Мека мебел - тема 8

• 136 312
  • 899
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Харесала съм си такъв тип диван- семпъл и елегантен, с ламелен издърпващ се механизъм:

https://tkmebel.com/product/1139/kanape-shik-1-3-ka.html
Има ли някой отзиви за подобен вид- устойчив ли е, удобен ли е за спане и хлътва ли много при сядане?
Ние взехме такъв модел за у нашите за кухнята. Искахме точно определен размер, много малък около 130см и да се разпъва напред. Ами не са доволни. Не е удобен за спане, нито за сядане. Някак се смачка отпред и като седнеш се изхлузваш, това може би зависи от качествто на дунапрените. Търси нещо с което да го смени, но още не е намерила с този размер и да е подходящ за спане на двама души. Аз също търся диван с механизъм, който се разпъва напред, но при мен размера е 180-190макс. Искам с тънки подлакътници за да не отнемат от площа за сядане или дори само с един подлакътник, по възможност и сваляща тапицерия. Е няма такова животно, което хем да ми харесва, хем да отговаря на тези изисквания.

# 706
Такова "животно" ще се намери, обаче цената все е над 2 000 лв. Поне моето търсене до там доведе. Още не съм поръчала никакъв диван. Но все в един момент ще трябва.

# 707
Реших се, харесах го и това е.  Купих го на своя отговорност. Като за среден клас дивани и помещение, което не е много натоварено, ще ми върши работа. За спане, вярно в края има един ръб, който малко се усеща, но имам един топ-матрак, който да използвам и разликата е осезаема.

# 708
  • София
Някой с мнение за качеството на дивани "Руди-ан"?

# 709
  • София
Аз съм с диван на "Руди-Ан" и нямам никакви забележки към качеството.

# 710
Аз съм ходила в магазина им във Варна. Хубави са им диваните, обаче и те имат различни модели - не е без значение.

# 711
  • оттам, откъдето започва България
MayBach , били споделила от кой диван си доволна.

# 712
  • София
D&A, моят се казва "Нанси", обаче не ъгловата, а правата версия. Всичко му се съблича - и възглавниците, и целият калъф - и е мек, въпреки че има и механизъм за сън. Механизмът му не става за ежедневно спане, обаче на нас ни трябваше само за всеки случай. Поръчах си и втори комплект калъфи в друг цвят, когато го купувах, така че и от това съм много доволна - като ми омръзне единия цвят, сменям и пера спокойно.

# 713
  • София
MayBach, от магазин в София ли е купуван? Аз съм харесала "Родстар", но ми се иска да го видя и пробвам.

# 714
  • София
emy_emy, да, но преди 2 години все пак, в "Пирински бор" на бул. "Ал.Малинов". Те със сигурност са им дистрибутори, но съм виждала дивани на "Руди Ан" и из големите люлински мебелни магазини. Може би най-добре първо питайте в "Руди Ан" къде има мостра, на сайта им има форма на запитване, има и телефон на онлайн магазина.
Като гледам обаче механизма за сън на дивана, който сте си харесала, според мен самият диван ще е от по-твърдите.

# 715
Здравейте, мнение за дивани на фирма Иввекс? Имам предвид мнение на хора, които имат и ползват такъв диван. Избрала съм си техен модел, който ще е за ежедневно спане /седалките на дивана е с покет пружини/

# 716
Здравейте, мнение за дивани на фирма Иввекс? Имам предвид мнение на хора, които имат и ползват такъв диван. Избрала съм си техен модел, който ще е за ежедневно спане /седалките на дивана е с покет пружини/
Ползваме такъв (включително и за ежедневно спане) вече 10 години. Откъм комфорт нищо лошо не мога да кажа, удобен е и не е мръднал. Само дамаската се прокъса на места.

# 717

На 03.03 чакам да доставят този диван от Айко.
Държахме дълбочината на сядане да е поне 100 см.
Видях го на живо ,пробвахме го ,мек е ,не е твърд, но и ние не искахме твърд диван.
Дано да са качествени.

# 718
Аз търся разтегателен диван, който ще ползваме само като ни идват гости с преспиване. Но искам да е с по-голяма площ за спане, т. е. да е удобен за спане на двама души.
Ако някой има нещо подобно, моля да сподели!

# 719
Има ли някой който от дълго време ползва такъв диван с възглавници за облегалка да каже колко време издържат тези възглавници преди да се спихат на палачинка?

Общи условия

Активация на акаунт