Отговори
# 285
Цитат на: Lilly link=topic=112750.msg2633016#msg2633016
Стрелче, заедно ли сме бре?
За кой сектор ще се бутаме???

Цените на билетите са по 45, 35 и 25 лв. Аз искам да съм в Г сектор, ама където и да е - все тая, щото както каза перето преди време - на такъв мач целият стадион е Ге сектор Grinning Heart Eyes
Заедно бре, как! Аз питах кой още с нас иска Wink

# 286
Цитат на: Lilly link=topic=112750.msg2633016#msg2633016
Стрелче, заедно ли сме бре?
За кой сектор ще се бутаме???

Цените на билетите са по 45, 35 и 25 лв. Аз искам да съм в Г сектор, ама където и да е - все тая, щото както каза перето преди време - на такъв мач целият стадион е Ге сектор Grinning Heart Eyes
Заедно бре, как! Аз питах кой още с нас иска Wink
Ми ако моят мъж не дойде и твоят не дойде, сами ли ще сме Rolling Eyes???

Аз на моят съм му казала да го мисли , да решава и утре до обяд да знам Crossing Arms а да знам какво правя, колко билети да поъчвам, ако има на кой да ги поръчам де Rolling Eyes

# 287

Гледайте мача на живо и заради мен!!!!!! И да ви е по-малко студено! Дано не е кучешки студ тогава, че както тръгна вермето....

# 288
Лили, ако имаш на кого - поръчвай и за мен! Аз ще си ревизирам познатите Rolling Eyes

# 289
И на мен ми се ще да се присъединя като един същински троянски цесекарски кон Laughing обаче мойта е сложна, защото не съм от София Confused Ще трябва да говоря с приятелката ми, с която ходихме предния път, да видя какво ще е положението. Ако утре не е късно, тогава ще ви кажа.

# 290
Лили, ако имаш на кого - поръчвай и за мен! Аз ще си ревизирам познатите Rolling Eyes

Абе уж имам, нали ти казах, но ограничена бройка, е аз ще си направя устата, ноооо...то и за мен не е сигурно

Чакам и мъж ми да каже до утре ще идва ли или не и да знам 2 или 3 билета...Ти сама ли си?

# 291
присмиването на чорбарите над левскарите за загубата от Вердер е в стила "присмяла се ладата на аудито, че е по-бавно от ферарито"  Mr. Green
Сфинките тука ми мязат на шоферче на раздрънкан Москвич 408, който се подиграва на водача на нова Лада 2107 прясно задминат от БМВ 7 серия... ето го оригиналния "бисер" ,
бравос , че такива мнение те впечатляват  Laughing
ами ЦСКА си игра предната година - първо отстраниха Леверкузен , а после изтеглиха най-тежкия жребий - действащия европейски шампион Ливърпул
да не са играли лошо ?
биха ли на Анфийлд - биха .

вие  бихте ЦСКА през есента - с гол от дузпа , нали така беше ?
а мача за суперкупата - отменен гол за ЦСКА , нали така беше ?

няма да го пиша повече , че ще стане много дълго , а и ме мързи

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 21:27 от white_r

# 292
МНОГО се радвам, че го начукаха на Барса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

а и още нещо - ВИНАГИ СИ правила впечатление с доброто си възпитание и обноски , от Батков ли се учиш

предполагам , че британската преса гърми тия дни (по аналогия на българската) - направихме хикс на най-силния отбор в света ( паднахме с 5 гола от най-силния отбор в сета ) Grinning

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 21:07 от white_r

# 293
Чакам и мъж ми да каже до утре ще идва ли или не и да знам 2 или 3 билета...Ти сама ли си?

Сама. Grinning

# 294
Вай, майко, видяхте ли как една дузина хлапаци се изсипа на Анфийлд и скри топката на батковците.  Shocked Какво зрелище, каква велика футболна драма, драги зрители.
Великолепни!

Wenger: 'This is why I said I would not buy anyone'
Блестящи Алиадиере, Уолкът, Арманд Траоре, Зверо беше просто неудържим, Денилсон, онова сукалче Сонг... Със сигурност пропускам и перфектната работа на Алмуня. Страхотно качествени и обещаващи.
By the lines, гола на Джерард беше приказка.
Страшен мач. Искам да гледам повече такива от Острова  Sunglasses

# 295
Калпазанче, блазе ти че можеш да гледаш някакви мачове.
Някои от нас са абонати на ЕК, а те ни отрязаха Диемите.

# 296
ронинка, булсат. Аз ги гледах по една турска тв. Канал 8 или тв8. Коментарите са уникални. Чок гюзел, кюше бордюр, аваш-аваш, Альонзо  Laughing

# 297
споменавала ли съм , че съм голям фен на Ливърпул
Арсенал за три мача 12 гола са вкарали на Ливърпул ..няма спиране .. добре , че няма да играят повече ....
а за първенството Арсенал са много зле  , оня ден се мъчиха срещу Шефилд Ю и не можаха и гол да вкарат ...а сега ...

# 298
От вторник пак ще има мачове.
По повод случката да побутна.  Laughing

# 299
Ооо, Рони, ти четеш мисли, таман се бях замислила за тази тема и как безславно потъна в небитието Laughing А тя тук била Wink

Общи условия

Активация на акаунт