но за сега не ме толкова изкушава. Същото е и с Кевин Мърфи. Може би трябва да пробвам та да ми хареса. Кевин Пърфи съм го пробвала, не знам защо не ме впечатли.
Прекрасна коса! Може ли кода за лукфантастик, ако е общовалиден и актуален все още Simple Smile . Благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 749
Голд Лейди просто влез в сайта,на главната страница са показани всички оферти.Но не се хвърляй да купуваш на сляпо,сравнявай цените,на някои неща цените са завишени 2 пъти,а пише,че спестяваш.

Общи условия

Активация на акаунт