Раждане в Болница “Лозенец” Правителствена болница

• 41 246
  • 422
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,
На кой телефон се запазва час за преглед?

# 166
Здравейте,

На 02/ 9607–681/682/683/684 се записват часове, уж. Аз обаче така и не уцелих някой да ми вдигне, та отидох на място  последния път.

# 167
Благодаря!
Здравейте,

На 02/ 9607–681/682/683/684 се записват часове, уж. Аз обаче така и не уцелих някой да ми вдигне, та отидох на място  последния път.

# 168
Мили дами, не се колебайте да раждате в тази болница. Винаги ще бъда благодарна на екипа на д-р Исаков, че спасиха живота ми през юни, след като в края на 8ят месец при рутинен преглед ми откриха прекламсия и хеллп синдром и направиха спешно секцио. Също така благодаря на страхотния екип от Неонатологията, че се грижиха 3 седмици с голяма любов за малката ми принцеса. Тези хора са ангели.

# 169
Здравейте момичета, живот и здраве октомври месец ще раждам в тази болница, интересува ме някой знае ли как седи въпроса със свижданията сега покрай този Ковид. Първото си дете родих в болница без право на свиждания и беше изключително неприятно.

# 170
Здравейте момичета, живот и здраве октомври месец ще раждам в тази болница, интересува ме някой знае ли как седи въпроса със свижданията сега покрай този Ковид. Първото си дете родих в болница без право на свиждания и беше изключително неприятно.

Аз родих, когато беше грипната епидемия и бяха забранени всякакви свиждания. Само до вратата можеха да ти носят багаж, ако имаш нужда, и някой от персонала ти го донася.

Не е най-приятното нещо, но мисля че 3/5 дни се изтрайва. Ако имаш дружка в стаята, ще имаш с кого да си говориш, а и бебето е целия ден при теб, което ти ангажира вниманието на 100% Simple Smile

# 171

Здравей, аз родих юни и свижданиятя са забранени. Могат да ти носят разни неща, но само до вратата на АГто и след това сестрата ти ги предава. В стаята настаняват само по една родилка заради Ковида.

# 172
Здравейте, имате ли представа докато наблюдаващия лекар е в отпуска ( в момента доц.Асенова) неговите пациенти продължават да ходят в дните когато приема този лекар и има негов заместник или трябва да отидем в друг ден когато са смените на другите лекари?

# 173
KatiT, на мен ми казаха да си запиша час при някой, който аз си избера.
Утре съм на преглед там и ми става все по напрегнато, че малко остана до самото раждане.

# 174

Здравей, аз родих юни и свижданиятя са забранени. Могат да ти носят разни неща, но само до вратата на АГто и след това сестрата ти ги предава. В стаята настаняват само по една родилка заради Ковида.

Настаняват по една родилка,защото няма толкова много родили в един ден,с не заради Ковида.Аз родих на 26 май и същия ден имаше 7 раждания + тези,който бяха родили вече миналите дни,та всички стаи бяха със запълнени легла.Само да кажа,че съм много благодарна,че стана така,защото прекарах един страхотен престой въпреки болежките след това,благодарение на момичето ,което беше с мен .Охкахме и си пъшкахме заедно,някак по-лесно се понася и не е скучно Simple Smile Едно незабравимо приятелство покрай бебоците Simple Smile

# 175
Момичета,
Някоя има ли графика на докторите за Август? Благодаря Simple Smile

# 176
На мен ми казаха, че може да си доплатя за единична стая, но не знам дали е така.
Вчера бях на преглед при д-р Такева и не останах изобщо очарована, надявам се към нейните пациенти да не е такава. Та в този ред на мисли, искам да помоля ако има някоя раждала или следила се при д-р Исаков ми пише на лични.

# 177
На мен ми казаха, че може да си доплатя за единична стая, но не знам дали е така.
Вчера бях на преглед при д-р Такева и не останах изобщо очарована, надявам се към нейните пациенти да не е такава. Та в този ред на мисли, искам да помоля ако има някоя раждала или следила се при д-р Исаков ми пише на лични.

Вече много неща са различни,това с доплащането не знам.То вече и пакети няма .Аз когато и да съм ходила при друг лекар,който не ме следи мен съм винаги останала доволна.Но при тази пък не съм била.Раждах в смяната на д-р Исаков,много мили и добронамерени хора,радвам се,че аз и бебето ми сме живи и здрави .Останах с  впечатление,,че  мъжете  се отнасят с много по-голямо  внимание и обясняват  подробно всичко  и те питат  за всичко. Друго впечатление нямам.

# 178
Момичета,
Някоя има ли графика на докторите за Август? Благодаря Simple Smile

# 179
Момичета, дали в болницата се води Женска консултация по здравна каса? Опитвам се да се свържа с тях по телефона, но безуспешно...

Общи условия

Активация на акаунт