С какво ви дразнят свекървите? - 112

• 34 657
  • 713
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм ходила,същата да ми лее куршум,че един младеж мислил,че Стопа не е за него и ме блъсна,ама не знаех че и гледала жената.
Ама мойта е хитра,не казала сина ми и снахата,а -младо семейство мои близки.😂😂😂Чак после казала кой кум,кой сват .

# 331
  • Оптимист по принуда

Ама мойта е хитра,не казала сина ми и снахата,а -младо семейство мои близки.😂😂😂Чак после казала кой кум,кой сват .
Е те такива никое джи пи не моЖ ги излекува.

Гугъл, съжалявам, но по тежък път тръгвате. Кураж!

# 332
  • София
Bobchita, представи си, че и бе хрумнало да каже, че ще сте нещастни. И свекърва ти да иде още 20-30 пъти при нея, за да развалят магията, която си му направила Simple Smile Направо си е за почерпка.

# 333
Или,че му изневерявам.После обяснявай,че нямаш сестра😁

# 334
Голям смях с врачката Joy
Тя хич не се е  сетила за кое семейство става дума, няма начин просто.

Аз на твое място , бих и казала на свеката- добре, че ме подсети, и аз ще отида при една ясновидка.
И я дръж в напрежение. Ходи ли. Ходих. Какво ти каза... Ами то не  е за приказка Sunglasses

# 335
Аз лично повече с тия хора не искам да се виждам никога.
Да. Категорично. Сестрата на първия ми мъж се беше опитала в началото на брака ни да го играе свелкърва и се пробва да ми спретне подобна сценка на публично място. От тогава не съм я виждала и чувала до ден днешен, с изключение погребението на брат ѝ. Точка. Ако ТМ те подкрепи, това е най-добрият вариант.
Аз мисля, че се разбрахме. Не му е приятно, но той специално отлично схваща за какво иде реч - все пак с тия хора е израснал. Аз не знам кога се отключва деменция? МП твърди, че баща му си е такъв от много години. Още, откакто са били деца със сестра му.
Понякога искрено ми е жал за свекървата, тя е кротък и миролюбив човек.

# 336
Гугълче, успокои ли се Hug

Този дядка преследвал ли ви е ?
Много лоша постъпка. Как пък никой не се обади на 112.
Аз напоследък съм станала много нетолерантна към такива простотии на публично място, взех и да се намесвам.

# 337
Гугълче, успокои ли се Hug

Този дядка преследвал ли ви е ?
Много лоша постъпка. Как пък никой не се обади на 112.
Аз напоследък съм станала много нетолерантна към такива простотии на публично място, взех и да се намесвам.

A, отдавна се успокоих. Grinning Бягах, рисувах, готвих. То човек бързо се отпуска. Но досега обсъждахме с МП цялото чудо. Разказа ми доста истории с  баща си, които са меко казано стряскащи, макар че той като е бил още малък не го е осъзнавал толкова.
Не ни преследва след като слязохме от влакчето. Но ни причака в метростанцията и се качи с нас за 1 спирка. Аз се разтревожих да не тръгне след нас, но не. Предполагам, че никой не се е обадил на 112, защото все пак имаше мъж с мен (МП).

# 338
Гугъл, в случая мисля, че камъните са в градината на твоя приятел, а не в твоята градина. Може би излишно се впрягаш. Всъщност човека си има характеропатия и може да няма нищо против теб, а просто си е такъв. Избягвай да си насаме с него, а когато сте в обща компания - не му обръщай много внимание, за да не ти се фиксира. Приеми, че не е съвсем в ред и остави сина му да се оправя с него. А щом винаги си е бил такъв чалнат, с годините ще става по-зле значи, така че според мен дистанция е решението. В противен случай и ти и човека до теб ще страдате.

# 339
  • Варна
Бобчита, бързо тука врачката да се закове на първа страница, с име, телефон и приемни часове. Всички с проблемни свекърви да я ползват, я как благотворно влияе...

# 340
  • Оптимист по принуда
Те врачките си падат малко психолози. Надушила я е, че е дошла за потвърждение на проваления брак на сина си, та затова я и' е казала обратното, да остави хората на мира.
Бобчита, утре едни бАнбони да и' занесеш на жената.

# 341
Гугълче, може да отключва деменция, но ако е от години така, по-вероятно е да е обикновен идиот по рождение. Щом ТМ е зад гърба ти, режи смело и анулирай всякакви контакти. Те да си се виждат колкото душа им иска. Ти си спестявай идиотите.

# 342
Всичко е възможно Гугъл, така, че си мисля, че консултацията е наложителна. поне ще знаете дали го прави заради заболяване или просто си е такъв. Но е определящо за подхода към него занапред. Така си мисля.
А как ще стигне да доктора това вече е друг въпрос, предполагам, че няма и това да е лесно
Никакъв подход няма значение към пълни кукундрели. Само лечение би облекчило положението.

# 343
  • при късмета
Всичко е възможно Гугъл, така, че си мисля, че консултацията е наложителна. поне ще знаете дали го прави заради заболяване или просто си е такъв. Но е определящо за подхода към него занапред. Така си мисля.
А как ще стигне да доктора това вече е друг въпрос, предполагам, че няма и това да е лесно
Никакъв подход няма значение към пълни кукундрели. Само лечение би облекчило положението.
Напротив. Ако е заболяване (но трябва да е проверено и доказано), се предполага, че ще има снизхождение към него и повечето изцепки ще му се разминават, както в случая. И свекървата, ако има нужда от помощ заради него, все пак сина ще помогне, с каквото е нужно. Ако е характер обаче, имат пълното право да действат както преценят, включително и с неговите камъни по неговата глава. Дори да го отрежат когато е в нужда пак ще е оправдано или да го отпишат все едно е умрял и го няма

# 344
  • София
Те врачките си падат малко психолози. Надушила я е, че е дошла за потвърждение на проваления брак на сина си, та затова я и' е казала обратното, да остави хората на мира.
Бобчита, утре едни бАнбони да и' занесеш на жената.
Е, ако беше казала, че снахата му е направила магия, щеше да изкара доста пари, докато я развалят.

Общи условия

Активация на акаунт