Мека мебел - тема 8

• 133 916
  • 899
  •   1
Отговори
# 720
Моите дивани са на Камбо, с възглавници. Единият е на почти 3 години и не само, че възглавниците не са се сплескали и развалили, ама са си като в първия ден дебели, а се премятат здраво. Калъфите им се свалят и перат.

# 721
Здравейте! Да ми препоръчате в Пловдив магазини за мебели без Виденов, че вече се "напатих" с тях. Благодаря!

# 722
Зависи какво търсите и какъв ви е бюджета. В Юск имат хубави и евтини дивани. Вкъщи имаме един, който ММ много го хареса и така го окупира, че никой не може да се добере до него.

# 723
Кой е дивана на Юск?

# 724
Ще го потърся и ще сложа линк.

# 725
Такова синьо в юска е на половин цена, даже и не на половин...а още надолу...

# 726
Такова синьо в юска е на половин цена, даже и не на половин...а още надолу...

Може ли линк Simple Smile

# 727
# 728

Дали ще го имат на живо? Този, който сподели аз го видяхме на живо и го пробвахме и е удобрен. Но разбира се ако цената е на половина Simple Smile

# 729
Вие си преценявате..не искам да изляза виновна накрая...Simple Smile

# 730
Вие си преценявате..не искам да изляза виновна накрая...Simple Smile

Няма проблеми. Всяко мнение е важно, а и знаеш ли? Може да изскочи някаква тънкост Grinning преди имахме на Виденов модел Микеланджело. Мъжът ми му писна все нещо да му поправя и сега сме на мнение по-скъп, но качествен. Затова пиша, за да знам, дали има положителни мнения. От приятели знам, че са им качествени нещата , но съм открехната и за други предложения Simple Smile

# 731
Да ви се оплача от голямото си разочарование от диван закупен от Айко.Диванът е по поръчка, немски ,произведен в Румъния. Ъглов е, с много дефекти, имам чувството,че правен от хора,които тепърва започват да работят.Направих рекламация и никой все още не е дошъл да го  види.Аз, само като го видя и ми идва да го изтипосам пред Айко. Чудя се какво друго да направя освен жалба в КЗП, не знам те какво могат да помогнат. Желанието ми е да си взема парите, но едва ли ще се случи.Ако някой има идея,какво мога да направя?

# 732
  • Бургас
Кой е дивана, може ли линк?
И нашия е от Айко, но още не е сложен.

# 733
Диванът е Eternity Cotta, няма нищо общо в изпълнението в сравнение с мострата. Ние търсихме по мек, доставения се оказа и твърд , усещат се дървениите отдолу. Както и да го погледнеш е пълна мизерия,което не означава,че и вие ще имате проблеми.

# 734
Не искам да те отчайвам, но ние имаме този диван и на година и половина се счупи тая дървения, която сега усещаш. Гаранцията ни беше година и половина и я изтървахме за някакви дни. Вече два пъти го ремонтираме и се чудим какво да вземем, че да е по-качествено.

Общи условия

Активация на акаунт