Отговори
# 240
човекът има спортно дълголетие , евала , това му е един плюс от престоя в Германия , че се научи на ред и дисциплина .

Ицо би било добре да викне Велизар , Данчо Тодоров ., абе има кой ..ама е такъв наивник и добряк , че всеки си го използва ...

# 241
Уф, осем страници прерових, докато намеря темата ни Tired

не мога да не споделя с вас огромната си радост. Сандро Неста си има дъщеричка Grinning Родила се е преди два дни и, забележете, носи същото име, което и аз Laughing Mr. Green
Да му е жива и здрава и много да го радва. Чувствам се все едно член от семейството ми има дете Laughing

# 242
Fairy, да ти е жива и здрава адашката.  Mr. Green
Днес има прекрасен мач, Реал срещу Барса, а аз ще гледам изборна нощ.  Thinking

# 243
къде са футболните фенки днес ?
има много мачове , а никакви коментари  Simple Smile
Как е Вердер ?как върви ?

# 244
Леле, тази тема толкова я търсих.....

Срам, срам, срам..........   Е, и? Пораснаха ли му ушите на Боби Михайлов като уреди сина си да играе в ШЛ? Вместо да изпише вежди, извади очи!!!!!!

Добре играха до автогола!!!!!!! Левски просто се промени за секунди! Въпрос на време е колко ще паднем! За сега е 0:3!
А така си мислех,че този мач ще ни донесе първата точка.......! Мечтииии........Повече няма да гледам и да се ядосвам!

# 245
ами Сираков да пуска Гошо Петков другия мач , това е положението

Това да не е Илиян Сираков , тия наказания не вървят при  вратарския  пост .

# 246
Мама......а  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Омръзна и да играем добре и да падаме  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аз нещо съм недоразбрала напоследък май  newsm78

Моля някой да ми обясни защо не играе Петков, а на негово място тоз калъф Ники Михайлов осра пейзажа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Контузен ли е? Наказан ли е? Какво става??? Confused

# 247
Аз пък съм изумена от публиката. Това е положението с вратарите в отбора. Петков е контузен и следващия на скамейката е Михайлов най-младши. Петков от лятото най-вероятно няма да бъде в Левски. С освиркването на Михайлов какво ще се постигне? Не че и баща му не е получавал същото отношение на Герена.
  bouquet за отбора.

# 248
защото си е "ударил" пръста затова ...
иначе - защото му изтича договора с Левски след 6-7 месеца , става свободен агент и може да напусне без трансферна сума ..а на някои хора това не им харесва и го наказват , като не играе - т.е никой не го гледа , пада му формата и т.н. ...
Стрелчето му е голям фен на Ники Михайлов , че я видим сега какво ще каже

# 249
Aман от игрички, този мач беше шанс за Левски и ако не беше този нелеп автогол, мача щеше да е друг, много ме е яд, много. Не може в толкова важен мач като този Петков да не играе, бахти интересите #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 250

Леле, да не я срещна значи някъде из форума.... щото ще мъ изяде с парцалите..... Втасах я аз заради истината за Ники Михайлов..... Стрелче, нали сме дружки..... все още?

# 251
аз пък искам да я срещна нейде из форумските дебри, може и в кю-то и да я дъвча  Twisted Evil , щото ме е яд на тоз младеж #Cussing out

# 252
На всеки може да се случи..
Байерн паднаха скоро от Вердер със същият резултат..
Най-слабия мач на Левски до сега обаче..

# 253

Sick Sick Sick
white_r, май ме бъркаш с някого Shocked! Мда, не май, а със сигурност! Naughty Това манекенче Михайлов не мога да го дишам Close, ако ме разбираш Twisted Evil! Моите уважения към баща му!
Най-големите ми страхове снощи бяха свързани именно с него и за огромно съжаление излязох лош пророк Cry Cry Cry Честно да си призная, никога, абсолютно никога до момента не съм изпитвала такава злоба към футболист на любимият ми отбор! С по-голяма издънка в състава си, ПФК "Левски" не се беше сдобивал ooooh!, а смея да претендирам, че познавам историята на клуба. Ох, ще спра до тук, че пак ми се сви сърцето...

Мачът няма да го коментирам, ясно е като бял ден какво се случи - фантастични 33 мин., последвани от най-нелогичното развитие на нещата. Cry

Мама Цоцоланка, страховете ти са напразни - нямам причина да те хапвам Rolling Eyes
Lilly, ай преброй до 10 преди това, а?! Twisted Evil

# 254
Не знам защо му скачате толкова на Ники Михайлов.  Rolling Eyes
И аз не го долюбвам покрай "манекенските" му изяви /но като се замисля на 90% от футболистите ни изявите са главно в Син сити/, пък и в мачовете на младежите не се представя блестящо, но все пак да дебютира в такъв мач не би било лесно за никой.  Naughty
Според мен целия отбор са си виновни, сдухаха се като нищо подобно и 10 минути не знаеха къди се намират. Топчо вместо да успокои малко обстановката и да вдъхне кураж беше най-неорентирания. Не видях някои да отиде при Ники Михайлов и да се опита да го успокои, а съм сигурна, че и реакцията на публиката допълнително допринесе за последвалите неадекватни изяви. Бях на мача с Челси и бях впечатлена от ентузиазма, с който феновете подкрепяха отбора дори при 0:3, жалко че вчера не успяха да го направят отново.   Confused

Общи условия

Активация на акаунт