Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 57

• 41 097
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Въпрос към дамите с тройно негативе: кога идва цикълът след химиотерапия и идва ли изобщо?

# 511
Въпрос към дамите с тройно негативе: кога идва цикълът след химиотерапия и идва ли изобщо?
 Аз съм от тройно позитивните, но доколкото знам до няколко месеца след приключване на химията, цикълът се завръща.Точно заради това ни изписват инжекциите Золадекс, които замразяват яйчниците за известен период.

# 512
 Аз съм от тройно позитивните, но доколкото знам до няколко месеца след приключване на химията, цикълът се завръща.Точно заради това ни изписват инжекциите Золадекс, които замразяват яйчниците за известен период.

Моите яйчници усещам как май ще започнат да функционират скоро, но предполагам ще започна хормоното скоро.

# 513
Тото стискам палци утре и пиши като можеш.

# 514
  • София
Момичета, възможно ли е от бялата химия да получа течение? Бях чиста като сълза, но откакто почнах бялата се появи неприятно течение. Бях на контрола след конизацията, на колпоскопията всичко е чисто, но цитонамазката е по-голяма група отпреди конизацията. Гинекологът ми иска да слагам глобули 12 дни и след това да повторим цитонамазката. Та се чудя химията ли прави тия бели или белята е друга Sad

# 515
Момичета, възможно ли е от бялата химия да получа течение? Бях чиста като сълза, но откакто почнах бялата се появи неприятно течение. Бях на контрола след конизацията, на колпоскопията всичко е чисто, но цитонамазката е по-голяма група отпреди конизацията. Гинекологът ми иска да слагам глобули 12 дни и след това да повторим цитонамазката. Та се чудя химията ли прави тия бели или белята е друга Sad
  И при мен се получи такова нещо и го отдадох на химията. Започна след втората бяла и продължи до началото на четвъртата. Сега вече съм чиста.

# 516
  • Варна
Момичета, да не бързам да ви успокоявам, продължавайте да си се следите редовно И при гинеколог, И при ендокринолог, но относно женските ни органи наистина в голям процент от случаите всичко на терапиите се дължи. Обърнете внимание в описанието на групите в табличката, че като причини се посочват и хормонални нарушения, и възстановителни процеси, и облъчване, и вирусни заболявания дори.

Точно малко след приключване на терапиите и започнала вече хормоналната ходих при гинеколог. И РАР групата съм вдигнала (в II B се оказа, че съм влезнала въпреки липсата на всякакви интимни контакти - пенсионерската само се гушкаме и си мъркаме с милото), и кистичка една си отглеждам в левия яйчник (ракът ми е в дясната гърда, не търсете под вола теле... хем имат връзка, хем нямат връзка нещата), и възли в щитовидната жлеза си имам и въпреки това паникьосани специалисти няма около мен, които да бързат да ме мятат пак на влакчето на ужасите. Просто си ме следят. Следете се и вие.

За притесненията ви около евентуални гинекологични проблеми, които получаваме като екстри ТАЗИ ТЕМА може да ви е от полза. На мен поне беше. Там пишат много отзивчиви дами - и препатили, и с подобни на нашите оплаквания, и притеснили се, че сериозен проблем имат.

# 517
Ей ме и мен. Лежа и чакам някакви консултации. Утре е операцията. За сега съм горе долу спокойна, макар че усещам как страхът напира и то не за самата операция, а за това как ще се събудя, колко ще ми бъде лошо... Чувствам се странно, все едно не се отнася за мен и гледам от страни. А и болничната обстановка е толкова подтискаща, не е обновявано. Знам, че ми е най-малкия проблем, ама се шокирах. Иначе имам прекрасна гледка, София е красива отгоре.

# 518
  • Другата България
Стискам ти палци, нека всичко мине безпроблемно и нормално! Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Всъщност сигурна съм, че ще е. Пиши като се съвземеш!

# 519
Ей ме и мен. Лежа и чакам някакви консултации. Утре е операцията. За сега съм горе долу спокойна, макар че усещам как страхът напира и то не за самата операция, а за това как ще се събудя, колко ще ми бъде лошо... Чувствам се странно, все едно не се отнася за мен и гледам от страни. А и болничната обстановка е толкова подтискаща, не е обновявано. Знам, че ми е най-малкия проблем, ама се шокирах. Иначе имам прекрасна гледка, София е красива отгоре.

Нормално се чувстваш. И аз бях така (без болничната обстановка), но то си идва момента и си отива, а ти го преживяваш така или иначе. Нямах проблем със събуждането (имах две операции в рамките на 12 часа и заспах и се събудих добре и двата пъти. Не бой се! Стискам палци резултата след операцията да е добър. Това е най- важното! 🤗❤️😘

# 520
  • Варна
Тото,и аз стискам палци!Успех и безпроблемно събуждане!

# 521
  • София /Абсурдистан
И от мен пожелание за късмет и всичко ще е наред.

# 522
Тото, кураж и стиснати палци имаш и от мен! Ще мине и ще замине, така че не му се страхувай- не е страшно.
Тинтири, аз си мисля също, че може да е от химиите. Пък и като цяло нали пада имунитета и  сме по-уязвими на каквото мине покрай нас....Мен тия дни ми се обели пак устата от вътре- ама жабуря и ям по-бебешка храна и позавехнаха афтите. Че и нещо ме полази, така се бях опъпчила по единия крак- направо се разраних да се чеша, та два-три дни ходих с дълги дънки, че да огранича поне тоя момент. Иначе мазах и Фенистил и противоалергични пих, ма ефекта беше точно никакъв. А, никога не съм била толкоз чувствителна и деликатна, ма на- доживях и това.
Лейди, ти как си?

# 523
🤞успех. Всичко ще е наред.

# 524
  • Другата България
Лейди, как е баща ти?
Ти как си? Изписаха ли те?

Общи условия

Активация на акаунт