Отговори
# 315
Срам , срам , срам ....
Тоя отбор има двама играча - Мартин и Бербо ...а сега единия го нямаше ...
Янкович , Мечо , Гошо Пеев , "Бижутера" , Томашич , Иванков - тия хора нямат място ..
Титуляри -  Божинов , Данчо Тодоров , Велизар , Цветан Генков ...на вратата - Петков ...

# 316
Всички клиенти на Танев няма какво да правят в отбора.
И съдружниците му.  Twisted Evil

# 317
Евала на ПР-ката на Бербо. За една година го е научила да говори като мъж. Така се прави! Той е единствения, който разговаря с журналистите толкова дълго. До тук го гледам вече 15 мин. Може би даже и книги го е накарала да чете  Mr. Green

# 318
Барич беше треньор на Хърватска , като ни отстраниха , старо куче е той , знае всичко за нас ...каза , че идват за хикса и го взе ...
единственото хубаво нещо е , че Марко Ван Бастен е гола вода като треньор , даже и Ван Нистелрой не вика ...
Тоя Божинов ..мислех , че ще обърне мача , щото е млад и нахъсан , ама и той се е потопил в чалгата ...

# 319
white_r, каза ти една другарка да си гледаш футбола, ти пак към музиката завъртя.   hahaha

# 320
Марко Ван Бастен е гола вода като треньор

Също като Стоичков......

И двамата са гола вода като треньори, жалко не се осъществи дуела между тях... Има какво да си връщат от времето като бяха футболисти.....

# 321
Пак аз пиша - за сега след първото полувреме Милан - Байерн Мюнхен 1:0 - страхотен гол на Пирло.....

# 322
  • UK
Уааа изравниха... Гадост. Традиция е да ги бием, трябва да ги бием!

# 323
Дузпа, Кака и 2:1 за Милан.....

# 324
# 325
сега ще ги биете , ама на реванша -  голям зор ..и Кан се връща ...

За Ливърпул -   Heart Eyes Grinning Grinning Grinning- нещата се оказаха по-лесни , отколкото очаквахме  Simple Smile

# 326
Ей нашите са много зле.
Мъжът ми каза ,че са Кучето също я прякор на Стойчков..
да , старите фенове така му викат - Кучето , или Камата
ама Кучето е най-стария му прякор

# 327
white_r, каза ти една другарка да си гледаш футбола, ти пак към музиката завъртя.   hahaha
Laughing Laughing Laughing нали ? тя ме оправи ... Laughing

# 328
  • UK
Мамкамумамкамумамкаму... Можехме да изкараме едно 0:0 другата седмица ама...

# 329
2:2 в продължението на Милан-БМ... Край..... Те това може да го направи само Емил Костадинов - секунди преди края да отбележи гол.......

ПСВ-Ливърпул 0:3

На Милан ми остана тръпката откак им бях луда фенка по времето на Бастен, Гулит и Рийкард... Сега от време оно остана само Малдини...  Тогава горях, сега само ме е яд......

Общи условия

Активация на акаунт