Мека мебел - тема 8

• 137 991
  • 899
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, предстои ми покупка на мека мебел. Спрял съм се на този диван: https://www.esteta.bg/bg/meka_mebel/glovi-divani/uglov_divan_Elio
Имате ли впечатления от мебелите на Esteta Interiori и Gala Collezione?
Точно при тях бях харесала един диван преди две години. Обадих им се по телефона да питам, че нямаше и цена на картинката. Оказа се, че се доближава до 6000 лв. базовият модел, ама нямали мостра. Бил супер диванът, според девойката. Аз я питах дали го е пробвала. Отговорът беше "Не".
Ами за какво говорим тогава?! Аз все още имам здрав разсъдък. Как си мислят, че им дам толкова пари и няма да го видя преди това.
Иначе техни дивани имаше сложени по етажите на мол Пaрадайз. Ами...дивани. Имаше и доста деформирани, но пък там народът не ги жали.
Ето един почти същия. Качествени са:
https://kambo.bg/aglovi-divani-bg?product_id=169

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 09:02 от petiaivanov

# 331
  • Варна
За който е от София

# 332
Каква цена е дивана на снимката?

# 333
  • Варна
Трябва да се пита, може и по мейл, много бързо отговарят.

По картинка много от диваните им са точно това, което търся, но не мога да ги пробвам, а и доставката от София до Варна ще оскъпи още и без това достатъчно са скъпи.
Изглеждат много качествени, изработват и с алкантара, но не са за покупка онлайн Simple Smile

# 334
Според мен не е коректно да се пуска реклама на дадена фирма без да има конкретна цена. В крайна сметка всички фирми правят намаления, но е важно да се знае дали един диван е в ценови клас  20 000, 2000 или 1000 лева.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 11:56 от Анонимен

# 335
  • Варна
Аз не пускам реклама, понеже е тема за мека мебел и мисля, че е важно когато има намаление, а самата фирма, че не е посочила цена, нямам вина в случая. Както казах, който се интересува ще попита. Ако не го устройва подминава, да не би да си помислите, че  съм на процент към фирмата, даже не съм ги виждала наживо - не съм от София.

А и не всички се интересуват само от ценови диапазон 1500 лева. от километри личи, че този диван с релакс механизми няма как да е на такава цена. А и не само този диван повечето.

Дори само от любопитство, дори да не ми е по джоба бих отишла да видя и седна на диван и да разбера аджеба има ли причина да е по-скъп италиански диван с алкантара или естествена кожа от тези в Айко и Виденов.

# 336
Ако следваме тази логика, не трябва да се пише, че Фейдом имали намаления.
Диванът на Дорис е скъп, наистина си личи. Така че който се интересува да купи скъп диван с намаление, може да звънне и да пита колко е.

# 337
На сайта на фейдом си има цени. Веднага вижда човек кое колко струва с колко е намалено и дали го касае. П.П. В KARE Design също има намаление. Там също има цени. https://www.kare.bg/bg

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 12:25 от Анонимен

# 338
Виж сега, и мен ме дразни, че някои магазини не слагат цени по сайтовете си. Но това не значи, че не трябва да се пуска информация за техни намаления тук. Щом за едните се пуска инфо за намаления, така и за другите трябва да може да се пусне.
На мен редовно във ФБ ми излизат реклами за намаления на Бо Консепт, само % намаление и за кои артикули. Няма крайна цена. Но аз знам, а и мога да преценя по снимките, че Бо Консепт не са масови евтини мебели.

Та в този смисъл трябва ли само диваните на Фейдом да обсъждаме и "рекламираме" в темата? Нямам нищо против тях, да не си помислиш нещо.

# 339
  • Варна
...

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 12:47 от Doris

# 340
Виж сега, и мен ме дразни, че някои магазини не слагат цени по сайтовете си. Но това не значи, че не трябва да се пуска информация за техни намаления тук. Щом за едните се пуска инфо за намаления, така и за другите трябва да може да се пусне.
На мен редовно във ФБ ми излизат реклами за намаления на Бо Консепт, само % намаление и за кои артикули. Няма крайна цена. Но аз знам, а и мога да преценя по снимките, че Бо Консепт не са масови евтини мебели.

Та в този смисъл трябва ли само диваните на Фейдом да обсъждаме и "рекламираме" в темата? Нямам нищо против тях, да не си помислиш нещо.
KARE също не са евтини, но веднага човек вижда какво да очаква и дали въобще да губи време и да се настройва за нещо, което не му е в ценовия клас. Така е много по-коректно. https://www.kare.bg/bg/product/0/divan-organic/24754-4_133.html.     

# 341
  • Варна
Sony1 съжалявам, че си се разминала в очакванията за цени. Но някой може пък да е ок, не се разстройвай плийз.
Явно е политика на фирмата, не е моя.

# 342
Ние пък улучихме намаление в Мебелино - разпродаваха мостри, и взехме диван, намален от 2700 на 1360. Беше стоял само няколко месеца в магазина и нямаше забележки. Ето този, на полска фирма е. Отначало и ние се бяхме насочили към Фейдом, но като ги пробвахме на място, ми се сториха доста твърди, а и разместването на модулите, за да го трансформираме в спалня, ми изглежда трудоемко, поне този модел, който бях харесала. Новият се разтяга с изтегляне на подматрак, много е удобен, мек, но не прекалено, че да потъваш в него, и не много дълбок, че аз съм ниска и ми стърчат краката.

# 343
  • Варна
Много хубав диван!

Дълги години да си ги ползвате!

Познати казаха, че дамаската на диван от Фейдом започнала да става на бобчета, възможно е да не са взели най-скъпата дамаска, ползване година и половина.

# 344
Аз също се настройвам отрицателно, когато не мога да видя веднага цената. Знам, че обикновено следва тесла. Съгласна съм, че цената може да бъде различна за всеки отделен диван, но могат да бъдат дадени две-три конфигурации, за да се разбере горе-долу за какво става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт