Отговори
# 270
Само Левски! Много ме изкефи едно изказване в един футболен форум - присмиването на чорбарите над левскарите за загубата от Вердер е в стила "присмяла се ладата на аудито, че е по-бавно от ферарито"  Mr. Green

Челси - велики, страхотни, обичам ги, Лампард е номер едно, МНОГО се радвам, че го начукаха на Барса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

P.S. Липсвате ми  Heart Eyes Смазвам се от работа, ей Sad

# 271
Само Левски! Много ме изкефи едно изказване в един футболен форум - присмиването на чорбарите над левскарите за загубата от Вердер е в стила "присмяла се ладата на аудито, че е по-бавно от ферарито"  Mr. Green

Ей, вие левскарите сте опасна порода Laughing - въртите, сучете и все с цска се задрънквате Twisted Evil Heart Eyes Кой сега се присмива, напротив, аз съм се радвала на гола на Левски срещу Челси така все едно Сандро вкарва за Милан и ми посвещава гола Mr. Green Laughing

Като казах Милан- големи са заплеси, ще ме уморят. В италианското първенство мажат и правят простотии, дойде ли време за европейски турнири почват да вкарват. Всъщност един вкарва- Кака Heart Eyes Евала на това момче, че дава всичко от себе си.
Да споменавам ли, че Сандьо пак се контузи насред мача Twisted Evil

Челси, липсването е взаимно  bouquet

# 272
Fairy, много цесекари има около мен напоследък, не е лесно  ooooh!
Затова си викам, я да вляза във форума, там поне има мир Hug

А пък как съм изпуснала футболната нишка напоследък...  Blush
Тая вечер в първия момент ми мина през ума, че наш`то ЦСКА играе срещу Арсенал  Shocked  Laughing

# 273
Fairy, много цесекари има около мен напоследък, не е лесно  ooooh!

Тая вечер в първия момент ми мина през ума, че наш`то ЦСКА играе срещу Арсенал  Shocked  Laughing

И на сред Англия да опазиш вратата си суха Peace. Голям мач беше снощният. На Анри не му беше ден определно, ама и то бива бива късмет на московчани, ама това тяхното си беше научна фантастика Rolling Eyes

Челси, Fairy,  радвам се да ви видя Heart Eyes Hug

# 274
Аз май ще се преквалифицирам професионално. Ставам играч на Еврофутбол  Grinning. Само тези наш`те диванета (левскарчетата да започнат да вкарват някой и друг гол, защото ми прецакват бизнеса  Grinning.
А Манчовците как успяха да паднат от този евробоец ФК Копенхаген  #Crazy.
Милан, ах Милан.  Thinking

# 275
рони, един професионален съвет - нИдей на Еврофутбол   Stop, че с тия мижави коефициенти ще те уморят от глад.  Mr. Green

# 276
Верно, че Еврофутбол не става заради Черепа.
Иначе ще има ефект - ходя опушена и напушена hahaha. И темата ни няма да потъва до найста страница. Вместо добър ден ще казвам резултати  Grinning.

# 277
рони, давай! Peace Ти първа, аз ще черпя ентусиазъм от теб и току виж те последвам. Grinning

# 278
Момичета, ще правим ли сериозна организация за 22-ри? Този мач съм се зарекла жива или умряла да го гледам от "Васил Левски" Praynig. Които имат същите намерения - как мислите да се снабдите с ценните хартийки? Rolling Eyes
Какво ще кажете, м? Thinking

# 279
Момичета, ще правим ли сериозна организация за 22-ри? Този мач съм се зарекла жива или умряла да го гледам от "Васил Левски" Praynig. Които имат същите намерения - как мислите да се снабдите с ценните хартийки? Rolling Eyes
Какво ще кажете, м? Thinking

Аз каквото съм искала съм го казала... Laughing Там съм, с теб, а като бием отиваме да пееМ  Crazy
Луд оптимист съм нали, а за билетите, имахме връзка някаква нали? Какви са цените на билетите???

# 280
Мен моята връзка ме издъни  #2gunfire Thinking.
Аз май ще си остана с доброто намерение да ходя на мач или ще чакам ШЛ следващата година. Какъвто съм пръв приятел на бацилите  #2gunfire. До сега не е имало домакински мач на Левски и аз да съм здрава по това време.
Лили, "А" сектор е на 40 лв.   

# 281
Надявам се да съм на стадиона, дано не стане някоя издънка.  Praynig
От няколко места чакаме билети и дано накрая не останем с празни ръце.  Rolling Eyes
Да се организираме голяма група и да се уредим с билети на едно място обаче ще е доста трудно.  Confused /да не казвам невъзможно/

Пък и аз май не искам да съм с вас точно на този мач, че току виж съм си изяла боя.  Crazy

# 282
Надявам се да съм на стадиона, дано не стане някоя издънка.  Praynig
От няколко места чакаме билети и дано накрая не останем с празни ръце.  Rolling Eyes
Да се организираме голяма група и да се уредим с билети на едно място обаче ще е доста трудно.  Confused /да не казвам невъзможно/

Пък и аз май не искам да съм с вас точно на този мач, че току виж съм си изяла боя.  Crazy

Същата работа и при мен Rolling Eyes. Поръчала съм на 3 места да МИ вземат билети, но да видим Rolling Eyes
Лили, Деси мама да се включи и да каже Thinking

Няма бе, ще скачаме и ще пеем, пък боят ще го оставим на Мъри и компания Mr. Green

# 283

Лили, "А" сектор е на 40 лв.   

Много бре  Confused
аз така или иначе съм там, за половинката незнам, след Вердер спретна едно, "аз май на Барса няма да ходя", но ще видим..
За другите сектори какви са цените???

Стрелче, заедно ли сме бре?
За кой сектор ще се бутаме???

# 284
Танче, ще бием дузпи. Тебе няма. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт