Отговори
# 60
Четох, че Зидан вече е разкрил какво му е казал Матераци. Липсват расистки неща, така че едва ли ще се стигне до чак такова наказание като отнемане на титла.

Зидан наистина даде интервю, но не разкри какво точно му е казал Матераци. Обясни, че Матераци жестоко е обидил майка му и сестра му, но не е пожелал да назове точните думи. Така или иначе, не вярвам да отнемат титлата на Италия.

# 61
Четох, че Зидан вече е разкрил какво му е казал Матераци. Липсват расистки неща, така че едва ли ще се стигне до чак такова наказание като отнемане на титла.

Зидан наистина даде интервю, но не разкри какво точно му е казал Матераци. Обясни, че Матераци жестоко е обидил майка му и сестра му, но не е пожелал да назове точните думи. Така или иначе, не вярвам да отнемат титлата на Италия.

Съжалявам, моя грешка Peace Под "какво е казал" имах предвид, че е станало ясно, че не е ставало дума за терористи и т.н. Поне аз това разбрах Peace

# 62
Хм, имало решение вече по скандала - дали е вярно  newsm78

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764022987

И още по темата - http://www.focus-sport.net/?do=n1148764022970

# 63
Таня, кои са отборите и с кого играят? то вече дойде ли, направо не мога да повярвам, толкова съм се улисала по вече отминалото световно, че дори и не предполагах, че вече е дошло време за предварителните кръгове... Blush

Челси, звучи правдободобно, но очевидно още не е официално, ще почакаме още ден-два.

Иначе  казваш на Неста да му омръзне да играе в Италия?На него?? Личи си, че не го познаваш Laughing Hug (няма страшно, подозирам, че влизащите в тази тема ще сте експерти след един сезон Blush)

А Анчелоти ми е най-най-най-любимият треньор на света Heart Eyes Така че за него или добро, или нищо Laughing Wink

# 64
Не съм Таня, ама така и така влязох да проверя темата, че ми е слабост...   Blush

Ей ги на:
http://www.sport1.bg/sport1/node/24773

# 65
Много се извинявам,но нямах време и не видях темата на ester за феновете на футбола smile3555Ако може да ми преместите въпраса там.Моля и благодаря yes

# 66
Челcи   bouquet
То мачовете ще свършат докато вида темата.  Crazy Но днес го ударих на работа и чак сега влизам.
ЦСКА нещо не се представят добре, но остава още малко време и дано все пак успеят да вкарат гол, че нещо тъпо ми се струва да паднат от албански отбор.  Rolling Eyes

# 67
EEEEE камък ми падна от сърцето.  Mr. Green
Айде дано Локото и Литекс поне толкова добре се справят.  newsm10

# 68
  • Пловдив
Локо (Сф) би с 2:0, а съдията направо ме разби. Той въобще не знаеше какво прави на терена. #Cussing out А отменения гол беше върхЪ. Дано и Литекс  Praynig задържи тоя резултат и ще започнем отлично евротурнирите.

Роберто Донадони е новия старши треньор на Италия - страхотен футболист беше, дано и като треньор го бива  Laughing

# 69
Обаче каква смешка беше тоя мач Embarassed
Дни след Световното... как да не направи сравнение човек  ooooh!

Г-жо Гатузова, къде си?  Laughing

Гатузо отказа на Манчестър Юнайтед, остава в Милан
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764023105  Sunglasses

Последна редакция: чт, 13 юли 2006, 23:09 от Челcи

# 70
Гатузова е на изпити!
Да и стискаме палци!

УСПЕХ ГАТУЗОВААААААААААААА!

# 71
Гатузова е на изпити!
Да и стискаме палци!

УСПЕХ ГАТУЗОВААААААААААААА!

Ааа, ясно, стискаме тогава fingerscrossed
Да не я разсейваме с новини за Мъжа с главно Г  Mr. Green

# 72
Оооо, Марче, таман бях решила, че си напуснала рехавите ни редици Hug

Гатузова, нека Силата на Дженаро бъде с теб Mr. Green То всъщност изпитът ти е минал, сега остава да стискаме палци за следващия и докато излязат оценките Grinning

А това, че въпросният прелестен индивид смята да остане в Милан е повече от чудесно Mr. Green Браво, браво, хвала на такива!

Донадони новият треньор- страхотна новина! Heart Eyes Донадони също ми е един от любимите футболисти, невероятен беше. Освен това доколкото съм следяла изявите му като треньор, залага на доста офанзивна тактика, което си е нужно на италианците.

Браво и на трите български отбора, да се представят все по-добре им пожелавам!

# 73
  • UK
Ediniq izpit mina nqma kirilica, blagodarq za pojelanieto, i za novinata, mn se radvam Simple Smile

# 74
Оооо, Марче, таман бях решила, че си напуснала рехавите ни редици Hug

Тук съм и ви чета, малко ме намързява да пиша.
Обаче важното е, че с вас знам най-новите новини и съм много доволна за Юве. Някак среия В зувчи по-обнадеждаващо:))

Общи условия

Активация на акаунт