Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви продукти се препоръчват за сухи краища и дължини през лятото?
Как да предотвратим или намалим омазняването на косата?
Какви са препоръките за избор на шампоан и продукти за боядисана коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви продукти се препоръчват за сухи краища и дължини през лятото?
-
Как да предотвратим или намалим омазняването на косата?
Омазняването на косата може да се дължи на различни фактори като хормонални проблеми или генетика. За справяне с този проблем се препоръчва използването на безсулфатни шампоани и маслени маски за подхранване на скалпа и косата. Търпението и последователността в грижата за косата са от решаващо значение, като редовните маслени маски могат да помогнат за поддържане на по-малко мазнина върху скалпа.
-
Какви са препоръките за избор на шампоан и продукти за боядисана коса?
За боядисана коса се препоръчва използването на шампоани и продукти, специално формулирани за запазване на цвета и хидратацията на косата. Продуктите Kerastase, Colorphlex, както и маските и термозащитите са подходящи за боядисана коса. Освен това тониращият шампоан може да помогне за поддържане на цвета на косата.
-
Какви са препоръките за избор на термозащита и преса за коса?
-
Как се прилага Нектар Термик?
Би ли споделила техниката си на нанасяне на маската. Консистенцията е гъста и вечно имам усещането, че не разпределям добре продукта по целия скалп,a би трябвало на теория да ми е по-лесно отколкото на момичетата с хубави гъсти коси...
Засега само 2 пъти съм мила с него и не мога да кажа дали ми харесва или не. Но след като го отмия, косата ми стои доста твърда. Макар, че след маската нещата се оправят.

Предполагам, че сериозна кератинова терапия ще има дълготраен и по-добър ефект. Аз по принцип не обичам толкова пригладена визия, но имах нужда косъмът да се запечата заради цъфтежи.