СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 5

• 27 095
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Да бе, това пък с прощаването със свободата и ангажирането с дете е такава глупост. Все едно до сега пълноценно сме си прекарвали свободното време. Излизала съм чат пат, ходили сме на екскурзии. Останалото е в офиса и вкъщи. Така че с нетърпение очаквам цвят в това глупаво ежедневие.

# 631
Да бе, това пък с прощаването със свободата и ангажирането с дете е такава глупост. Все едно до сега пълноценно сме си прекарвали свободното време. Излизала съм чат пат, ходили сме на екскурзии. Останалото е в офиса и вкъщи. Така че с нетърпение очаквам цвят в това глупаво ежедневие.
За мен най-важна е настройката. Ако се настройваш, че това ще е "краят" на живота, най-вероятно наистина ще бъде. Ако видиш цвета и всичко ново и различно, което ще донесе новият член на семейството, то щастието определено е въпрос на избор.
Когато някоя приятелка ми каже нещо такова, й отговарям, че 28 години съм била свободна и безгрижна, сега е време за нов етап в живота ми. Голямата свобода-да спиш до 11 часа, да лежиш цял ден по гащи на дивана и като решиш, да отидеш в събота на дискотека. Всеки обича да има един такъв ден от време на време, но не и това да е живота ми. Свободата за мен е съвсем друго състояние, не егоистично безгрижие и неангажираност.

# 632
Момичета какво стана с нашата мама с близначета, които се родиха преждевременно все ги мисля, че нали и аз съм с близнаци, някои има ли информация дали са добре, майката как е?

# 633
Голямата свобода-да спиш до 11 часа, да лежиш цял ден по гащи на дивана и като решиш, да отидеш в събота на дискотека. Всеки обича да има един такъв ден от време на време, но не и това да е живота ми. Свободата за мен е съвсем друго състояние, не егоистично безгрижие и неангажираност.
Позната на позната не иска да има деца, защото ще си развали фигурата...  Та хора всякакви. Grinning

# 634
Мен пък вече ми доскуча все едно и също - работа, почивки, ресторанти, все тримата( детето голямо), така че чакаме малкия разбойник да ни наруши идилията и да ни донесе други и несравними емоции ♥ и аромат на бебе 😄

# 635
  • София
Момичета какво стана с нашата мама с близначета, които се родиха преждевременно все ги мисля, че нали и аз съм с близнаци, някои има ли информация дали са добре, майката как е?

Имаме родила мама вече? Аз не знаех. Дано да са добре и всичко да е наред.

# 636
Здравейте. Имам ужасни стомашно-чревни вируси, които върлуват в момента. Малкия го хвана от яслата, днес ме хвана мен и майка ми. Ужасно е. Почти нищо не съм яла, само лежа и пия водичка. Пазете се, не яжте, съмнителни храни и пийте много течности.

# 637
Здравейте. Имам ужасни стомашно-чревни вируси, които върлуват в момента. Малкия го хвана от яслата, днес ме хвана мен и майка ми. Ужасно е. Почти нищо не съм яла, само лежа и пия водичка. Пазете се, не яжте, съмнителни храни и пийте много течности.
Много помага ре-комфорт! Може да опиташ

# 638
И аз не знаех, че вече имаме бебчета. Моля се всичко да е наред 🙏

# 639
Здравейте, момичета. Подсещам Ви за групата ни във Фейсбук. 90 прекрасни мами сме вътре, споделяме емоции, симптоми, снимки. Който желае да се включи, нека да ми пише лично съобщение.
В 33 г.с съм и вече въм нетърпелива за срещата с бебка. 🥰

# 640
  • София
Аз нямам фейсбук и затова не съм се включила Simple Smile сигурно и затова не съм разбрала ако са се появили вече бебчета от групата ни

# 641
Да майката беше писала във фейсбук групата, че е родила преждевременно близначетата, но повече никаква информация нямаме от тогава,дано всичко да е наред.

# 642
  • София
Как се казва групата във ФБ?

Стискам палци на мама и близначетата, дано всичко е наред! Все пак при многоплодната бременност децата са готови много по-рано за белия свят!

Относно свободата, изобщо не ми липсва. За няколко годинки всичко омръзва ужасно, освен децата!!!

# 643
 Препоръчително или задължително е преди раждане бременната да направи консултация с офтамолог. Тези дни се замислих върху това.. като цяло нямам проблем със зрението. Но относно измерване на  вътреочно налягане и тн. Благодаря 🥰🤗🤰🏻❣

# 644
Освен близначетата, имаме още едно бебе-общо три досега. И двете мами бяха писали във фейсбук.

Препоръчително или задължително е преди раждане бременната да направи консултация с офтамолог. Тези дни се замислих върху това.. като цяло нямам проблем със зрението. Но относно измерване на  вътреочно налягане и тн. Благодаря 🥰🤗🤰🏻❣

Не се бях замисляла по този въпрос. Бях убедена, че щом нямам такива проблеми, значи няма нужда и от офталмолог. Имам лек диоптър като много хора, така че на следващия преглед, когато съм 34г.с. ще попитам АГ. Като цяло, един профилактичен преглед никак не вреди, особено както не съм ходила от поне 3 години.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 15:24 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт