С какво ви дразнят свекървите? - 112

• 34 485
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
  • MI
Готвенето на нещо различно от отваряне на кроасан ии пускането на прапрахосмукачка   не е равносилно на оправяне на ел.инсталация, а на смяна на бушон и отпушване на канал. Не ми е хрумвало да моля баща ми да дойде за такива неща, звъняла съм само да питам за инструкции. Това преди да навърша 18. Съжалявам, това е чиста форма на мързел и егоизъм.

# 91
Откриха ми здравословен проблем, който вероятно води до репродуктивен проблем и на последния ми празник свекърва ми ми пожела само да съм здрава. Иначе ги реди "пък да се обичате със сина ми все така, пък все така добре да ми го гледаш, пък да сте 100 години заедно..."
Не че съм се издразнила, ама ми стана смешно.

Много добре ти е казала,в предната тема може да прочетеш за моето инвитро и подхода на свеки ..и  да паднеш .
По никой начин не мога да оправдая мъж ,който не може да пусне прахосмукачка или да сготви нещо елементарно.И мъжът ми и брат ми са живели сами и могат всичко,барабар с миене на прозорци ,че и го правят почти наравно с нас.
Има интернет,да напише "мусака" да види и да сготви,дори и да е женен от време навреме трябва да го прави,жената не е слугиня,и двамата трябва да участват в семейните задължения.

# 92
Откриха ми здравословен проблем, който вероятно води до репродуктивен проблем и на последния ми празник свекърва ми ми пожела само да съм здрава. Иначе ги реди "пък да се обичате със сина ми все така, пък все така добре да ми го гледаш, пък да сте 100 години заедно..."

Аз не разбрах кое ти е смешно. Че след като са ти открили здравословен проблем, свеки ти е пожелала само да си здрава? Нещо пропускам или греша, като мисля, че ако мой близък/познат има здравословен проблем, най-ценното което мога да му пожелая е здраве?

# 93
Ние се надяваме като не задоовлява изискванията по чистене да има други дарби дето натежават.То си бе срамно мъж и женска работа в едно изречение само ,какво остава изпълнение.
Девойчето стреснахме, то наистина да не се оплаче човек тук, отклонения  невронни стават.Но как да лъжеш къде е проблемът.Семействата не оцеляват дори като си поделят дейностите като равни, питам се дали е по-лесно или по трудно при такова разделяне на труда на мъжки и женски,и то за дреболии.

# 94

Аз не разбрах кое ти е смешно. Че след като са ти открили здравословен проблем, свеки ти е пожелала само да си здрава? Нещо пропускам или греша, като мисля, че ако мой близък/познат има здравословен проблем, най-ценното което мога да му пожелая е здраве?
Няма лошо и аз искам да съм здрава. Здраве на всеки празник ми се пожелава.
Ама с тоя проблем, може и да не ми се пожелава съм 100 години със сина ѝ и все така да се обичаме. Затова ми стана смешно.

# 95
  • MI
Най-вероятно се е стреснала жената и затова само здраве ти е пожелала.  Надали е имала някакви скрити мотиви да не направи обичайното дълго пожелание, просто е сметнала че в момента това ти трябва.

# 96
Аз пак не разбрах,защо да не сте 100 години заедно,ако има любов и разбирателство ще го преодолеете.Много сме жените с репродуктивни проблеми,щом имаш подкрепа е много добре .

# 97
Аз пак не разбрах,защо да не сте 100 години заедно,ако има любов и разбирателство ще го преодолеете.Много сме жените с репродуктивни проблеми,щом имаш подкрепа е много добре .
И аз така сматам и че свеката е била добронамерена и е показала оптимизъм и подкрепа.
Но Meraviglia в момента си има дертове / искрено пожелавам и аз бързо оздравяване !/ и понеже е чувствителна, това за стоте години го е приела като подигравка. Демек, свеката не е била достатъчно тактична.

Не зная правилно ли тълкувам, де.

# 98
Така е Жаклин Hug
Аз затова казах, че ми стана смешно, а не че ме е издразнила.
Доброто ми мисли, ама като всяка майка има притеснения за детето си - ще остане ли с тази жена, ще има ли поколение. Човешко е, разбирам я Hands V

# 99
  • Пловдив
Говорят си двама мъже:
- Гошо, да знаеш, че няма никаква полза от тия готварски книги!
- Защо?
- Ами, нищо не мога да приготвя от тях. Всички рецепти започват с едно и също "Вземете чиста тенджера..."

# 100
  • София
Виках баща ми на помощ, когато живеех сама. След като се омъжих или с мъжа ми се справяме, или плащаме на съответния майстор.

# 101
  • На зелено
Ти си познаваш свекървата, но според ти е пожелала здраве, защото е открит конкретен проблем и твоето оздравяване е най-важно.

# 102
И аз така сматам и че свеката е била добронамерена и е показала оптимизъм и подкрепа.
Но Meraviglia в момента си има дертове / искрено пожелавам и аз бързо оздравяване !/ и понеже е чувствителна, това за стоте години го е приела като подигравка. Демек, свеката не е била достатъчно тактична.

Не зная правилно ли тълкувам, де.
Май правилно тълкуваш,факт понякога сме чувствителни на тая тема,особено когато е от свекървата изказването.
Meraviglia,има много начини да бъдем родители,свекърва ти те подкрепя,да знаеш.Осъзнала е,че сина й е обичан и щастлив и това й стига.
А за репродукцията-имаш много стиснати палци!

# 103
И аз мисля, че добре е пожелала свекървата. При здравословен проблем на близък човек всичко друго остава на заден план и наистина желаем само здраве.
Била е искрена и ти оказва подкрепа н, според мен.

# 104
Меравиля, предполагам, че заради здравословните и репродуктвни проблеми си свръхчувствителна в момента. Надявам се да се разрешат по най-благоприятния за теб начин. Но на мястото на твоята свекърва би ми било изключително неприятно някой да обръща така с хастара наопаки думите ми и да търси под вола теле в пожеланията ми за здраве. Скандали не бих правила, но контактите бих ограничила до санитарния минимум. Може и под него.

Общи условия

Активация на акаунт