Раждане в Болница “Лозенец” Правителствена болница

• 38 711
  • 379
  •   1
Отговори
# 90
Не, не позволяват на бащата да присъства нито при нормално, нито при секцио. След като приключи раждането го пускат при вас, за да ви види за малко Simple Smile
Не съм запозната, но не мисля, че се позволява друга поза освен стандартната за раждане.
Друго, което мога да дам като информация за нормалното раждане е че не слагат епидурални упойки, само обезболяващи инжекции мускулно - папаверин и бусколизин (ако не греша).

# 91
  • София
Момичета, някоя от вас има ли графика с дневните смени на лекарите за март месец?

# 92
Момичета, някоя от вас има ли графика с дневните смени на лекарите за март месец?
BlaCk RoSe, сутринта съм на тонове и ще снимам графика на двата кабинета и ще го пусна тук.

Момичета, качвам обещания график на двата кабинета за м. Март.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 06:55 от AnMary

# 93
Здравейте.Има ли такива от вас,които вече са родили в Лозенец и не са имали брак? Интересува ме,трябва ли бащата да носи нотариално заверена декларация подписана от него за припознаване на детето или там на място се попълват документите.В някои болници има такава практика,но как стоят нещата в Лозенец?

# 94
Здравейте.Има ли такива от вас,които вече са родили в Лозенец и не са имали брак? Интересува ме,трябва ли бащата да носи нотариално заверена декларация подписана от него за припознаване на детето или там на място се попълват документите.В някои болници има такава практика,но как стоят нещата в Лозенец?

Да, трябва да занесете такава декларация. Те нямат сключен договор и не издават.

# 95
Момичета, имам и аз един въпрос...съвсем накрая съм, на 14.03. ми е термина. В момента (от 07.03) лежа в МД, влязох по спешност с кръвно 139/89. За пореден път се убеждавам, обаче че тук и условията, и отношението са под всякаква критика Confused Смятате ли, че бих могла да се преместя в Правителствена и как точно би бил реда? Ще съм изключително благодарна, ако някой е наясно и сподели мнение.

# 96
Цветка,най-добре се обади на следващия те АГ и той да ти каже как бързо да действаш,защото в последния момент няма как да стане,та ти всеки момент може да родиш.И се обади на регистрацията на Правителствена ,там със сигурност ще ти обяснят как стоят нещата и в цифри и най-вече за приемане за раждане.Телвфона го  има в сайта на болницата.Успех ,сладък и пухкав финал.Леко раждане! Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 15:11 от Irina Jolie 616216

# 97
Наистина в последния момент не знам как ще станат нещата. Най-добре се обади в болницата. Иначе заплащане само за раждане мисля, че беше около 300лв. Една приятелка така се прехвърли, но имаше почти месец до термин.

# 98
Здравейте момичета, някой има ли актуална информация за актуални цени относно пакета за проследяване на бременността?

# 99
Здравейте момичета, някой има ли актуална информация за актуални цени относно пакета за проследяване на бременността?

Аз съм вече в 7 месец,моят пакет е 770 лв и включва и раждането.Наоравиха ми картон след като минах БХС в 13 г.с. и тогава си платих пакета (17 декември 2019) .
Последния път на регистратурата,когато инквзах че идвам за ЖК с платен пакет,жената ме попита какъв -мвлък или голям.Нвмам престава какво значи,казах и че е 770 лв и това беше.Може би има пакет само за следене без да включва раждането.Но пък когато аз го платих не са ме питали какъв пакет белавни че има два вида .

# 100

Февруари месец платих 860 лв. Не са ми казвали друга цена за пакет. Когато се записах бях в 17 г.с., тъй като преди това ме следяха в инвитро отделенито на същата болница.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 22:19 от MIT12

# 101
До колкото знам от скоро е вдигната цената на пакета с около 100лв.
А малък пакет включва само раждането и запис на тонове.

# 102
  • София
Не е така. Малък пакет е 250лв и започва от 36г.с. Включва прегледи, различни изследвания, както и раждане, но БЕЗ тонове (заплащат се по 20лв. всеки път).

# 103
Моят пакет беше 820 🤷♀. Раждането доколкото знам не е включено в пакета. То си е по здравна каса, затова трябва направление.

# 104
Здравейте, мами, да попитам някоя има ли актуална информация дали идната седмица (16.-20.) ще има ЖК в болницата, предвид епидемията и извънредното положение. Аз трябва да отида на 19., тъй като след това ми предстои БХС.

Общи условия

Активация на акаунт