Отговори
# 165
Българи- юнаци.

# 166
никой ли не гледа националите?

.....................................
Как бе, ела да видиш как сме се наредили пред телевизора и се кефим cheers

# 167
:ЧЕСТИТА ПОБЕДА bg newsm44

# 168
никой ли не гледа националите?

аз малко не мога да преживея присъствието на топузаков в отбора, както и на "леко" по-тъмният ни сънародник  Laughing

е, радвам се, че поне словенците може и да ги ступаме  Simple Smile

Гледахме , Гледахме  Simple Smile
да ,вагнер и на мен не ми е ясно за какво е в отбора , да , топчо и той , но все пак е по-добре от миналия мач ..

# 169
Браво на наште. И та живее Мартин Петров, какъв удар само чак вратаря вкара с топката в мрежата. И Валери Божинов, браво за гола и изражливостта все пак и за младежите игра момчето.  bg

# 170
Браво на наште. И та живее Мартин Петров, какъв удар само чак вратаря вкара с топката в мрежата. И Валери Божинов, браво за гола и изражливостта все пак и за младежите игра момчето.  bg
Така е, не може само върху масите в БИАД да се играе.

Марчето, и аз се чудя какъв булгар-булгар е Вагнер. Не обича таратор.  #Cussing out

# 171
Повдигам темата по две причини.
Първо защото Шампионската лига започна и в друга тема обсъдихме надълго и нашироко Барса и Левски, но останалите отбори останаха в сянка.

А пък на мен ми е интересно да си оклюкаме и останалите мачове.
Като например култовия Спортинг- Интер. Бооужееей, горките интеристи, по-големи каръци от тях не съм виждала. Да се смея ли, да плача ли, не знам и аз вече. Колко пари пръскат всяка година за селекция, какви гръмки очаквания имат и накрая все един и същи резултат ooooh! 
Другите мачове не ни изненадаха особено, само да отбележа, че ПСВ отново ще създават ядове май.

А втората причина е, че днес чистейки, ме удари по главата една мисъл, която се налага да споделя с Челси. Laughing
Та, Челси, злато, видя ли ме всъщност каква съм затрита? ooooh! Лятото батко ни Роман като прояви добрина и си каза "Я да взема аз в Челси туй момчляче Сандьо, та Фейрито да му се порадва отблизо на мача срещу Левски", аз рИвах не, та не, сакън, седи си, Сандьо в Милан.  ooooh! Хак да ми е, кат се извъдих такава глупава Rolling Eyes Laughing Laughing

# 172
За Интер бях сигурна, че няма да бият, гола обаче беше .....  Shocked
Това което ме изненада е, че Спартак Москва отнесоха толкова много голове.

И ай честито за Сандьо. Дано само батко ти Жозе да не реши да не го взима в София.  Wink

# 173
За Интер бях сигурна, че няма да бият, гола обаче беше .....  Shocked
Това което ме изненада е, че Спартак Москва отнесоха толкова много голове.

И ай честито за Сандьо. Дано само батко ти Жозе да не реши да не го взима в София.  Wink

И аз не съм очаквала от Спартак подобно нещо. Confused

Ама нееее, той си е където трябва- в Милано Mr. Green (и Слава Богу). Ама аз сега се сетих да се чудя що толкоз ривах лятото, като ако беше отишъл в Челси, щях барем да го видя. Laughing

# 174
  • UK
Може Отстъпника да видиш.

# 175
 Embarassed И аз с такова впечатление останах, ама нещо не ти прочетох поста вниматело и реших, че пак не съм разбрала.  ooooh! Ама си имам оправдание де, две седмици бях в пълно информационно затъмнение и още не съм наваксала.  Wink

# 176

А, не, мерси Naughty

Таня, оправдана си, и аз съм още в мъгла Laughing

# 177
Ей, футболни фенки, радвам се да видя темата на първа страница  Laughing
Почна се, почна се  newsm44
Отсега се точа за Големия мач Левски - Челси. Ще се моля на Краси Минев да му помагам в отразяването Blush, че да пипна Лампард и някои други колоси, а Жозето ще го изгледам надменно  Sunglasses

Fairy, като се класираме сега (Левски) за следващия кръг  Sunglasses, ще се паднем с Милан - и тогава всички ще гледаме Сандьо на стадиона  Mr. Green

Шъ мъ прощавате, ама съм изпила една бира и вече мечтая  Blush  Laughing
А и толкова фенки на Милан има тук - подкрепете ме в мечтите  Grinning

А сега - искам Лион да бият, даже до финал искам да стигнат  Hug

# 178
Челси, тва хубаво, ама не съм сигурна, че Милан ще се класират Laughing Laughing

Иначе и аз съм на стадиона, с една приятелка вече създадохме организацията коя ще купува билетите, коя семките Mr. Green

# 179
Аз възложих на едни злоупотребители с положение да ме броят, за да пипам и аз звезди  Wink.  Вчера гледахте ли как всички левскарчета пускаха пипала на адаша?  Mr. Green
И котетата да попребият височествата.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт