Мека мебел - тема 8

• 137 905
  • 899
  •   1
Отговори
# 255
Виж този модел на Валинор , Авеню, супер удобен е. Цената е по висока от масово предлаганите грознички дивани, но си заслужава.

# 256
Natt, много ти благодаря🤗. Този отговаря на изискванията ми и задължително ще се види. Размер, механизъм, свалящи калъфи, супер......

# 257
Нещо се обърквам с мебелите и диваните на Паралел Севлиево-къде точно да гледам- като напиша фирмата, ми излиза и Паралел Севлиево, и Нани и mebelizavseki, и zonaforhome..Astonished С една дума - ако ида до Севлиево, къде мога да отида и да имам най- голям избор за дивани?

# 258
Нещо се обърквам с мебелите и диваните на Паралел Севлиево-къде точно да гледам- като напиша фирмата, ми излиза и Паралел Севлиево, и Нани и mebelizavseki, и zonaforhome..Astonished С една дума - ако ида до Севлиево, къде мога да отида и да имам най- голям избор за дивани?
Нани са на Паралел Севлиево, за това. Има ги в почти всички магазини за мебели,за това ви излизат всички. В Zona for home има изложени също. Пробвайте диван Холивуд на Нани Heart. Ако имах само повече място нямаше да се замисля.

# 259
Аз отново за 5678923 път да похваля Холивуд.

# 260
  • около Варна
Здравейте, спешно трябва да си сменя дивана, а все не попадам на подходящия. Трябва ми нещо между кухненски и холов. Харесах си този диван, но не мога да го видя наживо, а прочетох доста лоши отзиви за магазина. https://mebelmag.bg/bg-bg/category/product/aglov-divan-nevada-de … 9489744587331842/
Някой има ли опит с Мебел маг или ако може да ми препоръчате друг магазин, от който да си купя подобен диван, ще съм много благодарна.

# 261
Хубав дивал Виждала ли си го на живо?
Подозирам, че механизмът е като на моя - гладката част се вади отдолу под седалката, която е капитонирана. Ако е така - внимателно провери съответствието на твърдостта на всички части и дали гладката част е на едно ниво с Г-то на дивана. При мен това се оказа проблем и не е удобен да се ползва за спане разтегнат.

# 262
Ние поръчахме подобен диван - за холокухня като ще се ползва и за хранене и трябваше да е по-висок и с по-тясна седалка, с механизъм за спане. Поръчахме го от една казанлъшка фирма Бодомекс, супер сме доволни беше много евтин в сравнение с останалите фирми. Ние си избрахме височина, мекота,всичко. Стана за около две седмици и препоръчвам .

# 263
Е, няма такива малоумници от Дивани Нани, Паралел, или както им се казва фирмата. Язък им за качествените продукти. Та, избрах си диван, дамаска, цвят и поръчах диван на 21.09 и да стане за началото на Ноември. Обадиха се по рано, за днес да ми го доставят. 10.00 са на адрес , но какво да видим - объркали цвета на дамаската. Айде връщане и нов диван след месец. Нямам думи.....

# 264
Е, няма такива малоумници от Дивани Нани, Паралел, или както им се казва фирмата. Язък им за качествените продукти. Та, избрах си диван, дамаска, цвят и поръчах диван на 21.09 и да стане за началото на Ноември. Обадиха се по рано, за днес да ми го доставят. 10.00 са на адрес , но какво да видим - объркали цвета на дамаската. Айде връщане и нов диван след месец. Нямам думи.....
Тъпо, но се случва. На нас ни казаха, че , ако поръчаме сега, може да получим дивана най- рано януари.Anguished Сега имали най- много поръчки- по това време на годината. Колебаем се между модулен диван Луна ( Паралел) https://divaninani.bg/sofas/luna-new и тези на Фейдом- в момента с намалението излизат на еднакви цени с Луна на Паралел, а големи хвалебствия за тях ( Фейдом)като функционалност и качество..Имало и canappe - бг вариант на Фейдом, но пак, като гледам, горе-долу,са на същите цени.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 15:22 от Nil desperandum!

# 265
  • София
На Мобила Далин срокът им е един месец за изработка - даже исках да го забавят малко, защото нямаше да съм готова с ремонта, но пак го направиха за един месец.

# 266
От Нани обещаха, поради грешката си да ми го направят за календарен месец. Инак сроковете им били 60 раотни дни.
Четете си хубаво договорите при поръчка.

# 267
И тук да пиша, барем приключи моята диванена сага. Копирам поста си от другата тема: В една група във фейсбук, открих публикация, която описва точно каквото искам и аз. Колебая се и аз между първите три фирми- Паралел, Фейдом, Тедива( както и съм със същите изисквания, описани по-долу). Ето я публикацията- може би авторката да членува и тук, не знам. Някой с препоръка във връзка с долното, но да се има предвид, че не съм в Сф и съм се спряла на Тедива, Паралел, Фейдом и евентуално - Икеа?  

# 268
Това са удобни, сравнително високи и с голяма дълбочина на седалката дивани. От два лесно разглобяеми модула са. Могат да се поръчат с дамаска по избор и корекция на размера. Срокът на поръчката е 45 дни. Моят дойде за 25 дни (беше с дамаска по мой избор и корекция на размера). Вече почти година активно му се търкаляме и за сега не е дал индикации за скърцане или сплескване. Обаче не е на нито една от изброените от Вас фирми:
https://kambo-shop.com/dnevna-bg/aglovi-divani-bg/aglov-divan-dalas-bg.html
https://kambo-shop.com/dnevna-bg/aglovi-divani-bg/holen-agal-rio-bg.html
https://kambo-shop.com/dnevna-bg/aglovi-divani-bg/holen-agal-sahara-bg.html

# 269
Здравейте,в момента избирам ъглов диван...Някой да е поръчвал от тази фирма(в Търговище е производството)?

Мебели Виденов ми отпадат като вариант,ако пък сте доволни и от друг производител,ще се радвам да ме посъветвате.Мерси,лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт